Ako správne impregnovať vlnené topánky?
Ahojte 🙂 Kúpila som si vlnené topánky a teda - potrebovala by som ich impregnovať. Mám doma sprej, čo používam na inú obuv - môžem aj tieto vlnené naimpregnovať tým istým prostriedkom? Alebo sa na to používa niečo iné? Vopred ďakujem za rady 🙂
@zuzulienocka78 ja som ich striekala normalnym impregnacnym sprejom. Bez problemov. Stale vyzeraju ok. Nosila som ich denne asi pol roka, pred a po operacii chodidiel. Teraz ich uz nenosim, ale mam ich odlozene.
Vlnené topánky znamená vlnené aj zvonka? Ak hej, ja by som sa bála hocičo na to. Skôr možno niečo s lanolínom..
@mauduska
Zvršok: 100 % ovčia vlna
Vnútrajšok: 100 % bavlna
To k čomu sú dobré také topánky?
@anonym_e0ad84 Na chodenie?
@anonym_e0ad84 nepoti sa v nich noha, v zime hreju, v lete chladia. Preto ich nosi moja svagrina. Ja som ich nosila preto, ze su makkucke - mala som tak bolestive nohy, ze som si uz nic nemohla obut - pred operaciou. A po nej tiez, kym sa vsetko zahojilo.
@anonym_e0ad84 Na chodenie?
@zuzulienocka78 aha.ja že ich chceš po mužovi hádzať a nebolí to tak
@anonym_e0ad84 nepoti sa v nich noha, v zime hreju, v lete chladia. Preto ich nosi moja svagrina. Ja som ich nosila preto, ze su makkucke - mala som tak bolestive nohy, ze som si uz nic nemohla obut - pred operaciou. A po nej tiez, kym sa vsetko zahojilo.
@simsalabim ja som o nich ešte nepočula.ake problémy si mala s nohami?
@simsalabim ja som o nich ešte nepočula.ake problémy si mala s nohami?
@anonym_e0ad84 artroza klbov palcov na nohach, robili mi cheilektomiu.

Vlnené topánky znamená vlnené aj zvonka? Ak hej, ja by som sa bála hocičo na to. Skôr možno niečo s lanolínom..