icon

Ako vybrať správny vrchný diel plaviek?

5. júl 2026

Ahojte, tie kt.máte podobne proporcie (70D) neviete poradiť overený typ plaviek-vrchný diel? Nejak mi nič nesedí. Buď mi to deformuje prsia alebo mi pri pohybe kypia a väčšie sú mi zas obrovské 🫣.

anonym_e42c60
5. júl 2026

Skús popozerať bonprix, ja mám od nich síce jednodielne, ale majú celkom dobré strihy na väčšie prsia. Napr.
https://www.bonprix.sk/bikiny-s-vystuzenymi-ram...

mullerova46
5. júl 2026

@anonym_autor ja mám s touto veľkosťou trojuholníky z decathlonu veľkosť L a inak predtým som mala z beponu vystužené ktoré boli super lebo tam sa dajú vybrať presne podľa obvodu a veľkosti košíkov a sedela mi presne taká veľkosť ako mám 🙂

sara07
5. júl 2026

triumph mi dobre sedi

anonym_97d619
5. júl 2026

chod do predajne kde robia brafitting a tam ti pomozu.. dotazy zein odtialto su uplne irelevanvne, aj ked mozu mat podobnu/rovnaku velkost. Kazde prsia maju iny tvar, su na inej postave, maju iny objem.. neda sa to pausalizovat...

marca12
5. júl 2026

Ja si plavky musim osobne vyskusat,neviem si kupit cez net. Kupujem v obchode so spodnym pradlom. Ak nechces kupovat v obchode,tak si ich tam chod aspon poskusat rozne modely a velkosti a podla toho potom objednaj.

anonym_d9aef6
5. júl 2026

normalne 3 uholnikove ... S niekedy m ... nemam problem .. ono ale zalezi ci ti treba vystuzit alebo mas pevne a podobne .. ist do obchodu a skusit niekolko .. kazdej sadne inak aj ked ma rovnaku velkost

sara07
6. júl 2026

ešte ma napadla triola