icon

Porovnanie operátorov: Ktorého máte vy?

lalala2020
Včera o 12:42

Ahojte.

Akého operátora máte? Aké výhody Váš operátor má? Mali ste viecerých a viete porovnať, ktorého oceňujete viac? Ja som mala O2 vždy, teraz som zmenila na Orange kvôli výhodnejšiemu paušálu a hneď cítim zmeny. V O2 služby, zákaznícka linka - vždy som sa dovolala. Orange nič. 😆 Akože toto som považovala za samozrejmosť (tak ma naučil o2), že ak niečo urgentne potrebujem, hneď sa dovolám a problém je vysvetlený, ak nie hneď riešený. V Orange to tak očividne nefunguje.

anonym_0b8899
Včera o 12:42

@lalala2020 vodafone, neviem ci je toez na slovensku

anonym_f0a635
Včera o 12:45

Mala som roky Orange ten pausal k Isic, potom O2 asi 2 roky, teraz mam Swipe

a0
Včera o 12:47

@lalala2020 mala som o2, teraz mám telekom, už dlhšie. U mňa však nerozhodli ceny ale pokrytie siete, keďže som s o2 mala problém, na niektorým miestach, kam chodím párkrát do roka.

patka06
Včera o 12:47

Skoro 30 rokov Orange, všetci v rodine, spokojnosť, nad zmenou sme ani neuvažovali.
Na linku 905 sme sa bez problémov dovolali, všetko čo sme potrebovali ochotne riešili

anonym_65117a
Včera o 12:48

Telekom.

wolf_
Včera o 12:50

Mala som Orange, Telekom a teraz Radosť. V Radosti som najspokojnejšia.

anonym_4d1ca4
Včera o 12:59

@lalala2020 telekom celý život

anonym_136a76
Včera o 13:04

vela rokov Orange, potom vela rokov O2, potom zase Orange, a teraz zase O2

anonym_1bf095
Včera o 13:07

Z Telekomu som odišiel asi po 15-tich rokoch. Dali mi do faktury aj veci co som s nimi nesuhlasil (došlo tam k nejakej zmene paušalu a zrazu sa zdivhli niektore ceny, az po mojej urgencii ich vratili naspať na povodny paušal). V Telekom predajni mi povedali že to budu riešit a stiahnu tie navyšene ceny odtial preč. Ale nevyriešili nic, nič nestiahli, musel som to zaplatiť. Tak som od nich odišiel. Potom mi volali, že prečo odchadzam, tak som im toto iste porozprával a čakal som že to budu nejako riešit, len aby som neodišiel. Opat, neriešili nič. To mi iba potvrdilo, že som dobre urobil. Teraz mam O2.

4stanka4
Včera o 13:14

Od decembra mam radosť a doteraz ľutujem ze sme neprešli už skôr. V Telekome sa zachovali ako totálne neprofesionálny vo vzťahu k zákazníkovi a tak sme presli (5 zakaznikov) k radosti a všetci sú max spokojní.

doriiis
Včera o 13:16

Celé roky O2. Sme O2 úplne všetci, aj telku aj internet máme od nich.

ivik4
Včera o 13:19

Cely zivot Telekom, vsetko od nich

windblue
Včera o 13:20

Všetci Orange. Skúšali sme aj O2 ale stále boli nejaké problémy, vždy niečo vypadávalo, nefungovalo, na zákazníckej linke nás odpísali obcas fakt hnusnym spôsobom. Tak sme sa naštvali a všetci presli postupne. Dali nám viac výhod, oplatilo sa ísť na pobočku a aj sme sa spýtali keď mal jeden člen už od nich paušál alebo inde sme videli dobru podobnú ponuku, tak nám spravili paušál v podstate na mieru s viac vyhodami ako uvádzajú napr na stránke. Fakturu mam tiez normalne prehladnu a so zákaznícku linkou sme nemali doteraz problém, to si možno len zle natrafila

anonym_bedde1
Včera o 13:39

Mala som Telekom,potom Orange,zase Telekom a teraz mám zase Orange.Moja skúsenosť je,ze o dlhoročných zákazníkov akoby operátori strácali záujem.Neponuknu výhody za vernosť,benefity pre dlhoročných zákazníkov.Viac energie a výhod vkladajú do získania nového zákazníka , než do udržania dlhoročného verného zákazníka

anonym_2e9190
Včera o 13:42

Ja som od roku 1999 Telekom. Ale mali sme v rodine aj Orange a O2. Za mňa naj Telekom.

anonym_4ffef7
Včera o 13:46

Mame telekom a som velmi spokojna.Mame tam vsetko,magio,3 open boxy,internetovu televiziu,4 pausali,wifinu pevnu,netflix zdarma,voyo,hbo.A platime za toto vsetko jednu fakturu 120eur.
Od orange sme mali tiez wifinu ale ta ked bola pretazena,nic neslo nacitat.Telekom ma silne pokrytie,toto sa nam nikdy nedeje.Mali sme aj roznych kablovych operatorov na tv,to pocas burky stale tv vypadavala.Magio ide uplne super,ziadne vypadky ani cez zimu,ani cez velke burky. Takze za mna super.

sulavikova
Včera o 13:47

@lalala2020 mam orange uz 100 rokov. Pokrytie, ceny a sluzby Urcite nezodpovedaju cene.

anonym_de07d2
Včera o 14:42

Radost. Kvoli cene. Problemy som s niminikdy nemala. Mame este Orange .. ale len kvoli tomu, ze sme narychlo potrebovali telefon.

nikoletta1712
Včera o 15:18

@lalala2020 Ja mám Orange a už asi 10 rokov si dobíjam kredit..🙂

biba_18
Včera o 16:56

mám telekom, všetky služby. takže kvôli tomu máme aj nejaké zľavy.

erikaka
Včera o 18:58

Mala som telekom, potom O2 a teraz radost. Podľa mňa najlepšie cenové výhody.