icon

Ako sa obliecť na rande?

tinusa33
Včera o 22:02

Ahojte žienky v sobotu idem na rande a neviem čo si mám obliecť. Nafotila som pár outfitov no neviem ktoré oblečenie je vhodné. Skúste poradiť ako čo, nakombinovať. Ďakujem Vám dopredu za rady.

Strana
z2
biba_18
Včera o 22:19

buď tie červené šaty alebo tú bodkovanú blúzku.

bolarazjedna
Včera o 22:22

Prepáč, ale mne pride jedna horšia ako druhá. Ak mám vybrať, tak tú červenú na 2.fotke.
Najlepšie je ale , keď sa riadis sama sebou - obleč sa tak, aby si sa cítila pohodlne a spokojne, lebo to budeš zo seba vyžarovať.

anonym_f3ecaa
Včera o 22:37

2 tam mas lepsiu postavu

sisa_s
Včera o 22:56

Hovorim si, ze ake mile, randit v takom veku (podla foto som tipovala 50+), nedalo mi to, otvorim profil a 31?😖 tak pekne mladistvo by si sa mohla obliect, nic na fotkach ti nelichoti bohuzial

tinusa33
autor
Včera o 22:59
@sisa_s

Hovorim si, ze ake mile, randit v takom veku (podla foto som tipovala 50+), nedalo mi to, otvorim profil a 31?😖 tak pekne mladistvo by si sa mohla obliect, nic na fotkach ti nelichoti bohuzial

@sisa_s skús teda poradiť ako sa obliecť?

sisa_s
Včera o 23:16

Skus ist do obchodov a poskusat pekne topy, bluzky, saty, na to sako, riflovu, kozenu bundu, ved je uz teplo..stahovacie pradlo

anonym_1bb658
Dnes o 00:25

Podľa mňa sú všetky tie outfity také zahaľujúce, navrstvene. Že dlhé tričko, dlhy spodok. Niečo ako tie obrázky hore je lepšie.

anonym_2f4b82
Dnes o 00:39

Hlavne nic tigrovane, inak hned ujde ... Ludom v tigrovanych leginach by nemali dovolit vyjst na ulicu. 🙂

tinusa33
autor
Dnes o 01:40

Čo poviete na tieto šaty? Sú vhodné na rande?

a0
Dnes o 05:00

Budem úprimná, tie tvoje outfity si obleč výhradne, ak žiadneho partnera nechceš a z rande plánuješ odísť sama. Chce to trošku života, farieb a hlavne modernejších strihov do šatníka, toto je celé zle 🙈. Zvieracie vzory sa nosili v roku 2010. A šaty s legínami tiež. Daj tomu celému refresh, mladistvý vzhľad, naozaj si oblečená ako taká stará tetka - tento štýl akcetupjem u mojej 80r babky. Na tvoju postavu kľudne pekná áčková sukňa do pásu a k tomu top, na vrch buď sako alebo rifľovú bundu. To že nemáš postavu miss neznamená, že si nezaslúžiš mať krásny šatník.

tinusa33
autor
Dnes o 05:09

Môj priateľ by bol najradšej keby mám na sebe leginy a croptop. Lenže na croptop mám veľké brucho

biba_18
Dnes o 05:09

ja by som povedala, že nechce ísť kupovať niečo nové 🤷‍♀️ lebo toto je na úplnú zmenu šatníka…

tykat
Dnes o 05:15

@tinusa33 bez ohladu na to v com pojdes na rande tie tigrove leginy spal.

mischy00
Dnes o 06:11

Ahoj, v prvom rade záleží kam idete na rande....je rozdiel, ist do peknej reštaurácie a rozdiel si ísť zahrať napríklad bowling. Budete sedieť, prechádzať sa?

Co sa týka šatníka, naozaj trošku života a nebáť sa obliecť mladistvo. Riflova,kožená bundička, biela blúzka, padnuce nohavice, dlhá sukna.

A ďalšia vec, rande máš s kým? Aký typ muža, treba sa teda prispôsobiť, aby ste nevyzerali komicky.
Ale stále vravím, biela blúzka, čierne nohavice....oživiť bud doplnkami, kabelka....tym nikdy clovek nic nepokazí.

tinusa33
autor
Dnes o 06:14
@mischy00

Ahoj, v prvom rade záleží kam idete na rande....je rozdiel, ist do peknej reštaurácie a rozdiel si ísť zahrať napríklad bowling. Budete sedieť, prechádzať sa?

Co sa týka šatníka, naozaj trošku života a nebáť sa obliecť mladistvo. Riflova,kožená bundička, biela blúzka, padnuce nohavice, dlhá sukna.

