icon

Máte skúsenosti s paušálom O2 Pohodový paušál?

Včera o 14:07

Ahojte,
chcela by som sa opytat, ci mate skusenost s tymto pausalom. Presla som do o2 na zaklade odporucania a moznosti zlavy na zariadenie. Cakam uz len na prenos cisla. Je tam cena po zlave 5€, cize 28 € . Je to len pocas 12 mesiacov a potom 33 eur ? Platili ste aj zmluvnu pokutu ? Alebo s tym nebol problem

anonym_9c61e7
Včera o 14:16

33€ by som nedala. Väčšinou sa všade pripojim na bezplatné wifi, doma mám za 13€ a kde sa nepripojim, prežijem. Telefonujem cez wifi, ak som pripijena, ak nie 02 volnost za 0,19€ hovor az 60 minutovy do ktorejkolvek siete v ramci EU. Na kratke hovory max 2 min mam 4ku, minuta 0,05 €.

anonym_058045
Včera o 14:54

za 23 € mesačne si mohla mať v sieti O2 Nekonečná Radosť a bez viazanosti

doriiis
Včera o 15:04

Mám základný paušál za 22 €.Uplne mi stačí. 200 min neprevolam ani náhodou a keď náhodou miniem data, tak čerpám z dátovej rezervy našej skupiny.

autor
Včera o 15:18
@doriiis

Mám základný paušál za 22 €.Uplne mi stačí. 200 min neprevolam ani náhodou a keď náhodou miniem data, tak čerpám z dátovej rezervy našej skupiny.

@doriiis praveze v praci telefonujem vela. Zial firemny telefon ani kartu nemam.

autor
Včera o 15:20
@anonym_9c61e7

33€ by som nedala. Väčšinou sa všade pripojim na bezplatné wifi, doma mám za 13€ a kde sa nepripojim, prežijem. Telefonujem cez wifi, ak som pripijena, ak nie 02 volnost za 0,19€ hovor az 60 minutovy do ktorejkolvek siete v ramci EU. Na kratke hovory max 2 min mam 4ku, minuta 0,05 €.

@anonym_9c61e7 telefonovat cez wifi sa mi v praci neda. Vacsinou volam do bank, klientskym centram, zakaznikom.

doriiis
Včera o 15:21
@anonym_autor

@doriiis praveze v praci telefonujem vela. Zial firemny telefon ani kartu nemam.

@anonym_autor ... Tak by som išla do toho 44 € paušálu a tam už máš úplný luxus alebo potom tu radost

anonym_9c61e7
Včera o 17:41
@anonym_autor

@anonym_9c61e7 telefonovat cez wifi sa mi v praci neda. Vacsinou volam do bank, klientskym centram, zakaznikom.

@anonym_autor bude to paušál služobný? Potom na sume zaň nezáleží.

autor
Včera o 19:38
@anonym_9c61e7

@anonym_autor bude to paušál služobný? Potom na sume zaň nezáleží.

@anonym_9c61e7 mam si ho platit sama ale zariadene mi bude preplatene