icon

Pracovník Telekomu navštevuje domácnosti večer. Je to bežné?

22. apr 2026

Ahojte, ma niektora skusenost ze by pracovnik Telekomu chodil vecer o 17.30 po domoch a zvonil a nieco chcel?Mal aj podlozku s papiermi.Nebola som doma, vraj mal visacku Telekom ale tak to moze mat bars kto.Vysla dcera a povedal jej,ze ked niesom doma, ma na mna cislo a ze mi zavola, nevolal.

anonym_9120f7
22. apr 2026

Bolo to sice dávnejšie, ale áno bol u nás z Orange. Klasická podomová ponúkačka. A bol podvečer. Viac ľudí je v takých časoch už doma. Pamätám že som si to overovala v Orange či bol ozaj od nich, hoci som nič nechcela, nepodpísala .

anonym_81015b
22. apr 2026

@anonym_autor To mne minule zazvonil chlapík, že ide vymieňať plynomer,len si skočí poň do auta.Ziaden oznam na vyveske, žiaden email/sms s oznámením.Zavolala som do call centra a čuduj sa svet,vraj áno,u niektorých zákazníkov je v danej lokalite plánovaná výmena.Poviem vám, že tento nahrávany hovor si nedali za klobúk .V dnešnej dobe plnej špekulantov a podvodníkov mám niekoho pustiť do bytu?Bez oznámenia sa pracujúci človeka v prac.den doobeda bezne zdržiava doma?

autor
22. apr 2026
@anonym_81015b

@anonym_autor To mne minule zazvonil chlapík, že ide vymieňať plynomer,len si skočí poň do auta.Ziaden oznam na vyveske, žiaden email/sms s oznámením.Zavolala som do call centra a čuduj sa svet,vraj áno,u niektorých zákazníkov je v danej lokalite plánovaná výmena.Poviem vám, že tento nahrávany hovor si nedali za klobúk .V dnešnej dobe plnej špekulantov a podvodníkov mám niekoho pustiť do bytu?Bez oznámenia sa pracujúci človeka v prac.den doobeda bezne zdržiava doma?

@anonym_9120f7
@anonym_81015b ved to, ja som ho videla cez kameru ked zvonil, ale dcera vysla vonku.No uvidime ci este zavola alebo pride.

chrobak7
22. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_9120f7
@anonym_81015b ved to, ja som ho videla cez kameru ked zvonil, ale dcera vysla vonku.No uvidime ci este zavola alebo pride.

@anonym_autor Telekom musí mať teraz nejakú akciu, lebo naháňajú klientov o 106. Podľa mňa predajcom stanovili nejaké brutálne plány na nábor, lebo aj mne dnes volali z Telekomu že mi dajú mobil za 5 € a blá blá blá mesačný paušál 24 € blá blá blá ... no nie je to úžasná ponuka? Čo na to poviete? Tak ja som povedal, že u mňa sa snaží zbytočne. A že či niekto z rodiny nechce výhodný paušál. Bola neodbytná ako kliešť. Len predať a predať.

autor
22. apr 2026
@chrobak7

@anonym_autor Telekom musí mať teraz nejakú akciu, lebo naháňajú klientov o 106. Podľa mňa predajcom stanovili nejaké brutálne plány na nábor, lebo aj mne dnes volali z Telekomu že mi dajú mobil za 5 € a blá blá blá mesačný paušál 24 € blá blá blá ... no nie je to úžasná ponuka? Čo na to poviete? Tak ja som povedal, že u mňa sa snaží zbytočne. A že či niekto z rodiny nechce výhodný paušál. Bola neodbytná ako kliešť. Len predať a predať.

@chrobak7 dakujem za info.Tak budem cakat ze zajtra zavolaju 🤣

parvinka0001
22. apr 2026

Mne teraz za týždeň asi miliónkrát volali a bežné chodia ku večeru .

anonym_b88e6e
23. apr 2026

Raz prišli takto večer že nám chcú skontrolovať nastavenie TV a internetu, na papieri hlavička Telekomu a odmietla som, že nech to so mnou riešia telefonicky ako vždy. Volali sme hneď na infolinku a povedali že neposielali žiadneho pracovníka, keď sme nemali dohodnutý termín na nejakú montáž určite to nebolo od nich 😉 nerobia žiaden podomový prieskum a podobne

katkaseiner
23. apr 2026

u nas chodili podomovy dealeri keď v dedine natiahli optiku. Predbiehali sa kto da lepsiu ponuku a zaplatili aj pokutu za viazanost. Ponuky boli viac menej rovnake, občas dali lepsiu cenu na prve 3 mesiace, ale inak ziadna slava.

windblue
23. apr 2026

Starým rodičom prišiel pred 18tou tiež raz technik necakane zapájať, ale bol dohodnutý len nevedeli kedy presne príde, lebo vraj toho mal veľa. Boli sami a báli sa, tak ho nepustili dnu a tak pre istotu sme volali do telekomu a tam povedali, že môžu prísť aj takto neskoro, že majú pracovny čas do 18. Ale týkalo sa to technikov, vraj keby to bol niekto iný takto neskoro tak aby sme nepúšťali ani dnu a nahlásili im, lebo chodili vtedy podvodníci ,,ponukat služby" a odrbavali starých ľudí. Ak ste si neobjednali nejaku sluzbu, tak by som sa na nich vykaslala

michellemary
4. máj 2026

K nám tiež prišli minulý týždeň večer, ale mali sme poruchu TV, takže prišli meniť preseknutý kábel, ktorý ju spôsobil. Bez príčiny tu neboli nikdy.