icon

Aké náušnice zvoliť pri citlivých ušiach?

Dnes o 07:05

Bižutériu neznesiem vôbec a teraz ma začali svrbieť uši aj po náušniciach z chirurgickej ocele. Pri zlate problém nemám, len nechcem dávať za každé náušnice toľko peňazí. Existuje ešte nejaký materiál, ktorý je pri citlivých ušiach väčšinou v pohode? Ďakujem.

biba_18
Dnes o 07:09

ja mám strieborné… mám ich milion lebo predtým som ich striedala, ale teraz už mám možno 3-4 roky tie isté a zvyšné čakajú na príležitosť…

anonym_916d8a
Dnes o 07:11

strieborné

vikusjk
Dnes o 07:12

@anonym_autor zlato a striebro byva v pohode

sissy27
Dnes o 07:13

@anonym_autor titán alebo striebro - ak toleruješ zlato, tak by nemal byť problém ani so striebrom.

doriiis
Dnes o 07:16

Nenosím žiadne. Boleli ma uši z nich .

anonym_fbd627
Dnes o 07:26

Iba zlaté, ani strieborné nemozem. Ale nestriedam, nosím jedny už roky

lucik194
Dnes o 07:28

u nas doma dieťa moze napr len biele zlato, zo vsetkeho ostatneho ma problemy a zapalene uši.

takze ak niekto napise, ze zlato a striebro byva v pohode, tak urcite nie u kazdeho......

anonym_6f55d4
Dnes o 07:40
@anonym_fbd627

Iba zlaté, ani strieborné nemozem. Ale nestriedam, nosím jedny už roky

@anonym_fbd627 aj ja tak. Moje uši znesú len náušinice zo zlata 🙂 Možno by zvládli aj platinu 🙂 Ale teda ich mám viacero a sem-tam ich prestriedam.

bielasovicka
Dnes o 07:46

Mne náušnice" zavadzajú ". Neznesiem ich. Ani zlaté, ani strieborné, ani nijaké. Dávnejšie keď som si ich dala, aj to len na nejakú príležitosť, tak som ich musela za chvíľu vybrať. Už pár rokov si nedávam vôbec. 🫣

joja101
Dnes o 07:52

Buď zlaté alebo strieborné, iné veru nemôžem mať 🙂 Akákoľvek bižutéria mi prekážala, hneď sa mi zapálili uši a trvalo hrozne dlho, kým sa mi akotak dali do poriadku.

ivka79
Dnes o 08:29
@doriiis

Nenosím žiadne. Boleli ma uši z nich .

@doriiis ja tiež neznesiem žiadne náušnice. Hneď mi začnú "horieť uši" (totálne sú červené a dokonca mi aj líca sčerveňejú) a je jedno či mám klipsové alebo klasické napichovacie náušnice.

mikasa_ackerman
Autor odpoveď zmazal
mikasa_ackerman
Dnes o 08:49

Titán, podceňovaný materiál, ktorý veľa ľudí nepozná. Dá sa mať rôznej farby, strieborný/zlaty/ružový/čierny/dúhový, ešte som sa zatiaľ nikdy nestratla s tým, že by niekomu vadil. Mojej mamke vadili všetky kovy a roky nenosila náušnice, na vianoce som jej kúpila titánové “zlaté” a odvtedy ich nedala dole, mám na sebe titánové piercingy a z titánu sa robia aj náhradné kĺby atď. je to materiál, ktorý vás možno aj prežije, takže tie šperky môžete mať nonstop, a nie je zároveň vôbec drahý, vyskúšajte🫶 @ivka79 @doriiis @anonym_fbd627 @lucik194 @bielasovicka @joja101

saxana000
Dnes o 09:29
@mikasa_ackerman

Titán, podceňovaný materiál, ktorý veľa ľudí nepozná. Dá sa mať rôznej farby, strieborný/zlaty/ružový/čierny/dúhový, ešte som sa zatiaľ nikdy nestratla s tým, že by niekomu vadil. Mojej mamke vadili všetky kovy a roky nenosila náušnice, na vianoce som jej kúpila titánové “zlaté” a odvtedy ich nedala dole, mám na sebe titánové piercingy a z titánu sa robia aj náhradné kĺby atď. je to materiál, ktorý vás možno aj prežije, takže tie šperky môžete mať nonstop, a nie je zároveň vôbec drahý, vyskúšajte🫶 @ivka79 @doriiis @anonym_fbd627 @lucik194 @bielasovicka @joja101

Mne okrem zlata kazde reagovali.usi cervene napuchnute po 10 minutach som ich musela zlozit.az som si objednala z temu z chirurgickej ocele.stali ma rovne 3e a ziadny problem nemam.

doriiis
Dnes o 10:05
@ivka79

@doriiis ja tiež neznesiem žiadne náušnice. Hneď mi začnú "horieť uši" (totálne sú červené a dokonca mi aj líca sčerveňejú) a je jedno či mám klipsové alebo klasické napichovacie náušnice.

@ivka79 ... Ja nenosím vôbec žiadne šperky. Maximálne tak hodinky a aj tie len v práci a keď idem niečo dôležité vybaviť alebo tak. Bežne nenosím vôbec nič na sebe. Vadí mi to nenormálne.

bielasovicka
Dnes o 10:43
@doriiis

@ivka79 ... Ja nenosím vôbec žiadne šperky. Maximálne tak hodinky a aj tie len v práci a keď idem niečo dôležité vybaviť alebo tak. Bežne nenosím vôbec nič na sebe. Vadí mi to nenormálne.

@doriiis aj mne. Tiež nič nenosím. Proste mi to vadí, zavadzia 😊