icon

Aké tielko sa nosí pod rozopnutou košeľou?

24. feb 2026

Poradíte? Muž nosieva cez leto bavlnené, ľanové košele. Vždy si to zapne ku krku a pôsobí ako dôchodca trochu. 😉 Navrhla som mu, že by ju mohol mať rozopnutú a pod to tielko. V House som za 12eur videla v e- shope čierne a biele. Ale neviem, že či také hladké, alebo vrúbkované? Nepôsobí to potom ako spodné tielko, čo sa cez zimu nosí? Naozaj pekne ďakujem vopred .

biba_18
24. feb 2026

pôsobí 😏 pretože to je také tielko… ale prečo by mal mať pod košeľou tielko?

anonym_da74a9
24. feb 2026

s tielkom bude stále ako dôchodca, nech si nechá košeľu rozopnutú bez tielka

autor
24. feb 2026
@biba_18

pôsobí 😏 pretože to je také tielko… ale prečo by mal mať pod košeľou tielko?

@biba_18 Viac krát som si to všimla, že to tak mladí chalani nosia, môj muž ešte nemá dôchodcovský vek a ani nie je vypasený, len keď si zabije tú košeľu, tak ho volám Franz😀

anonym_653326
24. feb 2026

Mám po 30ke, nosím prevažne dlhé košele a v lete si vyhrniem rukávy a rozopnem prvý horný gombík a vybavené 🙂

anonym_3dc044
24. feb 2026

@anonym_autor akože kompletne rozopnutú košeľu a pod tým tielko? to preboha prečo?
Veď nech si rozopne prvý, možno druhý gombík. Nemyslím si, že sa niekto okrem teba chce pozerať na jeho odhalený hrudník a ani na jeho spodnú bielizeň (kam teda tielko patrí). Že to tak tak nosia teenageri neznamená, že je to ok.

madeincssr
24. feb 2026

@anonym_autor skuste kvalitnejsie tenke biele tricko s kratkym rukavom. Byvaju aj funkcne biele bez prikras a, napodiv, niektore su na telo velmi prijemne a neprepotia sa ako bavlna na kritickych miestach.

autor
24. feb 2026

Vysúšam niečo v obchode pozrieť a keď nie, tak len ten rozonutý gombík. díki

michaela329
24. feb 2026

Pozri citizen, famon sú drahé, no vydržia a pod košeľou ich takmer nevidno. Môj muž do práce chodí formalne oblečený, ak má byť celý deň v košeli a saku, tiež si dá tielko - tričko. Vraj má potom dlhšie tá košeľa pekný vzhľad.

anonym_556474
24. feb 2026

Môj muž nosí pod košele celoročne bambusové tričko telovej farby z bambutiku alebo covert,neprepotí sa košeľa a nie je mu horúco,a teda pod košeľou ho nevidieť. Tie z bambutiku sú podľa mňa oveľa kvalitnejšie,vydržali pekné aj pár rokov. Za mňa super vec.

anonym_0d45d4
24. feb 2026

Trickovs kr.rukavom, nie tielko a hladke

sima2111
24. feb 2026

Tak hlavne záleží akú košeľu a ako mu taký štýl pristane…aby nevyzeral ako blbec 😃 ale tieklo by som asi nedávala…

veselo_neveselo
24. feb 2026

Biele tielko alebo triko na telo, ale nesmie ta kosela presvitat. Je to aj prijemnejsie, ked je kosela z pevneho materialu. Pokial nechce taky vikendovy vzhlad, tak zapnuta nie uplne ku krku, hore rozopnuta.
Uplne ku krku posobi staromodne a nosi sa s kravatou.

kitycat
24. feb 2026

Ved su aj tielka, ktore sa nosia a nie je to spodne pradlo. Zeny v lete tiez nosia tielka, ktore nie su spodne pradlo ...
Nosi sa to uplne bezne ako foto vyssie, alebo nech si chlap rozopne 2 horne gombiky ked pod tym nic nema
Co to je zas za diskusiu 😅

autor
24. feb 2026
@kitycat

Ved su aj tielka, ktore sa nosia a nie je to spodne pradlo. Zeny v lete tiez nosia tielka, ktore nie su spodne pradlo ...
Nosi sa to uplne bezne ako foto vyssie, alebo nech si chlap rozopne 2 horne gombiky ked pod tym nic nema
Co to je zas za diskusiu 😅

@kitycat Normálka, však keď sa sprostosti pýtam, tak si mi nemusela odpovedať, je to úplne dobrovoľné.

anonym_3e5515
24. feb 2026

@anonym_autor keď to nechce nosiť ako na obrázku nezapnute celé, tak by som tielko nedávala a hlavne pod ľanovu koselu.Moj muž nosí košele a nezapina sa až ku krku a nenosí tielko veď to nie je príliš odhalené, keď si zapne predposledný gombík, keď tielko tak kúp jemne a bez vrubkov.Ja nosím tielka rôznych farieb a na to kardigany, svetriky

kitycat
24. feb 2026
@anonym_autor

@kitycat Normálka, však keď sa sprostosti pýtam, tak si mi nemusela odpovedať, je to úplne dobrovoľné.

@anonym_autor vsak to nie je nic proti tvojmu prispevku, skor tie komentare ku tielku u muza ma zarazaju

anonym_c95c1b
24. feb 2026

Urcite hladke bud tielko alebo tricko s kratkym rukavom, su rozne typy, idealne z bavlny, kludne s okruhlym vystrihom, maju aj biele aj telove aj farebne, vyskusaj obchod slovenka