Ako sa obliekali a líčili singles nad 30 rokov?
Ako ste sa obliekali a líčili ako singles? Myslím, keď ste šli niekam do podniku a rôzne akcie a aj v bežný deň. Sukne, postavu zvýrazňujúce oblečenie, dobrý makeup? Snažili ste sa čo najlepšie vyzerať, že čo keby náhodou stretnete nejakého sympoša alebo vám to bolo jedno a obliekali ste sa pohodlne aj makeup len minimálny? Otázka je smerovaná najmä na tie, ktoré boli singles aj vo veku 30+
Vzdy iba jednu stranu, bud lavu alebo pravu. Aby bolo jasne, ze som single 👍🫣
Oblecenie a makeup som prisposobovala podniku a spolocnosti a tak aby som sa citila dobre. Nikdy som sa neobliekala a nechystala s tym, ze idem stretnut buduceho partnera. Nevidela som zmysel v tom, aby som sa obliekla ako niekto kto nie som a rovnako s makeupom na co...
Ja som nikdy výrazne nemenila štýl podľa toho či som zadaná, nezadaná a ani som nad tým týmto keby náhodou štýlom nerozmýšľala. Obliekam sa podľa nálady a príležitosti, vždy sa snažím vyzerať čo najlepšie, ale nie vždy to znamená "sexy" outfit alebo výrazný make-up, myslím, že sa dá byť aj upravená, aj sa cítiť príjemne a pohodlne, svoj štýl mám myslím celkom vychytaný a viem čo sa mi hodí.
@anonym_autor rovnako ako keď som vydatá. Preferujem šaty a sukne, kľudne aj topánky na opätku. Chodíme tak všetky.
@anonym_autor Stále som sa snažila aj snažím vyzerať podľa možností čo najlepšie a upravene (ale nepreháňam to). Je mi proste nepríjemné ísť niekam neupravená, úplne nenalíčená. Som taká a hotovo!
@anonym_autor bez ohľadu ci som bola single alebo teraz keď nie som, obliekam sa stále rovnako. Rozdiel je len v príležitosti, či idem večer do podniku alebo do práce. Ale vždy to musí byť ženské a lichotive mojej postave. Teda vyzdvihnem prednosti a nedostatky sa snažím skryť. A platia iste pravidlá 😃 neznášam veci ktoré zabíjajú ženskosť ako napr. baleriny, voľné košele, chlapčenské strihy nohavíc...
U mna zalezalo na case, nalade a kam idem. Ale nikdy som to neprehanala … toho naj … som stretla v bielom tricku slapkach a pozicanych chlapskych rifliach a kabelke od babky … (ukradli mi tasku a okrem plaviek, slapiek a dlheho tricka som nemala nic) …
tak isto ako ked som zadaná , neviem prečo by som to vo vztahu mala meniť
večer vždy vyraznejši inak bežný make up
oblěcenie podla situacie ale ja nosim sukne a šaty stale
ano nosila som vyrazny makeup a velke vystrihy a vlasy vyzehlene ako klince. Aj mi je smiesne ale nie je na tom predsa nic zle. Mala som taku potrebu privabit samcekov lol
ano nosila som vyrazny makeup a velke vystrihy a vlasy vyzehlene ako klince. Aj mi je smiesne ale nie je na tom predsa nic zle. Mala som taku potrebu privabit samcekov lol
@ljmmm a darilo sa vabit samcov?😛
@anonym_autor rovnako ako teraz, nic som nemenila ani muzom, ani detmi, velkost ta ista
@anonym_autor Stále som sa snažila aj snažím vyzerať podľa možností čo najlepšie a upravene (ale nepreháňam to). Je mi proste nepríjemné ísť niekam neupravená, úplne nenalíčená. Som taká a hotovo!
@valria Aj ja, bez ohľadu či som single. teraz mám 3 deti a som stále taká istá. Neupravenú vonku ma nikto vonku ešte nevidel. Aj pri troch deťoch jemný make-up musí byť. A u mňa ešte aj obliekanie. Mikinu a tenisky nosím len do lesa. Na ihrisko nejaké balerínky/mokasíny a sveter. Ale napríklad opätky som nenosila ani do práce.
Tak isto bez zmeny, aj v manželstve, aj po slobodná po rozvode aj s novým partnerom. Tenisky, rifle, tričko, mikina alebo sačko.

Som vo veku 30+ a som slobodná, obliekam sa normálne, líčim sa vždy, ale primerane, nenosím sukne, ani šaty, výstrih si dám, ale primeraný.