Ako funguje O2 Radosť?
Prosím vás ma niekto o2 a službu Radosť? Ako to funguje ? Ja mam sim kartu a kupujem si za 9€ 10GB ale mi to nestačí chcela by som cez Radosť tu ponuku za 23€ neobmedzené dáta volania sms mms
Viem si to urobiť cez aplikáciu? Potrebujem objednávať novu sim kartu alebo ostáva moja pôvodná?
Vdaka
@anonym_autor len v aplikácii urobíte asi 2 kliky a zmeníte program, všetko vám zostane ako aj máte
@mikasa_ackerman ja mam o2 , viem si to ist osobne vybaviť do pobočky o2 lebo pise o2 Radost, oni mi to tam vybavia? Lepšie mi je osobne
@anonym_autor len v aplikácii urobíte asi 2 kliky a zmeníte program, všetko vám zostane ako aj máte
@anonym_autor nie, O2 a radosť sú dve odlišné firmy 😉 všetko funguje cez appku tak nevymýšľaj - stiahni appku a buď si vyber prenos čísla alebo nové tel. číslo a postupuj podľa pokynov
Sim si vieš kúpiť aj v ich predajných miestach napr. https://www.radost.sk/ako-a-kde-ziskam-radost#r...
@mikasa_ackerman ona ešte nemá radosť tak čo ju pletieš ? Ste sa našli vy dve 🤦🏽♀️
@mikasa_ackerman ano ja este nemám kartu radost, chcem si ju ist zajtra kupit do nay a dalej neviem ci budem vediet co robit
@laura19102 ako funguje? Keď si tam robila, mohla by si nám povedať viac?
@anonym_2e10b6 dakujem za doveru, ale v O2 som nerobila. skus sa opytat @mikasa_ackerman, ta to pouziva a poradila autorke. ja ti poradim len to, ze tagovat nie je odpoved
@anonym_autor najskôr si kúp kartu Radosť. Nainštaluj si aplikáciu a potom sa riaď pokynmi krok za krokom. O.i. dáš pokyn na prenos čísla, to trvá cca 2 dni. Priprav si aj občiansky preukaz, naskenuješ údaje. Aplikáciu zvládneš v pohodlí domova, je robená stručne, jasne a intuitívne. Program Nekonečná Radosť mám asi 3 roky, som veľmi spokojná. Verím, že budeš aj Ty.
@anonym_autor najskôr si kúp kartu Radosť. Nainštaluj si aplikáciu a potom sa riaď pokynmi krok za krokom. O.i. dáš pokyn na prenos čísla, to trvá cca 2 dni. Priprav si aj občiansky preukaz, naskenuješ údaje. Aplikáciu zvládneš v pohodlí domova, je robená stručne, jasne a intuitívne. Program Nekonečná Radosť mám asi 3 roky, som veľmi spokojná. Verím, že budeš aj Ty.
@akinomel
@akinomel chcem sa opytat, ak si kupim kartu radost. Starú kartu o2 vyberiem von založím novu kartu Radosť a presun trvá 2 dní cize tie 2 dní budem mat nove číslo...? Cize ak mi budu volat na moje pôvodne tak sa mi tie 2 dní nedovolaju nenapisu? Az o tie 2 dní? Dakujem za cas a trpezlivosť 🌻🍀☀️
@akinomel
@akinomel chcem sa opytat, ak si kupim kartu radost. Starú kartu o2 vyberiem von založím novu kartu Radosť a presun trvá 2 dní cize tie 2 dní budem mat nove číslo...? Cize ak mi budu volat na moje pôvodne tak sa mi tie 2 dní nedovolaju nenapisu? Az o tie 2 dní? Dakujem za cas a trpezlivosť 🌻🍀☀️
@anonym_autor nemusíš si kupovať kartu, všetko spravíš cez appku.Číslo si prenesieš, stiahni appku, tam ťa to bude všetko pekne navigovať, čo máš robiť, nič zložité to nie je
@akinomel
@anonym_autor vieš čo, poplietol ma koment vyššie. Nechcem Ťa zavádzať. Prosím Ťa, stiahni si aplikáciu a preštuduj si prv postup, budeš mať presnejšie informácie. V každom prípade to je prvé.
@akinomel no takto, keď som stiahla appku a zaregistrovala som sa, prišla mi poštou sim karta na skúšku, zadarmo na 7 dní, tak to bolo pred cca 5 rokov dozadu.Keďže som bola spokojná, dala som si preniesť číslo do Radosti.
@lusa18 ja tiež takto. Odvtedy to nesledujem, preto nechcem zavádzať nepresnými informáciami