Výber nového iPhonu. Ktorý model je najlepší?
Ahojte, mám Iphone 13, 128 GB, mobil ide, nie je pokazený, ale trhá ma už kupiť niečo novšie. Ako to máte vy? Kupujete si nový mobil až keď vám súčasný odíde? Kupovala by som si ho cash. Rozmýšľam nad 16tkou, 17tka je predražená teraz. Aký je podľa vás rozdiel medzi Pro a Plus? Alebo stačí asi klasika iba 16, že? Zobrala by som asi 256GB min. Čo odporúčate?
@anonym_autor kupujem vzdy po cca 3 max 4 rokoch. Vždy vlajkovú loď. Som tím samsung. Ak pouzivas iPhone chod do neho. Môj mobil po 3-4 rokoch vyzerá ako nový, ide velmi dobre, ale len predsa to uz pohlo dopredu a mobil vyuzivam každy den, pokrok je poznať, nie je vsak az taky vyrazny, ale je. Sama si vyber aky iPhone chceš, čím novší tym lepšie. Pod 512 GB by som nešla.
@gemerka17 dať 1600 eur za mobil mi už príde dosť...
@anonym_autor kupujem vždy keď vyjde nový a iba pro max verziu. Minimálne 512gb. Do 16 by som nešla, keď už tak tak pro verziu.
ja by som uz pockala na najnovsi, z tohoto roku.. ked kupovat tak vzdy najnovsi, procko; urcite nie menej ako 512tku
Ja by som si kupila najvyssiu radu, ktoru by som si mohla dovolit.
Ja by som si kupila najvyssiu radu, ktoru by som si mohla dovolit.
@muchotrafka298 to je 16.
@muchotrafka298 to je 16.
@anonym_autor tak si kúp 16 stku. Vždy do výšky svojej peňaženky. Niekto za mobil da 200 eur, niekto 2000 eur. To je kazdeho vec. Hlavne, aby si bola spokojná, ty ho budeš používať.
@anonym_autor Co chces pouzivat a na starej verzii to nemas?
@anonym_autor Co chces pouzivat a na starej verzii to nemas?
@anonym_cf437c práveže neviem ešte. Preto som chcela názor niekoho, kto má najnovšie verzie a vie porovnať. Voľakedy som menila telefon každé dva roky a vždy cash, Iphone 6,7,8,10,13 a teraz som na nom viac ako 4r. Pred Iphonom Blackberry, všetky najnovšie, milovala som tie mobily 🙂
@anonym_cf437c práveže neviem ešte. Preto som chcela názor niekoho, kto má najnovšie verzie a vie porovnať. Voľakedy som menila telefon každé dva roky a vždy cash, Iphone 6,7,8,10,13 a teraz som na nom viac ako 4r. Pred Iphonom Blackberry, všetky najnovšie, milovala som tie mobily 🙂
@anonym_autor Tak si nechaj ten co mas.
@anonym_autor Tak si nechaj ten co mas.
@anonym_cf437c a ty to vieš porovnať? Iphone 16,17 s 13tkou?
@anonym_autor
Ako ti pisu to je individualne ja sa vzdy ulakomim na najnovsi najvacsi oni dakedy v predpredaji davaju freebes ja som dostala Galaxy 24 ultra +sluchatka a1tb pamat, teraz cakam na 26, ale moj syn stale pouziva iPhone 13 lebo chce len maly telefon aj ked v aute ma nerozbaleny uradny iPhone 17 pro max
@anonym_cf437c a ty to vieš porovnať? Iphone 16,17 s 13tkou?
@anonym_autor Nie, kym som spokojna s tym co mam, tak nevidim dovod zaujimat sa o novsiu verziu.
Mozem menit kazde dva roky, lebo mam telefon od firmy a aj tak nemenim, nevidim dovod 🙂 kazde dva roky kupovat telefon za 1500-1600€ "lebo mozem" no na co? Aktualne mam 16 Pro a neplanujem v tejto chvili menit. A nic zazracne ten Apple do tych iPhonov nedodal uz roky, zeby som si povedala, ze bez toho neviem zit a idem rychlo novy kupovat.
tá info,že to kupuješ v hotovosti,je k čomu dobrá...
Ja mám 16 Pro a som spoko. 17 na ten tuším ludia pindali že seká či čo neviem .. každopádne ak sa nevieš rozhodnúť daj si na YouTube videá kde robia na nich recenzie a rozhodni sa
Ja som teraz prešla z 13 na 17 Pro a je to veľký rozdiel. Tým že IPhone vydáva telefón každý rok, by som určite nešla do nižšej rady … radsej došetri a kúp nový v septembri

@anonym_autor kupujem vzdy po cca 3 max 4 rokoch. Vždy vlajkovú loď. Som tím samsung. Ak pouzivas iPhone chod do neho. Môj mobil po 3-4 rokoch vyzerá ako nový, ide velmi dobre, ale len predsa to uz pohlo dopredu a mobil vyuzivam každy den, pokrok je poznať, nie je vsak az taky vyrazny, ale je. Sama si vyber aky iPhone chceš, čím novší tym lepšie. Pod 512 GB by som nešla.