icon

Prečo v obchodoch strácam signál operátora?

Dnes o 10:53

Ahojte prosím vás a tento problém mám vždy kaufland Billa fresh prečo tam nie je signál? Je to operátorom? Telefónom? Ešte dlho kým vyjdem von signál nemám. Neviem v com konkrétne je chyba ale všímam si to až možno nejakého posledného pol roka a dosť mi to ide na nervy. Čo s tým?

anonym_4c42a3
Dnes o 11:14

@anonym_autor akého máš operátora?
tento problém má skôr 4ka alebo možno O2
obchody typu veľké plechové krabice tienia signál, (podobne ako vo výťahu máš slabý signál) preto vnútri budovy je slabší signál alebo žiaden, niektoré obchody to riešia tak, že prevádzkujú opakovač/zosilňovač signálu alebo priamo vysielač/základňovú stanicu

patrike
Dnes o 11:30

Tie novsie budovy postavene kdesi, kde pretym nic nebolo su sendvicove panely, vnutri pur pena, na tom plech. Celkom slusne tienenie. Ak sa to spoji s operatorom, ktory ma slabsie pokrytie, typicky 4-ka, tak to zacne vypadavat.

anonym_9915a1
Dnes o 11:42

Kedysi som mala také problémy tiež,volala som operátorovi a on mi poradil,aby som si v mobile sieť prestavila na Telekom.To bola vtedy najsilnejšia sieť.

niekto2hy
Dnes o 13:01
@anonym_9915a1

Kedysi som mala také problémy tiež,volala som operátorovi a on mi poradil,aby som si v mobile sieť prestavila na Telekom.To bola vtedy najsilnejšia sieť.

@anonym_9915a1 Keď má iného MOP, ako jej to pomôže?
@anonym_autor Aký režim siete máš zvolený?