icon

Porovnanie paušálov: Orange vs Radosť. Ktorý vybrať?

nepodarok
9. júl 2026

No očúvajte ma sem. Orange ponúka volákú lacnostu. Za 17€ je tam volačo že nekonečnosť s tým spomalia na 1mbps, a potom za 23€ volačo kde je tiež nekonečnosť len spomalia na 5mbps. Problém je že viazanosťobé to je.

Ohladne konkurencie ide o to. Pokial nemám žiadne magenty tak telekom mi nič lacnejšie nedá. O2 neviem ako je na tom. 4ku nechcem. Takže Radosť má takú vec že nekonečnosť za 23€ bez viazanosti, ale ak zaplatí sa na rok dopredu tak 20€ na mesiac vyjde. To je že 3€ lacnejšie by bolo.

Čo hovoríte? Vyprávajte, hutorce, očúvam, slucham vas.

nepodarok
autor
9. júl 2026

No a ešte taká vec tam je že potrebujem splniť 2 podmienky na účet zadarmo. Jedna je splnená že musí byť príjem. Ale druhá je že inkaso, a to môžem mať jedine cez orange. Ale tým že mi to okolo 2,50€ ušetrí, tak jakkeby 17€ paušál mínus 2,50€ a bolo by jakkeby za 14,50€ lebo banka nezobere to.

Len také tie mBanky abo keré ste to hutoreli, že zadarmo vedenie účtu, je zase dobré na prípady že ako neohrabaný blbec môžem o prácu (teda aj väčšinu príjmu) prísť zo dňa na deň. A zostal by mi na krku ten paušál, a 5,50 poplatok v banke za vedenie účtu lebo by som už nespĺňal ani príjem. Že pre nestabilnéhoho človeka je lepšia kombinácia telefón na kredit a banka nejaká revolutového typu kde má zadarmo furt. Že?

anonym_0e21fe
9. júl 2026
@nepodarok

No a ešte taká vec tam je že potrebujem splniť 2 podmienky na účet zadarmo. Jedna je splnená že musí byť príjem. Ale druhá je že inkaso, a to môžem mať jedine cez orange. Ale tým že mi to okolo 2,50€ ušetrí, tak jakkeby 17€ paušál mínus 2,50€ a bolo by jakkeby za 14,50€ lebo banka nezobere to.

Len také tie mBanky abo keré ste to hutoreli, že zadarmo vedenie účtu, je zase dobré na prípady že ako neohrabaný blbec môžem o prácu (teda aj väčšinu príjmu) prísť zo dňa na deň. A zostal by mi na krku ten paušál, a 5,50 poplatok v banke za vedenie účtu lebo by som už nespĺňal ani príjem. Že pre nestabilnéhoho človeka je lepšia kombinácia telefón na kredit a banka nejaká revolutového typu kde má zadarmo furt. Že?

@nepodarok máš bezplatný účet vo FIO načo ti ďalší bankový účet za mesačný poplatok a komplikovať si život hľadaním spôsobov ako dosiahnuť odpustenie poplatku?
Zruš účet a 5,50€ máš ušetrené bez námahy.

nepodarok
autor
9. júl 2026

Raiffeisen ho dá zatvoriť, ako keď prenášate číslo.
Ale 5,50 nie lebo polovicu spĺňam. Vo Fio mám na účte moc, tak som v Bardejove musel hladať bankomat, a pritom sporiteľňový je priamo v areáli, a v meste som prešiel štyroch zhruba kým som tatrový našiel lebo to pasuje rajfajzen.

nepodarok
autor
9. júl 2026

Fiový je na hornom konci námestia úplne v rohu na ľavo keď idete z dlhého radu na námestie. Tam je Fio. A tatrabanka je nižššie takže obe bankomaty mám na tej strane námestia.

anonym_0e21fe
9. júl 2026
@nepodarok

Fiový je na hornom konci námestia úplne v rohu na ľavo keď idete z dlhého radu na námestie. Tam je Fio. A tatrabanka je nižššie takže obe bankomaty mám na tej strane námestia.

@nepodarok vo FIO vyberáš bez poplatku z akéhokoľvek bankomatu, stačí ti nájsť najbližší a neriešiť komu patrí bankomat

nepodarok
autor
9. júl 2026

No čo ten orindž? Je dobbrejší orindž?

anonym_455308
9. júl 2026

Mám O2 a platím len za to, čo prevolám a preesemeskujem. Dokopy nikdy nie viac ako 5€ mesačne. Vo veľkom využívam wi.fi a volám, či píšem cez messenger.

anonym_2ce8df
9. júl 2026

@nepodarok Orange ja osobne uz nikdy, najhorší operátor, sústavne problémy klamali na faktúrach, drahí sú, oni proste v žiadnom prípade . Ja mám 4ku ( aj keď ty nechceš) žiadna viazanost, keď chceš dáta dobijes kredit (23€), keď nechceš , nedobijes. Dáta nekonečné

patrike
9. júl 2026

Vies o tom, ze zeny nemaju v oblube sporonlive osoby, ktore si pre 50 centov daju koleno vrtat ? Darmo na jednej strane ukazes, ze mas tisice na ucte, ked na druhej strane budes riesit, kde stoji kava o 20 centov menej, ked ju pozves na rande a este nedas casnicke sprepitne.

sevrin
9. júl 2026
@patrike

Vies o tom, ze zeny nemaju v oblube sporonlive osoby, ktore si pre 50 centov daju koleno vrtat ? Darmo na jednej strane ukazes, ze mas tisice na ucte, ked na druhej strane budes riesit, kde stoji kava o 20 centov menej, ked ju pozves na rande a este nedas casnicke sprepitne.

@patrike nerob si starosti, on si tú akože sporovlivosť bohato vykompenzuje v najbližšej kebabizni.

podvody
Včera o 23:05
@anonym_2ce8df

@nepodarok Orange ja osobne uz nikdy, najhorší operátor, sústavne problémy klamali na faktúrach, drahí sú, oni proste v žiadnom prípade . Ja mám 4ku ( aj keď ty nechceš) žiadna viazanost, keď chceš dáta dobijes kredit (23€), keď nechceš , nedobijes. Dáta nekonečné

@anonym_2ce8df počkaj 23€ nieje náhodou Radosť? Lebo tá má presne za 23€ nekonečno. 4ka má tých 300GB teda nie nekonečné, za 16€.