Ako zladiť topánky a silonky k flitrovým šatám?
Čo obuť k týmto striebornym,flitrovym šatám????Cierne silonky alebo hnedé????Ide o veľkú oslavu .

Rozmýšľam hnedé silonky a nude lodičky,len či sa nebude bit striebro s nude🤔
Čierne
Keď máš nude lodičky, tak telové silonky by som dala
Tá čierna farba už mi tam bude navyše
aký máš vek? by som šla do toho ako @koniarova alebo aj čierne lodičky a telové silonky.
čierne silonky čím si staršia tým sú menej vhodné…
ale na veľkú oslavu takéto šaty? 😏
@biba_18 Mozno maju temu "glitter" 🥴...my sme ju mali tiez na firemnom gala 😮💨 dlho som s tym bojovala, ale aspon som sa prekonala na flitrovany top s ciernou suknou 🫣.
@oceanahory píše veľká oslava 😏
ja by som na také firemné gala asi vôbec nešla, to nemohol vymyslieť nikto príčetný…
@anonym_autor no to by si sa "vyparadila". Mozes si dat tmavo modre, ale aj cyklamenove, ruzove. Ak je to vecierok kludne aj cervene. Ale asi ostanes v bezpecnej zone a skoncis s ciernymi silonkami a ciernymi lodickami
@oceanahory píše veľká oslava 😏
ja by som na také firemné gala asi vôbec nešla, to nemohol vymyslieť nikto príčetný…
@biba_18 Tak u nas su aj firemne vecierky v korporate velmi velkolepe, takze su to fakt obrovske oslavy, kde je okolo 500 ludi. Nuz, co ti poviem...ja pracujem vo FR firme, takze grupa rada vymysla taketo "nóbl" somariny 😁.
@anonym_autor no to by si sa "vyparadila". Mozes si dat tmavo modre, ale aj cyklamenove, ruzove. Ak je to vecierok kludne aj cervene. Ale asi ostanes v bezpecnej zone a skoncis s ciernymi silonkami a ciernymi lodickami
@really8 rozmýšľala som aj nad tmavo modrými áno.
@really8 práveže čierne silonky by som veľmi nechcela brať,skôr hnedé.
Ziadne,kriste naozaj k tomuto silonky,ohol nohy a samoopalovci krém a nás všetko okrem lodičiek čo potrebujes
Ziadne,kriste naozaj k tomuto silonky,ohol nohy a samoopalovci krém a nás všetko okrem lodičiek čo potrebujes
@minenkaa určite bez siloniek nepôjdem
@anonym_autor čierne nilonky ale len 15 denove aby boli take jemnučke a skôr matne a samozrejme čierne lodičky k tomu
@anonym_autor čierne silonky, čierne lodičky. A dala by som aj hrubý opasok, čierny.
@anonym_autor a na spodok mas čo? Ci ideš iba v predĺženom tope?
Ja by som veľmi chcela vedieť aká je to oslava. Lebo toto sú veľmi krátke šaty, keď sa to vôbec dá tak nazvať 🤭,
Ja by som veľmi chcela vedieť aká je to oslava. Lebo toto sú veľmi krátke šaty, keď sa to vôbec dá tak nazvať 🤭,
@bielasovicka nie,sú mierne nad kolena,,,je to veľká oslava,živá hudba,veľa ľudí.
Ale zeny....a nie je vam jedno, preco a kam si chce dat tieto saty? Nepytala sa na nazor, ci sa nam pacia, ale na radu, co si k nim dat. Kazda mame iny vkus 🤷.
@1ryba verte ,že ona vynikne až ,až a nejde mi o vyniknutie......a názor na šaty som sa nepytala .