icon

Ako sa správne obliecť do Steel Arény?

9. dec 2024

Ako sa obliecť do Steel Arény zajtra? Kamoška ide na koncert a poprosila ma, či nezistím od niekoho, kedze ja neviem. Je tam zima? Treba aj deku?

pinkgirl
•
9. dec 2024

Deku jej na koncert netreba. Aj vetrovku si zrejme zoblečie a bude ju mať na nohách. Nebude tam zima.

viestta
•
9. dec 2024

My sme boli pred dvma tyzdnami a teplo veru nebolo. Boli sme radi, ze sme si vzali hrubsie mikiny pod vetrovky, inac by sme asi museli sediet v nich.

bielasovicka
•
9. dec 2024

Tak ako to vlastne je? Je tam teplo alebo zima? Ach jaj....

viestta
•
9. dec 2024

@bielasovicka nam bolo chladno, ale nezmrzli sme. Zabije ta ak vezmes mikinu a ked ju nebude treba tak ju vyzlecies?

bielasovicka
•
9. dec 2024

@viestta nie nezabije. Len mi je smiešne ze sú tu 2 odpovede, a obydve iné 🤣

viestta
•
9. dec 2024

@bielasovicka ked sme chodili na koncerty nebolo tak chladno. Asi setria aj na kureni alebo vtedy nebola vonku zima. Na hokeji fanuskovia poskakuju, zahreju sa sami, na koncerte sedis...

autor
•
9. dec 2024

Diky za odpovede....síce každá iná 😜

danyelia
•
9. dec 2024

Záleží aj od toho, kde bude sedieť...ja som sedela vyššie od pódia a bola mi zima, odniekiaľ tam aj pofukovalo, keď sa otvárali dvere, známi boli nižšie, v prvých radoch a bolo im teplo...

lenrol001
•
10. dec 2024

Ako bolo v steelke?? Ja idem dnes .tak bola zima či teplo? Lístok treba mať vytlačený či stačí v mobile?

viestta
•
10. dec 2024

@lenrol001 boli sme na Luskacika a bolo nam chladno

lenrol001
•
10. dec 2024

@viestta a lístok musíte mať vytlačený alebo stačí v mobile?

viestta
•
10. dec 2024

@lenrol001 my sme mali vytlacene, pretoze nas maly si "potrebuje sam nacitat", ale skenovali aj mobily

lenrol001
•
10. dec 2024

@viestta vďaka