Ako zladiť doplnky k týmto šatám?
Hrôza ako klobáska si v nich😳nemas postavu na tie saty.Hladaj iné ktoré neobopinaju postavu.
Jejda, saty Ti nesedia. Nic k nim nelad, kup ine
ideš na svadbu? ja by som sa snnažila zakryt aj to tetovanie k takym satam sa to vobec nehodí vyzera to vulgarne ( tiez mam tetovania ale ked idem na elegantno tak tak aby neboli vidno nevyzera to dobre)..... šaty ti velmi nesedia
mne sa zas páčia. ak sú tvoje, kľudne ich môžeš mať.
Ja by som prehodnotila saty, nie preto ze su skarede ale ako to povedat jemne, ak si to ty na fotke nemas do nich postavu. Uz len ked pozries na prsia skoro do polovice ide ramienko, lave skoro vypadava z nich, dole "krasne" zvyraznili brucho ako pneumatiku okolo pasa. Doplnky ich nezachrania.
Páčia sa mi šaty aj máš peknú postavu,len aj ja si myslím, že sú menšie
v prvom rade sťahovacie prádlo…
a teraz k otázke - nevidno presne aká je to farba, rosegold? alebo ružové striebro?
ak áno, tak by sa hodili vo farbe šiat alebo lesklé nude odtiene, doplnky vo farbe šiat - ak by si chcela kontrast, tak k tomu čisté zlato alebo čisté striebro a ak by si to chcela rozbiť, topánky a kabelka svetlomodré, svetloružové, nude, k tomu do uší perly…
@anonym_autor šaty sú jemné, tak by som volila jemné sandále čierne, iba také z tenkých pásikov kože bez akýchkoľvek trblietok.
Mini kabelku čiernu koženú, tiež bez trblietavých detailov.Sperky tiež jednoduché zlaté.
Šaty sú pekné ☺️
Mne príde že ti tie šaty vôbec nesedia na postavu, úplne ti zhovadili prsia a bruchu
to je hrozne, ako tu vsetky sudite saty, a pritom sa slecna, alebo teda pani, pytala na nieco uplne ine. k takemuto odtienu sa da zvolit cokolvek decentne. uz neplati, ze sa musi ladit kabelka s topankymi, ale nemalo by to byt velmi kikirikate. skoda, ze nevidno tvar a zalezi od vlasov, ci budu vypnute, alebo volne pustene, podla toho treba zvolit jeden dominantny prvok bud nahrdelnik alebo nausnice.
@anonym_autor na bruško by som si obliekla sťahovacie nohavičky a prehodila cez plecia ľahký hodvábny šál, štólu.. Pozri tieto kanály sú tam krásne inšpirácie aj s doplnkami k večerným outfitom ❤
https://www.youtube.com/@styleformuladaily
https://www.youtube.com/channel/UC3WvnATZbEhJUV...
Veľmi by ma zaujímalo, ako vyzerajú postavičky práve tých osôb, ktoré nepekným spôsobom zhodili túto žienku. 😙😊
@anonym_autor zle zvolena velkost,vobec dobre neaedia
Veľmi by ma zaujímalo, ako vyzerajú postavičky práve tých osôb, ktoré nepekným spôsobom zhodili túto žienku. 😙😊
@anonym_7f6607 no o to ale nejde vobec plati,ze saty prisposobuje zena postave
Nie postavu satam🙈
A este to tetovanie uplne vulgarne posobi v tomto celom
Strasne lacno a lascivne posobia tie saty - aj vystrih, aj rozparok... menej je niekedy viac, plus ten strasny material, ktory zvyrazni kazdy jeden nedostatok.
@anonym_7f6607 ale pointa je, že chcela poradiť, tak jej radim. Jej tieto šaty vôbec nesedia, typom, farbou, strihom.
Ona sa nepýta akú mam ja postavu, ani nič o mne
Konik nesklamal, zas su tu odpovede od veci. Vy neviete citat, co sa autorka pytala? Nikde nie je napisane, ze toto je jej postava.
@anonym_autor Mne by sa k tomu hodili nejake nude alebo zlate sandalky (nie lodicky) a kabelka.
@anonym_7f6607 ale pointa je, že chcela poradiť, tak jej radim. Jej tieto šaty vôbec nesedia, typom, farbou, strihom.
Ona sa nepýta akú mam ja postavu, ani nič o mne
@anonym_15bbea Ona chcela radit, ake doplnky k tym satam. Precitaj si uvodny prispevok. Napisala niekde, "toto som ja s mojimi satami, co si o nich myslite"? Ak by otazka znela tak, vsetky komentare o stahujucom pradle, pneumatike, nehodiacej farbe k pokozke atd by boli k veci. Ved to moze byt kludne fotka kamosky, co jej saty pozicala. Alebo fotka z vinted.
Vzhľadom na to tetovanie by som ladila tmavé jemné doplnky, aby to dáko spolu "hralo". Asi by som išla do sandaliek s jemným pásikom, a malú kabelku do ruky. Viac by som asi nedávala, lebo tie šaty sú výrazne až moc
@anonym_autor za mňa má dáma dobrú postavu a šaty mi na nej vôbec neprekážajú.
Možno by som trošku skrátila ramienka a dala by som si samozrejme podprsenku.
Inak super
Hrôza ako klobáska si v nich😳nemas postavu na tie saty.Hladaj iné ktoré neobopinaju postavu.
@anonym_a6a4c4 nehanbite sa ukazte vasu uzasnu postavu :D. tieto komentare mali by ste sa nad sebou zamysliet. Nie len ze sa na vas nazor na postavu autorka absolutne nepytala ale este pisat takyto skaredy komentar pod uplne normalnu klasicku postavu je fakt ze vrchol. Asi si ani neuvedomujete ako to moze slecne ublizit.

Ufff, toto nie. Pohladaj niečo iné. Ani len odtieň pokožky ti k ním nesedí, cela si v nich napasovana .