icon

Ako použiť farbu na textil Dúha na farbenie topánok?

7. jún 2026

Ahojte. Neviete, ako by som túto farbu mohla použiť na farbenie topánok ? Dcére som kúpila bledé plátenky, a zostali tam take fľaky, že sú prakticky úplne zničené a nejde to dole, vyzerajú hrozne. Chcem to skúsiť zachrániť farbou, inak ich môže nosiť tak do záhrady k starým rodičom. Len v návode píšu, že sa to má priviesť do varu, to ako mám variť v hrnci, alebo nechápem 😅 to by sa tie topánky rozpadli asi úplne. Neviete, či to nemôžem normálne namocit do horúcej vody a tak ?

Ako použiť farbu na textil Dúha na farbenie topánok?
niekto2hy
7. jún 2026

Hladaj tu malovanie tenisiek...

alickapusinka
7. jún 2026

toto služi na farbenie oblečenia nie na tenisky.Opýtaj sa v skupine kde mamičky a žienky tvoria kade čo že čo máš kupiť.

parvinka0001
7. jún 2026

Aj si čítala návod ???? Jedno píše že v práčke že dať do horúcej vody prášok a uliat do práčky ,druhé je že dať do nádoby a namáčať to tam

rozculena
7. jún 2026

plátenky sa nerozpadnú,kedysi som farbila v hrnci s horúcou vodou cvičky

autor
7. jún 2026
@rozculena

plátenky sa nerozpadnú,kedysi som farbila v hrnci s horúcou vodou cvičky

@niekto2hy dobre, ďakujem
@alickapusinka dobre 🙂
@parvinka0001 ale je tam práve písané, že sa to má priviesť k varu, a do pračky sa to bojím dať, a tiež tam je že do práčky a dať program 80-90 stupňov
@rozculena no len dnešná kvalita obuvi 😅 ako neboli kupované niekde v čínskom obchode, ale aj tak, by som tomu neverila, ale asi to risknem, len nemám starý hrniec

parvinka0001
7. jún 2026
@anonym_autor

@alickapusinka dobre 🙂
@parvinka0001 ale je tam práve písané, že sa to má priviesť k varu, a do pračky sa to bojím dať, a tiež tam je že do práčky a dať program 80-90 stupňov
@rozculena no len dnešná kvalita obuvi 😅 ako neboli kupované niekde v čínskom obchode, ale aj tak, by som tomu neverila, ale asi to risknem, len nemám starý hrniec

@anonym_autor horúca voda .nemusí do varu .farbim stouto ale čiernou v práčke . Prežije to neboj sa . Ada som do hrnca farbu a normálne sa to umyje. Neboj

anonym_488130
7. jún 2026

Topánky sa ti v horúcej bude zrazia a rozlepia, použi inú farbu.

niekto2hy
7. jún 2026
@anonym_autor

@alickapusinka dobre 🙂

@anonym_autor Ja by som to neriskoval.