Ako riešiť manželov zvláštny štýl obliekania?
Ahojte, potrebujem pomoc. Môj manžel je o 5 rokov starší a má zvláštny štýl obliekania, čo mi prekáža. Keď mu kúpim niečo nové, nosí to, ale nie tak často ako svoje oblečenie, ktoré sa mi nepáči. Ja sa obliekam podľa mňa pekne – vždy sa snažím, aby mi ladila kabelka s topánkami alebo vrch so spodkom, ako napríklad džínsy s riflovkou, bielym alebo čiernym rolákom a čiernymi topánkami. Vždy chodím upravená.
Mám ho rada, je milý a pozorný, ale jeho obliekanie je ako z doby kamennej, aj keď nosí úzke rifle. Vadí to niekomu inému, ako sa manžel oblieka, alebo mám na to kašľať? Už som mu to stokrát povedala, on sa zasmeje a povie, že veď to je pekné, ale nie, nie je.
Naozaj, život je o úplne iných hodnotách. Ak nechodí v špinavých veciach a nešíri okolo seba zápach potu, všetko ostatné je ok.
Mala som kedysi kolegu, ktorý nosil stále staré tesilky a pletené pulóvre a bol to super človek.
Autorka davam ti za pravdu ze bunda je hroza a uprimne by ma zaujimalo kde ju vobec zohnal? Na jednej strane pises ze uz sa citi "starsi" a oblecie si bundu co by ani pubertiak na seba nedal. Uz viac vyzyvavu (ale v negativnom zmysle) byt nemoze. A povedala si mu do oci ze bundu je hrozna a nemoderna a uz vobec nie pre "starsich" ludi? Ako to zobral?
Ja som to mužovi povedala a on to uznal. Inak sa obliekal keď žil sám a keď sme teraz spolu. A samému mu to bilo do očí keď ja som išla v šatách a lodickach a on v sustakoch 😆 bol to samozrejme veľmi slušný a respektujuci rozhovor a bola som pripravená rešpektovať jeho akékoľvek rozhodnutie. Len som s nim zdielala svoje emócie v danej veci.
Ak Ta to utesi, moj nosi najradsej jednofarebne obycajne bavlnene tricka bez vzoru. Ma ich snad 20, pricom len cervene (uplne rovnake) ma styri 🤦 ...a ked mu nenapadne v letaku Lidlu (lebo do obchodu s oblecenim on nepojde za ten svet), ze aha, maju pekne panske tricka... Tak mi povie, ze on nic nepotrebuje 🤷 ...ale vlani mal jubileum, tak sme mu darovali tri tricka s napismi 😁 ...aj kosele tak, dlhy rukav za ten svet nie a s kratkym ma jednu snad 20-rocnu, uz je pomaly priesvitna, ale on "nic nepotrebuje"... Uz som mu kolkokrat sa ponukla, ze mu kupim k sviatku, ze spolu pojdeme a on si vyberie, ze uz existuju aj z nekrcivych materialov... (To ako upozornovat dnes niekoho, ze uz existuju aj farebne filmy a dokonca so zvukom 😂)... Jeho odpoved je vzdy, ze on nic nepotrebuje... Aspon ze mam dve teenagerky a ja sa tiez rada pekne obliekam 😁 ...aspon synceka som si vychovala tak, ze este aj trenky si vybera zo skrine tak, aby mu ladili k teplakom alebo aspon k ponozkam 🤪 ...a ten aj kosele, kravatu, motylik, traky... si rad oblieka. To raz bude poriadny gentleman, uz ho aj ucim, zene dvere podrzat a tak...
@mamatroch To je aké milé 🥰 Ja syna nemám, ale mám dcéru a tiež má môj vkus lebo keby mala jeho, tak ma porazí ale rešpektovala by som 😁
A nie je tá bunda náhodou tvoja? Tvoj muž nemôze vyzerať ako ten muž na fotke...lebo bunda, čo si pridala je max. veľkosť xs-s a toto žiaden chlap so svalmi (ako má muž na fotke) na seba neoblečie aj keby neviem čo bolo...
Tu hnusnu bielu bundu by som dala oprat do pracky a potajomky ju roztrhala, akoze sa v pracke znicila.
@earlgrey Noo to by si ju musel obliecť, keď pôjdeme von 😁 Ale raz keď si ju dá a bude ísť niekde tak odfotim ale skoro to nebude lebo ja neznášam tu bundu 🤔
Rifle spolu s riflovou bundou sa nenosia uz zhruba 20 rokov, takze mas aj ty troska medzery😄
Takze ty ľúbiš svojho muža kastrovat, áno? Naozaj moderne 👌
Semenníky sú v miesku preto lebo na ich správne fungovanie potrebujú o cca 2 stupne menej než je teplota tela. Úzke rifle mu ich pricapia vieš kde a naozaj ho kastrujes. Ale hlavne že je moderný 😂😂😂 chudák chlap
No a kabelka k topánkam a rifle k riflovej bunde… no neviem koľko máš rokov, ale toto je dávno mimo modernosti. Kabelka sa k topánkam už dávno nekombinuje
Bunda je veru hnus. Moj mal jedny teplaky, ktore som strasne neznasala. raz som ich dala 'vyprat, roztrhla sa mi pod nimi snura na pradlo a susedia pod nami ich nevratili' vyskusaj ak byvas v byte 😅
Nič v zlom,ale pri pohľade na tú bundu som si predstavila nejaké pubertálne decko alebo chudučkého feťáka 🤦vyhodit,a rovno do obchodu kúpiť inú...viem,že je to zásah do súkromia ale toto je viac než moc 🤷
Aj podľa mňa to nie je bunda pre 33 ročného muža, ešte ak by na venčenie psa alebo voľnočasové aktivity.
A teraz čisto teoreticky? Co by sa stalo, keby si ju proste vyhodila? Ako dlho by sa akože “hneval”?

Bundu daruj charite.
A nech manžel /priatel obchádza čínske obchody a zober ho do napr. Reservedu, Zara, Hmka a iných
Obtiahnute rifle sedia málo ktorému mužovi - na to pozor