A ďalšia vec, rande máš s kým? Aký typ muža, treba sa teda prispôsobiť, aby ste nevyzerali komicky.
Ale stále vravím, biela blúzka, čierne nohavice....oživiť bud doplnkami, kabelka....tym nikdy clovek nic nepokazí.

@mischy00 idem ho pozrieť do resocializačneho zariadenia. A pôjdeme na prechádzku

mischy00
Dnes o 06:16
@tinusa33

@mischy00 idem ho pozrieť do resocializačneho zariadenia. A pôjdeme na prechádzku

@tinusa33 v tom prípade si daj tenisky, rifle a slusivy svetrik 🙂

moonlight1210
Dnes o 06:18

Ale ty pises, ze priatel by ta najradsej videl v leginach a crope (mozes mu to dozicit doma, ze budes tak oblecena, ak sa hanbis za brucho). Takze v podstate ty nemusis extra premyslat, co na seba. Kedze on je s tvojim obliekanim spokojny.

Chces to menit kvoli sebe?

Ak ano, skus pre zaciatok vymenit leginy za nohavice. A predlzene tricka/trickove saty za kratsie topy.

anonym_8bff4c
Dnes o 06:37

Tvoj priatel je v resocializacnom zariadení? No, v tom prípade je úplne jedno co si oblecies. A ZAS NA DRUHEJ STRANE AJ JEBY SI SI OBLIEKLA COKOLVEK AJTAK TO NEBUDE DOBRÉ... zbytočne sa trápiš ... choď v teplákoch

huxy
Dnes o 06:39
@anonym_2f4b82

Hlavne nic tigrovane, inak hned ujde ... Ludom v tigrovanych leginach by nemali dovolit vyjst na ulicu. 🙂

@anonym_2f4b82 keď už, tak je to leopardí vzor

ivicatolic
Dnes o 06:44

@tinusa33 číslo 2 a posledné by sa dalo ešte rozdýchať, prepáč, ale takto max.do obchodu, nie na rande, kde mám "žiariť"

staryjarec
Dnes o 07:22

Prepáčte, ale je to jedno horšie ako druhé. Rozumiem, že nie každá žena si dokáže sama zladiť svoj šatník, ale toto je cez čiaru aj pre mňa.

o__o
Dnes o 07:28

Doteraz si sa ako obliekala ked ste boli spolu? Daj si to co vzdy, v com sa citis dobre

maickamf
Dnes o 07:30

@tinusa33 no pokial je rande ako prechadzka, prip.len take posedenie na kave, oblec si nieco pohodlne. Ved nie je to prve rande, tak vie co nosis, aky mas styl.
Mozno by som porozmyslala aj nad nejakymi satami. Tie kombinacie s trickom do pasa Ti zvyraznuju moc brucho.

tinusa33
autor
Dnes o 07:38
@o__o

Doteraz si sa ako obliekala ked ste boli spolu? Daj si to co vzdy, v com sa citis dobre

@o__o tričko a leginy som nosievala.

tinusa33
autor
Dnes o 07:39
@anonym_8bff4c

Tvoj priatel je v resocializacnom zariadení? No, v tom prípade je úplne jedno co si oblecies. A ZAS NA DRUHEJ STRANE AJ JEBY SI SI OBLIEKLA COKOLVEK AJTAK TO NEBUDE DOBRÉ... zbytočne sa trápiš ... choď v teplákoch

@anonym_8bff4c ano je v resocializačnom zariadení

crazy_cat_lady
Dnes o 07:39

Tak si daj to, co nosievas bezne, aj tak sa zrejme budete pohybovat iba niekde v ramci arealu, nie?

zuzubb007
Dnes o 07:40

Červené šaty alebo to posledné bodkované tričko, ak si nosila legíny a priateľovi sa to páči daj si to, nemáš čo riešiť

o__o
Dnes o 07:41
@tinusa33

@o__o tričko a leginy som nosievala.

@tinusa33 tak kde je problem teraz?

anonym_2fdffe
Dnes o 07:42

@tinusa33 podľa mňa tvojej postave najviac lichotí to kvietkované modré tričko, daj si k nemu čierne nohavice alebo sukňu, legíny nenos. Aj tie šaty čo si neskôr pridala vyzerajú ok.

simca06022011
Dnes o 07:57

nemas normalne nohavice nejake, rifle? cokolvek? tieto nohavice co mas na fotka z teba robia babku. Ani postave to nelichoti, ani tvojmu veku. Topy nic moc, ale tak k lepsim nohaviciam by sa to este dalo. Ale ak je dotycny zvyknuty na tvoj styl oblecenia, tak je to v podsate jedno, nedavala by som si tie "zvieracie nohavice" a top jednoznacne dlhsi ked uz leginy

Strana
z2