icon

SMS od 02: podvod?

jankamrazikova
Dnes o 05:55

Nikdy som nemala 02, nikdy som ich neodoberala proste nic a zrazu mi pridu 2sms po sebe na moje tel.cislo.Vid foto.Mate niekto skusenost?Ako by ste postupovali?Pretoze toto sa zatial javi ako realne.Este podotykam, ze vyhodi to na realnu stranku O2.

SMS od 02: podvod?
demografka
Dnes o 05:57

asi sa niekto pomylil ked daval tel cislo...

aalt
Dnes o 06:08

Ak ten link ide skutocne na mojeo2.sk, tak najskor omyl. Ak inde, tak podvod.

citronove_koliesko
Dnes o 06:10

@jankamrazikova aj keby to bolo realne tak neklikat, neriesit, vymazat. Ved s O2 nic nemas. Bud sa niekto uklepol alebo novy typ podvodu. Za chvilu ti mozno pride SMS s kodom a za nou SMS typu, prosim preposlite mi kod, omylom som asi zadal vase cislo pri zmene fakturacie. A ked ten kod posles tak si v pr...eli

jankamrazikova
autor
Dnes o 06:19
@citronove_koliesko

@jankamrazikova aj keby to bolo realne tak neklikat, neriesit, vymazat. Ved s O2 nic nemas. Bud sa niekto uklepol alebo novy typ podvodu. Za chvilu ti mozno pride SMS s kodom a za nou SMS typu, prosim preposlite mi kod, omylom som asi zadal vase cislo pri zmene fakturacie. A ked ten kod posles tak si v pr...eli

@citronove_koliesko Ano mozno sa uklepol...Lahho sa da povedat, ze vsak "omyl" ....Alebo presne tak, lepsi kvalitnejsie spracovany typ podvodu....Nikto pricetny nebude davat ziadny kod, ziadne info...Mna skor zaujima, ci sa s tymto niekto nestretol...Tiez ci mu 02 posiela spravy z 9922....Co vyzera tiez realne, ze take existuje...

maranco
Dnes o 07:26

Pravdepodobne niekto zadal tvoje číslo.
Vieš si to overiť tak, že otvoríš stránku https://www.o2.sk/ vpravo hore dáš Moje O2, prihlásiť sa, (priamo je to cez https://www.o2.sk/moje-o2) zadáš svoje číslo a kód z SMS ak by ťa prihlásilo mala by si vidieť aké služby tam budeš mať, v časti Môj profil - osobné a zmluvné údaje bude meno aj adresa na kto to je, potom použi chat a napíš do O2 že je tu omyl.

mimaapeto
Dnes o 07:53

mne tak prisla sms aj email od orange ze mi prídu v ten a v ten deň montovať internet... samozrejme o nič také som nežiadala... na druhý deň prišiel email , že sa ospravedlňujú že to omylom poslali 🙂 mohla sa stať chyba , oni sú tam tiež len ľudia...

magda1953
Dnes o 07:55
@mimaapeto

mne tak prisla sms aj email od orange ze mi prídu v ten a v ten deň montovať internet... samozrejme o nič také som nežiadala... na druhý deň prišiel email , že sa ospravedlňujú že to omylom poslali 🙂 mohla sa stať chyba , oni sú tam tiež len ľudia...

@mimaapeto presne to isté aj mne..

januska12323
Dnes o 08:38

Niekto sa pomýlil a snaží sa to zmeniť. Je to číslo o2. Ak sa ta to netýka môžeš ignorovať.