icon

Máte skúsenosti s neznámymi telefónnymi číslami?

Dnes o 08:01

Ahojte, nemáte niekto skúsenosti s týmito telefónnymi číslami? Každý deň mi v poslednej dobe volá iná koncovka. Raz som skúsila zavolať naspäť a dalo mi, že číslo neexistuje.
+421950106101
+421950106984
+421950106995

zuzikak
Dnes o 08:02

jednoducha rada- nevolaj naspat a zablokuj.

anonym_44f1f2
Dnes o 08:11

@anonym_autor to druhe 365 banka
vyhladavaniecisla.sk

anonym_9357a3
Dnes o 08:13

Ak sa ti zobrazí číslo, ktoré v skutočnosti neexistuje, znamená to, že ti volá podvodník zo zahraničia. Používa počítač, cez ktorý si vie nastaviť akékoľvek telefónne číslo, aby sa ti zobrazilo ako volajúce. Buď ide o úplne vymyslené číslo, alebo náhodou trafí číslo niekoho úplne cudzieho.

anonym_e48f0e
Dnes o 08:32

Poviem ti moju skúsenosť. Minulý týždeň mi volalo neznáme číslo, dvihla som. Na opačnej strane pánko mi chcel nahovoriť, že moje číslo našiel za stieračom, vraj som mu nabúrala auto😳 tak som mu to začala vyhovárať. Rozprával krásne, čisto, slovenský….. po cca minúte mi napadlo, že je to podvod. Tak som sa ho opakovane pýtala, kde sa mala ta nehoda stať…. Neodpovedal. Nakoniec som mu povedala, že auto nemám, ani vodičák. Tu zostalo ticho, už nevedel ako ďalej, tak položil. Každopádne sa nezaoberaj číslami, ktoré nepoznas. Tvoja rodina = 1.miesto, určite majú tvoje číslo, zbytok nerieš.

ibrunova
Dnes o 08:35

Ja dvíham vždy aj neznáme čísla, ale len slovenské.. Lebo nikdy neviem, či sa niečo vážne nestalo niekomu môjmu blízkemu. Ak zistím, že je to blbosť, poviem, že nemám záujem, dovi.

autor
Dnes o 08:44

Vždy volá vtedy keď uspavam dieťa, čiže nedvíham vtedy a zvyknem prípadne neskôr zavolať naspäť. No zaráža má, že nikdy nevolá viac krát a každý deň iné posledné trojčísle

patrike
Dnes o 08:46
@anonym_autor

Vždy volá vtedy keď uspavam dieťa, čiže nedvíham vtedy a zvyknem prípadne neskôr zavolať naspäť. No zaráža má, že nikdy nevolá viac krát a každý deň iné posledné trojčísle

@anonym_autor Jasne znaky podvodu.

anonym_9357a3
Dnes o 08:58
@anonym_autor

@anonym_autor podvodník počíta s tým že ľudia si nezmyselne zablokujú čísla tak vždy volá akože z iného, postupne si tak nelogicky zablokujú celý svet 🙂
existuje ešte ja režim nerušiť a tam si nastavíš že ti môžu volať len tí ktorých máš v zozname

anonym_cdc377
Dnes o 09:13

Už asi dva týždne mi vyvolávajú rôzne čísla.Tie, ktoré boli čísla našich operátorov, tie som dvihla.Tam sa mi snažili ľudia s prízvukom nahovoriť, že som pred 2 rokmi investovala 200€ a keďže nie je žiadny pohyb, pošlú mi k účtu kľúč/link a keď sa pripojím, tak môžem peniaze buď vybrať, alebo ďalej investovať.🙃. Nepochodili, lebo som ich poslala do...tepla, tak ďalší pokus bol priamo link a keďže pokus bol neúspešný, tak mi teraz prezvanaju satelitné cisla...

oliviabb
Dnes o 09:34

mne vyvolavaju uz druhy tyzden. Nejake som blokla, jedno som zdvihla, zena z nejakej firmy crystal, nemam zaujem, dovi dopo. Stale volaju z ineho koncoveho cisla.

anonym_9357a3
Dnes o 09:53
@oliviabb

mne vyvolavaju uz druhy tyzden. Nejake som blokla, jedno som zdvihla, zena z nejakej firmy crystal, nemam zaujem, dovi dopo. Stale volaju z ineho koncoveho cisla.

@oliviabb crystal môžeš vypnúť na tejto stránke https://nevyziadanevolania.sk