icon

Ako predísť nesprávnemu strihu vlasov?

Dnes o 12:58

ahojte,

po dlhšom čase som si opäť chcela pestovať dlhé vlasy, aj sa mi darilo, ale včera som bola po 5 mesiacoch na podstrihnutie vlasov s tým, že po zime to vyzeralo, že 2cm spodok sa zíde dať dole. Kaderníčke som ozrejmila, že som prišla len na podstrihnutie, žiadny zostrih, aj mi ukázala koľko pôjde dole, vyzeralo asi 3-4cm, vravím okej, ale nakoniec mi hovorí, že zostrihala som viac a toto mi nepríde ako úplne malý podstrih .. chcem len vedieť ako sa tomu vyvarovať do budúcna, mám sa fakt strihať doma alebo ako im to mám vysvetliť ? viem, že nejde o nič extrémne ale zahodilo mi to pár mesiacov starostlivosti o to aby rástli ..

anonym_5c8bfc
Dnes o 13:04

Vyzerá že zobrala troška viac ,ale nie zas viac ako 5 cm.
Nemáš typ vlasov že keď sa troška podstrihnú vlasy podskočia? Niečo podobné na hlave mám, takže to neraz vyzerá že mi ostrihali pol hlavy a pritom ozaj len 2-3 cm.
Dobrá kaderníčka by mala poznať tvoj typ vlasov ako zareagujú po podstrihnutí. Ja radšej aj mojej skúsenej vždy pripomeniem.

anonym_74437e
Dnes o 13:06

mas to fakt kratke, este kusok, a si na jezka

anonym_dae436
Dnes o 13:17

Však ty si na skinheada 🙁🙁🙁 to ani na ulicu vyjsť nemôžeš

cina1
Dnes o 13:19

pozeram podla oruhov na tom pulovri..max 5cm, vyzeraju vkasy zdravo,asi videla ze treba troska viac...radsej zdrave vlasy kusok kratsie, ako rocuchtane konce

domkakvet
Dnes o 13:53

@anonym_autor nie je to velky rozdiel.

januska12323
Dnes o 14:18

Vlasy ti očividne nadskočili tak sa ti zdá, že zobrala viac.

anonym_0a6230
Dnes o 16:20

@autor Neboj sa, mala som to isté po ostrihani. Chcela som pod ramená, a myslela som že mam bob 😂 ale neboj, dva tri krát umyjes vlasy a oni "ľahnú"... Teraz sú napustené super produktmi a vždy vyzerajú kratšie, ale keď to nechas chvíľku marinovať, nebudú sa ti zdať také krátke. Daj tomu týždeň, držím palce