icon

Ako funguje O2 Radosť?

26. apr 2026

Prosím vás ma niekto o2 a službu Radosť? Ako to funguje ? Ja mam sim kartu a kupujem si za 9€ 10GB ale mi to nestačí chcela by som cez Radosť tu ponuku za 23€ neobmedzené dáta volania sms mms
Viem si to urobiť cez aplikáciu? Potrebujem objednávať novu sim kartu alebo ostáva moja pôvodná?
Vdaka

mikasa_ackerman
26. apr 2026

@anonym_autor len v aplikácii urobíte asi 2 kliky a zmeníte program, všetko vám zostane ako aj máte

autor
26. apr 2026
@mikasa_ackerman

@anonym_autor len v aplikácii urobíte asi 2 kliky a zmeníte program, všetko vám zostane ako aj máte

@mikasa_ackerman ja mam o2 , viem si to ist osobne vybaviť do pobočky o2 lebo pise o2 Radost, oni mi to tam vybavia? Lepšie mi je osobne

anonym_164dc4
26. apr 2026
@mikasa_ackerman

@anonym_autor nie, O2 a radosť sú dve odlišné firmy 😉 všetko funguje cez appku tak nevymýšľaj - stiahni appku a buď si vyber prenos čísla alebo nové tel. číslo a postupuj podľa pokynov
Sim si vieš kúpiť aj v ich predajných miestach napr. https://www.radost.sk/ako-a-kde-ziskam-radost#r...

@mikasa_ackerman ona ešte nemá radosť tak čo ju pletieš ? Ste sa našli vy dve 🤦🏽‍♀️

autor
26. apr 2026
@mikasa_ackerman

@mikasa_ackerman ano ja este nemám kartu radost, chcem si ju ist zajtra kupit do nay a dalej neviem ci budem vediet co robit

anonym_2e10b6
26. apr 2026

@laura19102 ako funguje? Keď si tam robila, mohla by si nám povedať viac?

laura19102
26. apr 2026
@anonym_2e10b6

@laura19102 ako funguje? Keď si tam robila, mohla by si nám povedať viac?

@anonym_2e10b6 dakujem za doveru, ale v O2 som nerobila. skus sa opytat @mikasa_ackerman, ta to pouziva a poradila autorke. ja ti poradim len to, ze tagovat nie je odpoved

akinomel
26. apr 2026

@anonym_autor najskôr si kúp kartu Radosť. Nainštaluj si aplikáciu a potom sa riaď pokynmi krok za krokom. O.i. dáš pokyn na prenos čísla, to trvá cca 2 dni. Priprav si aj občiansky preukaz, naskenuješ údaje. Aplikáciu zvládneš v pohodlí domova, je robená stručne, jasne a intuitívne. Program Nekonečná Radosť mám asi 3 roky, som veľmi spokojná. Verím, že budeš aj Ty.

autor
27. apr 2026
@akinomel

@anonym_autor najskôr si kúp kartu Radosť. Nainštaluj si aplikáciu a potom sa riaď pokynmi krok za krokom. O.i. dáš pokyn na prenos čísla, to trvá cca 2 dni. Priprav si aj občiansky preukaz, naskenuješ údaje. Aplikáciu zvládneš v pohodlí domova, je robená stručne, jasne a intuitívne. Program Nekonečná Radosť mám asi 3 roky, som veľmi spokojná. Verím, že budeš aj Ty.

@akinomel
@akinomel chcem sa opytat, ak si kupim kartu radost. Starú kartu o2 vyberiem von založím novu kartu Radosť a presun trvá 2 dní cize tie 2 dní budem mat nove číslo...? Cize ak mi budu volat na moje pôvodne tak sa mi tie 2 dní nedovolaju nenapisu? Az o tie 2 dní? Dakujem za cas a trpezlivosť 🌻🍀☀️

lusa18
27. apr 2026
@anonym_autor

@akinomel
@akinomel chcem sa opytat, ak si kupim kartu radost. Starú kartu o2 vyberiem von založím novu kartu Radosť a presun trvá 2 dní cize tie 2 dní budem mat nove číslo...? Cize ak mi budu volat na moje pôvodne tak sa mi tie 2 dní nedovolaju nenapisu? Az o tie 2 dní? Dakujem za cas a trpezlivosť 🌻🍀☀️

@anonym_autor nemusíš si kupovať kartu, všetko spravíš cez appku.Číslo si prenesieš, stiahni appku, tam ťa to bude všetko pekne navigovať, čo máš robiť, nič zložité to nie je

akinomel
27. apr 2026
@lusa18

@anonym_autor nemusíš si kupovať kartu, všetko spravíš cez appku.Číslo si prenesieš, stiahni appku, tam ťa to bude všetko pekne navigovať, čo máš robiť, nič zložité to nie je

@lusa18 no...teraz som popletená, lebo ja som kartu radosť mala..

akinomel
27. apr 2026
@anonym_autor

@akinomel

@anonym_autor vieš čo, poplietol ma koment vyššie. Nechcem Ťa zavádzať. Prosím Ťa, stiahni si aplikáciu a preštuduj si prv postup, budeš mať presnejšie informácie. V každom prípade to je prvé.

viktoriaandrascik
27. apr 2026

kartu si nemusíš kupovať, keď si stiahneš appku ponúknu ti eSIM

lusa18
27. apr 2026
@akinomel

@lusa18 no...teraz som popletená, lebo ja som kartu radosť mala..

@akinomel no takto, keď som stiahla appku a zaregistrovala som sa, prišla mi poštou sim karta na skúšku, zadarmo na 7 dní, tak to bolo pred cca 5 rokov dozadu.Keďže som bola spokojná, dala som si preniesť číslo do Radosti.

akinomel
Včera o 06:54
@lusa18

@akinomel no takto, keď som stiahla appku a zaregistrovala som sa, prišla mi poštou sim karta na skúšku, zadarmo na 7 dní, tak to bolo pred cca 5 rokov dozadu.Keďže som bola spokojná, dala som si preniesť číslo do Radosti.

@lusa18 ja tiež takto. Odvtedy to nesledujem, preto nechcem zavádzať nepresnými informáciami