icon

Porovnanie paušálov: Orange vs Radosť. Ktorý vybrať?

nepodarok
Dnes o 13:49

No očúvajte ma sem. Orange ponúka volákú lacnostu. Za 17€ je tam volačo že nekonečnosť s tým spomalia na 1mbps, a potom za 23€ volačo kde je tiež nekonečnosť len spomalia na 5mbps. Problém je že viazanosťobé to je.

Ohladne konkurencie ide o to. Pokial nemám žiadne magenty tak telekom mi nič lacnejšie nedá. O2 neviem ako je na tom. 4ku nechcem. Takže Radosť má takú vec že nekonečnosť za 23€ bez viazanosti, ale ak zaplatí sa na rok dopredu tak 20€ na mesiac vyjde. To je že 3€ lacnejšie by bolo.

Čo hovoríte? Vyprávajte, hutorce, očúvam, slucham vas.

nepodarok
autor
Dnes o 13:51

No a ešte taká vec tam je že potrebujem splniť 2 podmienky na účet zadarmo. Jedna je splnená že musí byť príjem. Ale druhá je že inkaso, a to môžem mať jedine cez orange. Ale tým že mi to okolo 2,50€ ušetrí, tak jakkeby 17€ paušál mínus 2,50€ a bolo by jakkeby za 14,50€ lebo banka nezobere to.

Len také tie mBanky abo keré ste to hutoreli, že zadarmo vedenie účtu, je zase dobré na prípady že ako neohrabaný blbec môžem o prácu (teda aj väčšinu príjmu) prísť zo dňa na deň. A zostal by mi na krku ten paušál, a 5,50 poplatok v banke za vedenie účtu lebo by som už nespĺňal ani príjem. Že pre nestabilnéhoho človeka je lepšia kombinácia telefón na kredit a banka nejaká revolutového typu kde má zadarmo furt. Že?

anonym_0e21fe
Dnes o 14:25
@nepodarok

No a ešte taká vec tam je že potrebujem splniť 2 podmienky na účet zadarmo. Jedna je splnená že musí byť príjem. Ale druhá je že inkaso, a to môžem mať jedine cez orange. Ale tým že mi to okolo 2,50€ ušetrí, tak jakkeby 17€ paušál mínus 2,50€ a bolo by jakkeby za 14,50€ lebo banka nezobere to.

Len také tie mBanky abo keré ste to hutoreli, že zadarmo vedenie účtu, je zase dobré na prípady že ako neohrabaný blbec môžem o prácu (teda aj väčšinu príjmu) prísť zo dňa na deň. A zostal by mi na krku ten paušál, a 5,50 poplatok v banke za vedenie účtu lebo by som už nespĺňal ani príjem. Že pre nestabilnéhoho človeka je lepšia kombinácia telefón na kredit a banka nejaká revolutového typu kde má zadarmo furt. Že?

@nepodarok máš bezplatný účet vo FIO načo ti ďalší bankový účet za mesačný poplatok a komplikovať si život hľadaním spôsobov ako dosiahnuť odpustenie poplatku?
Zruš účet a 5,50€ máš ušetrené bez námahy.

nepodarok
autor
Dnes o 15:09

Raiffeisen ho dá zatvoriť, ako keď prenášate číslo.
Ale 5,50 nie lebo polovicu spĺňam. Vo Fio mám na účte moc, tak som v Bardejove musel hladať bankomat, a pritom sporiteľňový je priamo v areáli, a v meste som prešiel štyroch zhruba kým som tatrový našiel lebo to pasuje rajfajzen.

nepodarok
autor
Dnes o 15:12

Fiový je na hornom konci námestia úplne v rohu na ľavo keď idete z dlhého radu na námestie. Tam je Fio. A tatrabanka je nižššie takže obe bankomaty mám na tej strane námestia.

anonym_0e21fe
Dnes o 15:13
@nepodarok

Fiový je na hornom konci námestia úplne v rohu na ľavo keď idete z dlhého radu na námestie. Tam je Fio. A tatrabanka je nižššie takže obe bankomaty mám na tej strane námestia.

@nepodarok vo FIO vyberáš bez poplatku z akéhokoľvek bankomatu, stačí ti nájsť najbližší a neriešiť komu patrí bankomat

nepodarok
autor
Dnes o 15:13

No čo ten orindž? Je dobbrejší orindž?

anonym_455308
Dnes o 15:27

Mám O2 a platím len za to, čo prevolám a preesemeskujem. Dokopy nikdy nie viac ako 5€ mesačne. Vo veľkom využívam wi.fi a volám, či píšem cez messenger.

anonym_2ce8df
Dnes o 15:42

@nepodarok Orange ja osobne uz nikdy, najhorší operátor, sústavne problémy klamali na faktúrach, drahí sú, oni proste v žiadnom prípade . Ja mám 4ku ( aj keď ty nechceš) žiadna viazanost, keď chceš dáta dobijes kredit (23€), keď nechceš , nedobijes. Dáta nekonečné

patrike
Dnes o 16:56

Vies o tom, ze zeny nemaju v oblube sporonlive osoby, ktore si pre 50 centov daju koleno vrtat ? Darmo na jednej strane ukazes, ze mas tisice na ucte, ked na druhej strane budes riesit, kde stoji kava o 20 centov menej, ked ju pozves na rande a este nedas casnicke sprepitne.

sevrin
Dnes o 17:55
@patrike

Vies o tom, ze zeny nemaju v oblube sporonlive osoby, ktore si pre 50 centov daju koleno vrtat ? Darmo na jednej strane ukazes, ze mas tisice na ucte, ked na druhej strane budes riesit, kde stoji kava o 20 centov menej, ked ju pozves na rande a este nedas casnicke sprepitne.

@patrike nerob si starosti, on si tú akože sporovlivosť bohato vykompenzuje v najbližšej kebabizni.