SMS od 02: podvod?
@jankamrazikova aj keby to bolo realne tak neklikat, neriesit, vymazat. Ved s O2 nic nemas. Bud sa niekto uklepol alebo novy typ podvodu. Za chvilu ti mozno pride SMS s kodom a za nou SMS typu, prosim preposlite mi kod, omylom som asi zadal vase cislo pri zmene fakturacie. A ked ten kod posles tak si v pr...eli
@jankamrazikova aj keby to bolo realne tak neklikat, neriesit, vymazat. Ved s O2 nic nemas. Bud sa niekto uklepol alebo novy typ podvodu. Za chvilu ti mozno pride SMS s kodom a za nou SMS typu, prosim preposlite mi kod, omylom som asi zadal vase cislo pri zmene fakturacie. A ked ten kod posles tak si v pr...eli
@citronove_koliesko Ano mozno sa uklepol...Lahho sa da povedat, ze vsak "omyl" ....Alebo presne tak, lepsi kvalitnejsie spracovany typ podvodu....Nikto pricetny nebude davat ziadny kod, ziadne info...Mna skor zaujima, ci sa s tymto niekto nestretol...Tiez ci mu 02 posiela spravy z 9922....Co vyzera tiez realne, ze take existuje...
Pravdepodobne niekto zadal tvoje číslo.
Vieš si to overiť tak, že otvoríš stránku https://www.o2.sk/ vpravo hore dáš Moje O2, prihlásiť sa, (priamo je to cez https://www.o2.sk/moje-o2) zadáš svoje číslo a kód z SMS ak by ťa prihlásilo mala by si vidieť aké služby tam budeš mať, v časti Môj profil - osobné a zmluvné údaje bude meno aj adresa na kto to je, potom použi chat a napíš do O2 že je tu omyl.
mne tak prisla sms aj email od orange ze mi prídu v ten a v ten deň montovať internet... samozrejme o nič také som nežiadala... na druhý deň prišiel email , že sa ospravedlňujú že to omylom poslali 🙂 mohla sa stať chyba , oni sú tam tiež len ľudia...
mne tak prisla sms aj email od orange ze mi prídu v ten a v ten deň montovať internet... samozrejme o nič také som nežiadala... na druhý deň prišiel email , že sa ospravedlňujú že to omylom poslali 🙂 mohla sa stať chyba , oni sú tam tiež len ľudia...
@mimaapeto presne to isté aj mne..
Niekto sa pomýlil a snaží sa to zmeniť. Je to číslo o2. Ak sa ta to netýka môžeš ignorovať.

asi sa niekto pomylil ked daval tel cislo...