icon

Ako získať plnší dekolt bez silikónov?

11. jan 2025

Áno, je to tak. Kúpila som si nádhernú podprsenku, najmenšie existujúce číslo a, vyskúšala som 😾 nevyzeram sexi, keby aspoň náznak niečoho tam bolo. Ja nechcem silikóny pre mňa to nie je atraktívne a pekne ale keby sa dalo niečo aby som tam mala aspoň čosi.

wolf_
11. jan 2025

Neexistuje aby ti nejaká podprsenka nebola - nejde o "najmenšie existujúce číslo", ide o vhodný strih a o vhodne zvolené číslo nie len košíkov ale aj obvodu resp. kombinácia oboch... Kľudne zbehni do špecializovaného obchodu, kde sa predavačky vyznajú - tam fakt vedia robiť zázraky 🙂 Mne tiež "príroda nenadelila" a som tak spokojná. S vhodne zvolenou podprsenkou je to fajn. A vlastne aj bez nej - ide o mindset, nie o veľkosť... Resp. nemám nič proti keď žena ide na plastiku, ak to tak cíti a chce. Je to úplne OK si tak dopomôcť k dobrému pocitu 🙂 Ale ak ty plastiku nechceš, tak platí čo som napísala predtým.

autor
11. jan 2025

@wolf_ ďakujem ti pekne za dobrú radu, vieš ja som ten kúsok našla vo fashion obchode a je krásna vyčačkaná, áno určite mi sedia iné strihy ale takú som nechcela, chcela som takú pre frajera no vyzerala nádherne na vešiaku

biba_18
11. jan 2025

no čo z toho keď bola pekná len na vešiaku… nabudúce kúp takú čo vyzerá dobre na tebe…

wolf_
11. jan 2025

Aj sexy vyčačkanú pre frajera nájdeš aj pre nás ploché 😁 Skrátka táto zjavne nebola zrovna pre tvoj hrudník... To je celé. To je tak celkovo s oblečením. Niečo sa nám páči na vešiaku alebo na inom, ale na našej postave je to hrozné, stáva sa.

athelas86
11. jan 2025

Pošli fotku, posúdime či je to vážne tak hrozné.. 🤷‍♂️

oceanahory
11. jan 2025

Ja som kazdy den vdacna za svoje male prsia, neexistuje nic pohodlnejsie a pratickejsie a to ja som vazne uplne plocha. V lete kludne iba lahke saty, ci topy bez podprsenky a nic nevycnieva, nevyskakuje, nepresvita... Sexy vylucne neznamena mat obdarenu hrud 🤷.
A teda tak ako bolo pisane vyssie, zvolila si jednoducho zly typ podprsenky.

rebi789
11. jan 2025

@athelas86 hanbi sa za taky komentar🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

autor
11. jan 2025

@rebi789 ale v pohode, iba žarty

autor
11. jan 2025

@oceanahory ja viem baby, lenže čo teraz s tým? aj by som sa v Tom ukázala frajerovi ale mám strach že si povie že všetko super ale ona ozaj nemá žiadne prsia, pričom niečo tam mám naozaj prisahám

athelas86
11. jan 2025

@rebi789 Ach ten zmysel pre humor z teba priam srší. Na oslavách musíš byť isto hlavný zabávač.

rebi789
11. jan 2025

@athelas86 Vtipné je to, že chlap je na fórach pre ženy a mamičky a komentuje tému na podprsenky tým aby autorka poslala fotku🤣🤣🤣🤣

autor
11. jan 2025

@athelas86 skôr som sa zamyslela nad sebou že čo mi to napadlo na rozum lebo, fakt mi napadlo pritom komentári že avšak pošlem fotku že čo poviete, či sa môžem v Tom ukázať frajerorvi.

oceanahory
11. jan 2025

Priatel velmi dobre vie, ake mas prsia, necaka ho ziadne prekvapenie 😉...

autor
11. jan 2025

@oceanahory no práveže to je také nešťastné že ho nič neprekvapí

1ryba
Odpoveď bola odstránená
matana2
11. jan 2025

Chod bez podprdy. Tiez mam male a podprsensku nepotrebujem. Je to tak pohodlnejsie a aj viac sexi

deti95060810
11. jan 2025

autorka pozri podpr. zn. Lormar...

chrobak7
Autor odpoveď zmazal
saxana000
12. jan 2025

@matana2 a ja mam veru prsia vacsie a uz aj odkojene a podprsenky z duse neznasam.kedysi som v tom aj spala ale rokmi som ich znenavidela .v zime chodim zasadne bez doma aj po svete staci mi tielko a mikina a cez leto uz sa teda patri nejaku si dat tak to ozaj pretrpi. max nejaku sportovu handrovu. 2x rocne ked je prilezitost prezijem aj vystuzenu ale hned jak zabuchnem doma dvere letia dole boty a podprda s nimi.