Ktorého operátora zvoliť pre televíziu a internet?
Ahojte chcem sa poradit. Bude mi koncit viazanosť na TV net a volania - doteraz som to mala u oranžového operátora.
Internet ten prémiový 1000mb/sek, rozšírený balík staníc, športový balicek pre muža.
Nepáči sa mi že pred asi 4rokmi som platila za tieto služby okolo 75€, teraz za to iste už 105€ a služby čoraz horšie. Mávali sme archív cely rok. Teraz je iba mesiac. Nedajú sa pretáčať reklamy ako predtým. Futbal čo muž sleduje ligu, tam naschval nie je. Úplne tie služby idu dole vodou a to som nič nemenila, iba platíme stále viac a viac. Posledné mesiace nám operátor ešte aj vypadáva.
S akým operátorom ste spokojní?
@anonym_autor Ja by som ti poradil Telekom lebo skutočne Orange má stále výpadky. Nevedia telekomu konkurovať.
Nez zacnes vyberat noveho operatora, jedna vec k tomu, co pises: dlzka archivu, pretacanie reklam aj zoznam stanic nie su "sluzby, ktore sa zhorsili", su to zmluvne parametre. Ak ich poskytovatel zmenil pocas viazanosti v tvoj neprospech, podla zakona o elektronickych komunikaciach ti to musi oznamit na trvanlivom nosici, upozornit ta na pravo odstupit od zmluvy a oznamit to najmenej mesiac vopred. Pozri sa spatne do mailov a smsiek, ci take oznamenie chodilo.
Ked uz viazanost konci, si v najsilnejsej pozicii, aku budes mat. Ale pri novej zmluve si vypytaj konkretne cisla pisomne, nie po telefone: kolko presne ma archiv hodin alebo dni, ci sa v nom da pretacat, a aktualny zoznam stanic v tom balicku. Sportove prava sa medzi operatormi presuvaju kazdu sezonu, takze to, co ten balicek obsahoval pred styrmi rokmi, dnes nehovori nic. To iste plati aj u konkurencie.
Vypadky ries oddelene a este predtym, nez nieco podpises. Zapis si, kedy to vypadava a ci vtedy vypadne aj internet, alebo len televizia. Ak len televizia, byva to na strane routra alebo set-top boxu, nie na linke, a prechodom ku konkurencii sa to nevyriesi, len sa to prenesie.
A k tym 1000 mbit: pri televizii a streamovani je to cislo skoro vzdy posledna vec, ktoru clovek pocituje. Rozhoduje stabilita a upload, nie cislo v letaku. Ked budes vyberat, pytaj sa radsej na to.
My máme telekom, internet mi vypadol raz, lebo sa mi pokazil router, čo mi do 24h vymenili. TV nemám, aj keď nejaké základné stanice mám vramci programu zadarmo 🙃. 2 paušály + internet platíme 86€ - internet je 17€, pracujem z domu s náročnými programami a internet to bez problémov zvláda.
Ja som mala telekom, orange a O2 najviac som spokojna v Telekome TV+mobil+internet. Nic nevypadava. Najhorsi bol za mna Orange. O2 co sa tyka pokrytia bol na tom horise ako Telekom cas od casu vypadol.
@anonym_autor Reklamy na Markize a Tv JOJ: https://zive.aktuality.sk/clanok/scKh4Lp/velka-...
https://zive.aktuality.sk/clanok/VySVmwW/ako-ob...

Všetky paušály, tv aj net máme od O2