icon

Aké oblečenie na stužkovú pre matky a chalanov?

Včera o 19:12

Ahojte, ake saty nosia na stuzkovu matky? Nejake tipy a kde kupit? A pre chalanov kde kupujete obleky? Dakujem pekne.

anonym_20e80b
Včera o 20:22

https://www.ceskygranat.sk/blog/80-navzdy-sa-za... ja by som si dala overal, alebo nohavice s koselou.

biba_18
Včera o 20:23

no, obleky najlepšie v špecializovanej predajni, že…
a šaty - tak ti poviem, u nás mali aj dlhé, aj kratšie, aj farebné, aj tmavé, aj nohavice… jak je libo…

anonym_037271
Včera o 23:20

Moja dcéra chce kostým. Mne sa tá myšlienka páči. Tak ju v tom podporím a aj ja si dám kostým. Takéto niečo. Ja bez kravaty a v inej farbe.
A oblek kupovala známa nedávno synovi v predajni Paco Romano

anonym_e64239
Dnes o 02:51

Ja som mala ako mama tieto.

elenajezova
Dnes o 06:38

Ja som mala takéto.

anonym_ab6676
Dnes o 06:41
@elenajezova

Ja som mala takéto.

@elenajezova trocha veľký výstrih pre mňa.

ivana11155
Dnes o 07:15
@elenajezova

Ja som mala takéto.

@elenajezova aj ja som mala dlhe a dobre to bolo. Viac mamiciek malo dlhe saty. A tu sa docitas, ze maju byt po kolena aby si nezatienila studentky🙈

biba_18
Dnes o 07:21

@ivana11155 ja som mala midi - ale nie preto aby som nezatienila študentky - ale preto že si myslím jednoducho že nie sú dlhé vhodné, nie je to ples ...
tak, ale každý máme nejaký názor, ako aj ty tak tie čo nechcú zatieniť študentky 😀

elenajezova
Dnes o 10:20
@ivana11155

@elenajezova aj ja som mala dlhe a dobre to bolo. Viac mamiciek malo dlhe saty. A tu sa docitas, ze maju byt po kolena aby si nezatienila studentky🙈

@ivana11155 tiež som to čítala, ale bolo mi to vlastne jedno..

anonym_1d082e
Dnes o 10:38

My sme mali stužkovú v januári. Všetky mamky mali dlhé spoločenské šaty. Dievčatá mali šaty podobné svadobným a nik ich nezatienil. Rovnako ako otcovia v oblekoch nezatienili svojich synov.