Akú podprsenku zvoliť pod šaty s hlbokým výstrihom?
Mam doma klasicku, sportovu, braletku, bez ramienok a samodrzku-vsetky vidno pod satami s hlbsim vystrihom. Co mam robit, aby mi netrcali bradavky? Chcem si tie saty obliect na 1.pracovny den. Inak mi paradne sedia, len ziadna podprsenka sa pod ne nehodi.. fnuk..
nemusis nic robit - kazda spolocnicka vyzerala lacno v prvy pracovny den 👏 s takym vystrihom zapadnes medzi ne
A to kam nastupuješ, že si na prvý pracovný deň ideš obliecť šaty s takým výstrihom, že každá podprsenka z neho trčí?
A to kam nastupuješ, že si na prvý pracovný deň ideš obliecť šaty s takým výstrihom, že každá podprsenka z neho trčí?
@anonym_f66047 no toto aj mňa zaujíma
Tak ty si dobre trafena davat si hlboky vystrih na prvy pracovny den 🤦♀️
Bez podprsenky chod a tangace si tiez zarez poriadne a vytiahni vysoko 🙄
@kitycat no takto sme mali kolegynu posledny den. Tie zarezane tangace a trojuholnicek cipky na 100kg zene mam stale pred sebou. Bradavky pod rebrami, no bol to zazitok. Cely cas si drzala saty, lebo ked fuklo, tak aj to malo latky lietalo kade tade.
Tak ty si dobre trafena davat si hlboky vystrih na prvy pracovny den 🤦♀️
@anonym_26356a mozno do Casina, alebo..
@anonym_autor https://www.mojadm.sk/znacky/booby-tape-2228730
@minenkaa zle recenzie...
Pisem hlbsi vystrih a nikde nepisem, ze idem do noveho zamestnania. Rano bude chladno, dam si riflovku..🤦♀️ ale nechcem trciace bradavky, tak zhanam riesenie.. preto musim byt stetka? 🤦♀️ som normalna zena. Saty su z croppu, velmi pekne, letne, len vystrih divne rieseny, neni vidno az do zaludka, ale z bokov trci podprsenka.. su slusne.. vy hned na sprostosti myslite.. to ale ukazuje iba vas charakter🤦♀️🤦♀️🤦♀️😕
Pisem hlbsi vystrih a nikde nepisem, ze idem do noveho zamestnania. Rano bude chladno, dam si riflovku..🤦♀️ ale nechcem trciace bradavky, tak zhanam riesenie.. preto musim byt stetka? 🤦♀️ som normalna zena. Saty su z croppu, velmi pekne, letne, len vystrih divne rieseny, neni vidno az do zaludka, ale z bokov trci podprsenka.. su slusne.. vy hned na sprostosti myslite.. to ale ukazuje iba vas charakter🤦♀️🤦♀️🤦♀️😕
@anonym_autor ja som tiež pochopila ,že ideš do nového zamestnania.lebo čo inak pre teba znamená prvý pracovný deň?pondelok?alebo po dovolenke nastupujes do práce?si učiteľka?a kde teda trčí tá podprsenka?som pochopila že vo výstrihu,ale teda asi po bokoch.lebo ak ti nesedia na bokoch ,ťažko nájdeš vhodnú podprsenku
Tak si daj iné šaty, aký máš problém? 😃😃
@petracandle najst vhodnu podprdu🤦♀️🤔😆
Daj foto šiat
Lebo takto poradiť ťažko
@anonym_autor napísala si 1. pracovný deň a napísala si hlboký výstrih... Ale my sme všetko zle pochopili...
@anonym_autor napísala si 1. pracovný deň a napísala si hlboký výstrih... Ale my sme všetko zle pochopili...
@anonym_f66047 aha, myslela som po
dlhsej dovolenke😆
@anonym_f66047 aha, myslela som po
dlhsej dovolenke😆
@anonym_autor a si teda učiteľka či čo?
@anonym_autor veľmi ma zamrzeli komentáre od ostatných… pani, rozhodne nie ste “štetka” za to, že sa chcete cítiť sebavedomo. je voľba každého z nás čo si oblečie.
