Ako sa obliekate vy a vaši muži, keď idete na svätú omšu?
Otázka pre katolíkov: ako sa obliekate vy a vaši muži, keď idete na omšu? Slavnostnejsie alebo všedne?
Nedávam si rifle, žiadne vyšúchané a deravé nohavice, žiadne mini sukne, v lete nie tričká s odhalenými ramenami, ani tielka, výstrihy apd. Najčastejšie slušné nohavice, sako, blúzka, alebo nejaký top. A topánky decentné. teraz kabát a šál.
Mala by si mat dlhsiu suknu/ tmave nohavice a tiez navrch nieco, co nie je odhalene. Muzi to iste, malo by to byt take akurat. Myslim, ze muz ked ma slusne jeansy a elegantnejsi zvrsok, tak je to v poriadku.
Zalezi aj na tom, ci si v meste, alebo na dedine. Ja zijem v meste a uplne bez problemov tam chodim v rifliach. A rozhodne nie som jedina.
V nedeľu slávnostnejšie.
@anonym_78b506 Čo to znamená pre muža? Rifle a košeľa sú OK?
mama ta nenaucila?
Koľko máš rokov? Ved do kostola sa chodí od malička keď si katolík. To si si nikdy nevšimla ako sa ľudia obliekajú?
@anonym_autor čo u teba znamená Slavnostnejsie a čo všedne?
Takto v zime napríklad na zajtra nohavice (tmavé) a kabat/ zimná bunda šal a pod tým kľudne aj pyžamo
😛😜🤪😝
@anonym_autor manzel slavnostnejsie v nedelu...nohavice, kosela, polokosela, sveter. Ja podla nalady...niekedy nohavice, niekedy rifle. V lete bluzka, nieco krajsie. V zime pod vetrovku sveter, ale kludne aj mikinu niekedy.
Urcite tam nepatria minisikne ci priesvitne bluzky...
Rifle jedine este cierne,ale radsej nohavice.
Urcite nie 3/4 ani v lete!
Kosela,pulover,sviatocne tricko....topanky tiez pekne poltopanky alebo sandale,v zime cizmy...
Cez prechodne obdobie nosi aj take hrubsie sako,kozenu bundu...
@anonym_autor čo u teba znamená Slavnostnejsie a čo všedne?
Takto v zime napríklad na zajtra nohavice (tmavé) a kabat/ zimná bunda šal a pod tým kľudne aj pyžamo
😛😜🤪😝
@anonym_13a278 aj do práce nosíš pyžamo?
Koľko máš rokov? Ved do kostola sa chodí od malička keď si katolík. To si si nikdy nevšimla ako sa ľudia obliekajú?
@bielasovicka a vo led sa dali na vieru v neskorsom veku? Nieco sa udialo v jej zivote a chce sa obratit na boha? Ci nic take sa nepripust?
@anonym_13a278 aj do práce nosíš pyžamo?
@anonym_78b506 ty si sa pýtala čo nosím do práce? Nie, tak si nedostala odpoveď na otázku čo nosím do práce....
Na budúce ak chceš vedieť, ako sa obliecť do práce tak polož otázku: ,,ako sa obliecť do práce?,,
Myslím že nptazka.je jasná a zrozumiteľná.....
@anonym_autor slávnostnejšie určite ❤️
Ja nosím teraz rifle a kabát .
Na väčšie sviatky si však rifle nedávam.
@anonym_autor v nedelu nikdy neobliekam rifle ani nic sportove.teda,volim slusnu eleganciu.samozrejme,v lete ziadne hlboke vystrihy ani kratke mini. Ale to si nedavam ani bezne. Milujem zenske strihy,ale nie vyzyvave

V nedeľu slávnostnejšie.