icon

Ako predísť nesprávnemu strihu vlasov?

7. mar 2026

ahojte,

po dlhšom čase som si opäť chcela pestovať dlhé vlasy, aj sa mi darilo, ale včera som bola po 5 mesiacoch na podstrihnutie vlasov s tým, že po zime to vyzeralo, že 2cm spodok sa zíde dať dole. Kaderníčke som ozrejmila, že som prišla len na podstrihnutie, žiadny zostrih, aj mi ukázala koľko pôjde dole, vyzeralo asi 3-4cm, vravím okej, ale nakoniec mi hovorí, že zostrihala som viac a toto mi nepríde ako úplne malý podstrih .. chcem len vedieť ako sa tomu vyvarovať do budúcna, mám sa fakt strihať doma alebo ako im to mám vysvetliť ? viem, že nejde o nič extrémne ale zahodilo mi to pár mesiacov starostlivosti o to aby rástli ..

anonym_5c8bfc
7. mar 2026

Vyzerá že zobrala troška viac ,ale nie zas viac ako 5 cm.
Nemáš typ vlasov že keď sa troška podstrihnú vlasy podskočia? Niečo podobné na hlave mám, takže to neraz vyzerá že mi ostrihali pol hlavy a pritom ozaj len 2-3 cm.
Dobrá kaderníčka by mala poznať tvoj typ vlasov ako zareagujú po podstrihnutí. Ja radšej aj mojej skúsenej vždy pripomeniem.

anonym_74437e
7. mar 2026

mas to fakt kratke, este kusok, a si na jezka

anonym_dae436
7. mar 2026

Však ty si na skinheada 🙁🙁🙁 to ani na ulicu vyjsť nemôžeš

cina1
7. mar 2026

pozeram podla oruhov na tom pulovri..max 5cm, vyzeraju vkasy zdravo,asi videla ze treba troska viac...radsej zdrave vlasy kusok kratsie, ako rocuchtane konce

domkakvet
7. mar 2026

@anonym_autor nie je to velky rozdiel.

januska12323
7. mar 2026

Vlasy ti očividne nadskočili tak sa ti zdá, že zobrala viac.

anonym_0a6230
7. mar 2026

@autor Neboj sa, mala som to isté po ostrihani. Chcela som pod ramená, a myslela som že mam bob 😂 ale neboj, dva tri krát umyjes vlasy a oni "ľahnú"... Teraz sú napustené super produktmi a vždy vyzerajú kratšie, ale keď to nechas chvíľku marinovať, nebudú sa ti zdať také krátke. Daj tomu týždeň, držím palce

reela
8. mar 2026

Uplne od veci: na tej fotke ten sveter vyzera ako torta

mondolina
8. mar 2026

@anonym_autor
určite to máš teraz lepšie, podľa svetra to vyzerá na cca. 4 cm.
nie všetky dlhé vlasy vyzerajú zdravo. ani tie tvoje pred strihaním.

zuzubb007
8. mar 2026

Ostrihala si to super, predtým si to mala ako metlu, a podľa fotky a pásikov na svetri je to reálne max 4 cm takže žiadna veda za dva mesiace máš rovnake

anonym_6bcacf
8. mar 2026

Vyzerajú ovela lepsie a zdravšie, 1-2 cm navyše riešiť je absolútne zbytočné, za 2 mesiace ich máš späť, ako bolo písané aj vyššie.