Aký paušál zvoliť pre puberťáka?
Ahojte,
riešim telefón pre puberťáka a už vidím, že kredit u nás nebude dobré riešenie.
Doteraz ho používal skôr doma na wifi, ale odkedy chodí viac von, zapína si dáta a kredit mizne raketovou rýchlosťou. Nejde mi o neobmedzený internet, skôr o niečo rozumné, aby mal dáta na správy, mapy, autobus a podobne, ale aby sa to finančne nevymklo.
Máte tip na dobrý paušál alebo kartu pre dieťa? Ideálne niečo, kde sa dá nastaviť limit alebo mať prehľad, koľko míňa.
Dopredu hovorím, že nie som technicky zdatná, teda netuším, koľko gigabajtov a megabajtov stačí na takéto veci, neviem si to predstaviť.
Nás pubertiak má program junior od O2. Ten si vieš zobrať k uz existujucemu paušálu od O2. Má tam 4 GB a bohato mu to stačí, keďže data používa iba mimo domu. Doma máme WIFi. Volania a sms má na 3 slovenské čísla zadarmo. Platím 10, voľačo €
Nás pubertiak má program junior od O2. Ten si vieš zobrať k uz existujucemu paušálu od O2. Má tam 4 GB a bohato mu to stačí, keďže data používa iba mimo domu. Doma máme WIFi. Volania a sms má na 3 slovenské čísla zadarmo. Platím 10, voľačo €
@doriiis Práve máme všetci kredit - aj dospeláci - tým, že sme väčšinu času v dosahu wifi, vyhovuje nám to.
@doriiis Práve máme všetci kredit - aj dospeláci - tým, že sme väčšinu času v dosahu wifi, vyhovuje nám to.
@anonym_autor ... Podľa mňa je kredit vec, ktorá sa vypláca najmenej. Keby ste boli aspoň 3,4 v O2 a mali paušál tak máte cashbacky každý mesiac a volnych dať do aleluja
@anonym_autor ... Podľa mňa je kredit vec, ktorá sa vypláca najmenej. Keby ste boli aspoň 3,4 v O2 a mali paušál tak máte cashbacky každý mesiac a volnych dať do aleluja
@doriiis Ja si napr. dobíjam kredit 6 eur a mám ho 2-3 mesiace. Máme tesko a oni nám to nejako zdvojnásobia. Lenže je fakt, že nepoužívame internet mimo domu, ale je to asi aj spôsob fungovania na mobile, používam ho iba na volanie, ani MMSku neviem poslať 🙂
@doriiis Ja si napr. dobíjam kredit 6 eur a mám ho 2-3 mesiace. Máme tesko a oni nám to nejako zdvojnásobia. Lenže je fakt, že nepoužívame internet mimo domu, ale je to asi aj spôsob fungovania na mobile, používam ho iba na volanie, ani MMSku neviem poslať 🙂
@anonym_autor ja som akurat riešila toto pre dcéru. Rozhodla som sa pre Radosť-malú. Ak zaplatíš na celý rok, tak to vychadza na 5€/mesiac. Je v tom 100 minút a 4 GB. Dúfam, že bude stačiť. Keď mi skončí viazanosť v orange, tiež asi prestúpim tam.
@anonym_autor ja som akurat riešila toto pre dcéru. Rozhodla som sa pre Radosť-malú. Ak zaplatíš na celý rok, tak to vychadza na 5€/mesiac. Je v tom 100 minút a 4 GB. Dúfam, že bude stačiť. Keď mi skončí viazanosť v orange, tiež asi prestúpim tam.
@huxy A prosím ťa 4 GB - čo to obnáša - myslím že napr. ak si posiela cez mesenger fotky, videá - to v pohode stačí?
@huxy A prosím ťa 4 GB - čo to obnáša - myslím že napr. ak si posiela cez mesenger fotky, videá - to v pohode stačí?
@anonym_autor no este to nemám vyskúšané, lebo len vcera som to aktivovala.
Co sa týka videí, tie žerú asi dosť dát, takže aj dcéru som na to upozornila. Také bežné pozretie internetu, fb atď.by to malo staciť, dúfam v to
@anonym_autor ja som dcére dala Radosť za 23€ má tam všetko dáta,volania,sms aj mms neobmedzene.Asi cca tri roky a spokojnosť.
Nie je nič horšie ako kúpiť svojmu dospievajúcemu dieťatku pavšál. Mobilné dáta a mobili všeobecne vysielajú rádioaktívne vlny ktoré zničia celí život dieťaťu aj vám. Pozrite si Slovan TV tam to krásne vysvetlujú
Nie je nič horšie ako kúpiť svojmu dospievajúcemu dieťatku pavšál. Mobilné dáta a mobili všeobecne vysielajú rádioaktívne vlny ktoré zničia celí život dieťaťu aj vám. Pozrite si Slovan TV tam to krásne vysvetlujú
@anonym_8ab557 na to sa nik nepýtal. Každý rodič je zodpovedný za seba aj svoje dieťa.
ale no drahá priateľka ja checm len pomôcť❤️
ale no drahá priateľka ja checm len pomôcť❤️
@anonym_8ab557 no tým komentom si absolútne nepomohla
och koda každí vie čo je pre ich jezuliatko naj
swipe platim 21.53€ vie si ho podla potreby kazdy mesiac menit jednoducho v appke hovory+sms+internet.
@anonym_autor yoxo pausal skus pozriet...
S kartou ISIC a Euro26 Yoxo pausal od Orange-20€-19€ mesacne.Tesco mobile mal akciu,20GB Dat za 9€,teraz za 11€ mesacne,neminute sa spocitavali,s kreditom sa da aj volat,SMS.
syn na studentsky z Orange, kopec dat, hovory zdarma

@anonym_autor používam 4ku neobmedzené avšak nie všade je 100% signál
Je nezáväzný za pokus by to mohlo stáť
Orange som mala a ešte horšie takže zatiaľ som na 4ke
Vonku mam internet stále, hudba tiktok ig fb všetko žerie dáta a za mesiac sa to nakopi