Ako odstrániť vŕzganie kožených topánok?
Zdravim, cez internet som si kupila celokozene topanky, ktore po obuti "vrzgaju". Nechcem ich vracat, lebo sa mi ozaj pacia a manzel ma presviedca, ze po par obutiach vrzgat prestanu 😁. Inak ide o kvalitnu znacku, ziadny smejd. Ale este sa mi to nestalo, tak neviem, ci tomu nieco pomoze alebo nie. Su to take "nasuchovacky", bez snurok. Mate niekto skusenost, ze to preslo/nepreslo? Vdaka za rady 👍🏻
Vrzgaju kde? Na podrážke? Ak tam, tak to neprestane. Ja mám také, je to o nervy. Ale nevrátila som ich. Nensosim ich často. Raz mi tak vrzgali botasky. To som vrátila, nedalo sa v Tom chodiť
@katkaseiner verim 🙈 akoze vonku by to bolo riadne pocut, lebo uz v dome sa to ozyva 😁
Možno by som skúsil dobre ich ošetriť kvalitným prípravkom na kožu. Snáď niekto znalý poradí, čo je na pravú kožu najvhodnejšie.
praveze vonku to az tak nepocut ale ked som v robote a idem po chodbe, obcas akoby som prdela 🙈
@katkaseiner no ak pojdem s detmi, tak to urcite prekricia 😁 len tie topanky su praveze take elegantnejsie, ze by som ich nenosila bezne von na ihrisko a pod
mozno este v zime vonku by nevrzgali...su zimne ci prilezitostne? (lodicky a tak)
Oni majú aj podrážku kožennu? Ak áno, tak by som ju vymenila. Aj manžel mal na topánkach kožennu podrážku vrzgali a aj sa v nich šmýkalo. Potom ju vymenil a bolo dobre.

Moje celokožene Converse tenisky vrzgaju v lete...dcera mala rovnake a neznasala to...