Ako vybrať správny vrchný diel plaviek?
Ahojte, tie kt.máte podobne proporcie (70D) neviete poradiť overený typ plaviek-vrchný diel? Nejak mi nič nesedí. Buď mi to deformuje prsia alebo mi pri pohybe kypia a väčšie sú mi zas obrovské 🫣.
@anonym_autor ja mám s touto veľkosťou trojuholníky z decathlonu veľkosť L a inak predtým som mala z beponu vystužené ktoré boli super lebo tam sa dajú vybrať presne podľa obvodu a veľkosti košíkov a sedela mi presne taká veľkosť ako mám 🙂
chod do predajne kde robia brafitting a tam ti pomozu.. dotazy zein odtialto su uplne irelevanvne, aj ked mozu mat podobnu/rovnaku velkost. Kazde prsia maju iny tvar, su na inej postave, maju iny objem.. neda sa to pausalizovat...
Ja si plavky musim osobne vyskusat,neviem si kupit cez net. Kupujem v obchode so spodnym pradlom. Ak nechces kupovat v obchode,tak si ich tam chod aspon poskusat rozne modely a velkosti a podla toho potom objednaj.
normalne 3 uholnikove ... S niekedy m ... nemam problem .. ono ale zalezi ci ti treba vystuzit alebo mas pevne a podobne .. ist do obchodu a skusit niekolko .. kazdej sadne inak aj ked ma rovnaku velkost

Skús popozerať bonprix, ja mám od nich síce jednodielne, ale majú celkom dobré strihy na väčšie prsia. Napr.
https://www.bonprix.sk/bikiny-s-vystuzenymi-ram...