čo sa týka vášho problému, odporučila by som použiť tzv. boob tape (páska na prsia). je určená priamo na tento problém, keď podprsenka vytŕča. prekryje bradavky, prsiam aj dá oporu, záleží ako si ju polepíte. predáva sa v DM za asi 5€, ale určite niečo podobné nájdete aj inde. konkrétne tuto mám odskúšanú 🙂
@anonym_autor veľmi ma zamrzeli komentáre od ostatných… pani, rozhodne nie ste “štetka” za to, že sa chcete cítiť sebavedomo. je voľba každého z nás čo si oblečie.
čo sa týka vášho problému, odporučila by som použiť tzv. boob tape (páska na prsia). je určená priamo na tento problém, keď podprsenka vytŕča. prekryje bradavky, prsiam aj dá oporu, záleží ako si ju polepíte. predáva sa v DM za asi 5€, ale určite niečo podobné nájdete aj inde. konkrétne tuto mám odskúšanú 🙂
@anonym_f3d764 dakujem krasne. Zajtra dam ine saty a kupim tuto pasku.🥰🤩😚
@anonym_f3d764 a to neboli, ked davate dole z bradaviek?🫣
@anonym_f3d764 citala si recenzie? Zeny mali pluzgiere az popaleniny. Cervenu a zapalenu kozu.
@anonym_f3d764 dakujem krasne. Zajtra dam ine saty a kupim tuto pasku.🥰🤩😚
@anonym_autor takže si ozaj učiteľka a chcela si ísť bez podprdy do práce?🤣
@anonym_autor trošku to pocítite ale nie je to nič hrozné. aj som zvykla si dávať na bradavku detský púder alebo niečo podobné, čiže sa to prilepilo len všade okolo. ale aj bez toho to nie je katastrofa. ale sa tá páska aj nastrihaná na také krúžky a tá ma stred čistý bez lepidla ak by vám to robilo problém
@anonym_f3d764 citala si recenzie? Zeny mali pluzgiere az popaleniny. Cervenu a zapalenu kozu.
@anonym_45ee70 je to obyčajný leukoplast. no neviem ako leukoplast môže spôsobiť popáleniny. ja to používam roky a skúšala som rôzne značky aj lacné z actionu a nikdy som tento problém nemala. treba čítať aj pokyny k aplikácii - páska sa nemá príliš naťahovať ani strhávať za sucha. ak je niekto citlivý alebo ma alergiu v dm sa predávajú aj drahšie za asi 15€ ktoré sú hypoalergenne
@anonym_45ee70 je to obyčajný leukoplast. no neviem ako leukoplast môže spôsobiť popáleniny. ja to používam roky a skúšala som rôzne značky aj lacné z actionu a nikdy som tento problém nemala. treba čítať aj pokyny k aplikácii - páska sa nemá príliš naťahovať ani strhávať za sucha. ak je niekto citlivý alebo ma alergiu v dm sa predávajú aj drahšie za asi 15€ ktoré sú hypoalergenne
@anonym_f3d764 naozaj moze, ja mam alergicku reakciu asi na kazdy leukoplast a sposobuje mi presne pluzgiere, ta koža svrbi, az pali, vyrazky a cervene miesta uz po par hodinach. Z nemocnice co som mala prelepenu ihlu na infuzku, tak po dvoch dnoch som sla s pluzgierami domov.
@anonym_f3d764 naozaj moze, ja mam alergicku reakciu asi na kazdy leukoplast a sposobuje mi presne pluzgiere, ta koža svrbi, az pali, vyrazky a cervene miesta uz po par hodinach. Z nemocnice co som mala prelepenu ihlu na infuzku, tak po dvoch dnoch som sla s pluzgierami domov.
@luizina to verím, ale samozrejme nebudete si take niečo kupovať, ak viete, že vaše telo to neznesie ☺️
@anonym_autor to akože ty si nedávas podprsenku do prace??? 🙄
@anonym_autor mohla si sem dat fotku siat, lahsie by sa ti poradilo. a ako si to vyriesila?

@anonym_autor https://www.mojadm.sk/znacky/booby-tape-2228730