icon

Ako vybrať najlepší internet, keď som málo doma?

biker610i
Dnes o 11:23

Ahojte jazdim na kamióne mam uz "vlastny" byt na hypo. Minule som tu riesil ci ako kamionista na MKD mam ist do najmu alebo vlastneho bytu dal som aj na vase rady a isiel som do 2.i bytu na hypo a 20%zakladu na hypo financovaneho cez PSS. Mesacne naklady hypo+pss+ náklady na byvanie cca 800eur/mesiac dokopy. Cca 650 uvery zvyšok naklady na bývanie.To pisem ja len tak pre zaujímavosť.teraz riesim toto: Kedze jazdim MKD aky internet od koho by ste odporučili? Doma som u seba 2-8 dni v mesiaci a ked som na cestach byt je prázdny nikto tam nebyva.Dakujem

anonym_4daba3
Dnes o 11:32

A doma si väcsinou na mobile,ze???Ci pouzivas notebook,alebo pc??Pri mobile by ti stacil v ramci pausalu,napr.neobmedzeny internet,tiez vedia davat v ramci pausalu aj hbo max,netflix a ine.My mame takto telekom.

biker610i
autor
Dnes o 11:35

Ked som doma tak predovšetkým pouzivam svoj PC.a na TV pozeravam obcas Netflix
A svoj mobil nemam na pausal ale dobijam si kredit

anonym_77afde
Dnes o 12:06

Ja doma wifi nemám. Mám neobmedzené dáta v mobile a robím hotspot aj deťom. Pozeráme aj seriály a internet ide v pohode rýchlo a zvláda viac zariadeni.

ikonica
Dnes o 12:07
@anonym_77afde

Ja doma wifi nemám. Mám neobmedzené dáta v mobile a robím hotspot aj deťom. Pozeráme aj seriály a internet ide v pohode rýchlo a zvláda viac zariadeni.

@anonym_77afde kolko platis mesacne? A u koho?

anonym_77afde
Dnes o 12:14
@ikonica

@ikonica 23€ nekonečná radosť

anonym_77afde
Dnes o 12:15
@ikonica

ikonica
Dnes o 12:32
@anonym_77afde

A pokrytie maju v pohode?
@anonym_77afde

anonym_c4dfc1
Dnes o 12:38
@biker610i

Ked som doma tak predovšetkým pouzivam svoj PC.a na TV pozeravam obcas Netflix
A svoj mobil nemam na pausal ale dobijam si kredit

anonym_1a1bba
Dnes o 12:41

neobmedzene data v mobile ..alebo popros suseda daj mu 10e a pripoj sa na nich ..

anonym_92a0d8
Dnes o 12:49

Naco doma? Ja uz vyse 5 rokov fungujem na neobmedzenom internete v mobiel, ktory cez hotspot zdielam na ine zariadenia.

niekto2hy
Dnes o 16:42
@anonym_92a0d8

Naco doma? Ja uz vyse 5 rokov fungujem na neobmedzenom internete v mobiel, ktory cez hotspot zdielam na ine zariadenia.

@anonym_92a0d8 A ked niesi doma?

anonym_77afde
Dnes o 18:09
@ikonica

A pokrytie maju v pohode?
@anonym_77afde

@ikonica mala som predtým 4ku a tam kde 4ka zlyhávala radosť išla naplno. Aj keď idem vlakom alebo autobusom cez lesy popri ceste internet mi už Nevypadáva