Ako vybrať ideálne strieborné alebo zlaté náušnice?
Čauko, viete poradiť nejake fajnove naušnice? Idealne asi strieborne, ale keby boli fest pekne zlate, tak zainvestujem. Ale nie zas 500€ :D
Napichovacie a idealne bez kadejakych jantarov a perál. 🙂 Dikyčko.
@thirstymonk ak take jemne , mne sa napr toto paci.. kazda je ina.. ja mam veci z izlato.. som spokojna, maju aj predajne
@stanulienkat Lenže to potom nebude prekvapenie :( Viem zhruba, aky ma štyl. Idem ešte kuknuť do jej šperkovnice, aby som si pripomenul. Nie je doma teraz
@thirstymonk ked poznas jej styl, tak ok. Ja osobne som na nervy, ked dostanem drahe "prekvapenie", ktore sa mi nepaci. A uz sa mi to stalo viackrat.😁
@thirstymonk a odkial si? Lebo petra toth ma akurat stanok s jej vecami v auparku v KE.. ale ma aj na nete
@thirstymonk ja by som určite nešla do žiadnej Petry toht ani swarovski, to je bižutéria. Pozri Tous vyfiltruj si kov aký chceš, ak striebro, tak striebro majú pekne šperky a hlavne originálny dizajn, nie to, čo nájdeš všade na kazdom uchu.
Odfot tu jej sperkovnicu. Inak ja som robila predavačku šperkov a to co som tam mala za poradenstvo chlapom pred Vianocami to nikdy nezabudnem :D komplet som to musela vyberat ja... snad dobre
@eternity24 Nikdy sme si nepotrpeli na neviem ake drahe a hrube reťaze z čisteho zlata v cene blavackej garzonky. Nie sme cigani. :D
@thirstymonk Nosí aj bižu?Ja mám asi 100 náušníc a okrem kvalitných, mám aj bižu za 5 euro. Swarowski je pre niekoho bižu, ale aj kvalita. Sám si napísal, že nechceš dať za to 100vky😃 Ale myslím, že by si si mal poznať ženu, aké náušnice si je ochotná dať do uší-či to musí byť iba kov a drahý, alebo nosí ako ja, aj lacné a pekné.
@enmery Aj lacne a pekne. Asi nemam na vyber a budem musieť isť normalne šperky pozrieť dajake. Lebo na nete to je o ničom pozerať.
@thirstymonk Tak skús pandoru, swarowski....majú pekné decentné kúsky napichovacie a baby tam ti poradia, keď nechceš vyhodiť 100vky eur.
@thirstymonk ja mam od tejto baby taketo podobne, ale ine zapinanie, nie napichovacky https://www.sashe.sk/HenrietaMocova/detail/napi...
toto su moje https://www.sashe.sk/HenrietaMocova/detail/perl...
@eternity24 Hej, ja len že cigani - vajdovia, su taki paradni, že na seba daju len kilo zlata a nič ine, my taki nie sme :D
@thirstymonk si trochu vedľa. Ako pozerám môj koment zas a znova, ja som ti nič o kile zlata nepísala.
Mne sa páčia minimalistické, napr. takéto:

@thirstymonk no kazda zena ma rada nieco ine.. niektora motyliky, niektora napichovacie ale dlhe, ina zase take aby jej teraz v zime do salu nezavadzali alebo do vlasov..