Chodíte už naboso v momentálnom teplom počasí?
Vonku sú už teploty celkom vysoko, obúvate sa už naboso? šlapky, sandále..
@ika02 prosím??
@anonym_c7ef85 ja som tiež v plavkách na balkóne a opalujem sa 😊 už má aj opalilo
Ano, dnes som mala oblecene letne saty a obute sandalky. Zimne a jarne topanky som uz odlozila. Uz len letna obuv.
@anonym_7c5d9f coze? A kde byvas? Ved rano na zimne topanky, kabat a sal. Na juhu.
@anonym_autor Už minulý týždeň som stretla viacerých v slapkach naboso, kraťasy, ale to sú tí pre mňa prírodní, alternatívni ľudia, príp. františkáni. My štandardní veru ešte nie. BA.
@anonym_autor a co si sa k koňom zrazila? 🤣🤣Naboso? Véd ráno a večer je zima.
@anonym_autor Ak by som chcela byt chora, tak tak beham. Stale nosim zimne topanky a zimnu bundu, ale v tomto teplom pocasi rozopnutu..je to este zradne, rano a po zapade slnka je este zima.
NIE, však ráno a večer je okolo nuly, ja ako mám dosť problémy s obličkami že rýchlo na ne prechladnem, nepotrebujem si ich oddrbať aby som bola sexi vo vykúkajúcej bosej nohe z topánok... Ja ešte stále nosím doma aj von teplejšie zimné ponožky, ešte som neprešla ani na klasické tenké bavlnené ponožky, nie ešte naboso, to bude level ak bude celý deň 23plus...
Z leta 30°C ked sa ochladi na 17°C, ludia uz vytahuju kabaty a zo zimy 0 °C na 17°C, uz nosia kratase 🤦🏻♀️
Čooo ? :D tak ja som dneska do práce mala ešte stále zimnú bundu :D nie to bosé nohy brrrr
Mám dvojo ponožiek. Jedny hrubé. Spím v ponožkách aj lete. Keď si ich dám dole na noc, tak to už iný umierajú od tepla. Takže tak. Nohy v teple sú zaklad
@anonym_autor Ja nie. Vyzerala by som asi ako debil, keď vyrazím ráno naboso v šľapkách a škriabem auto od námrazy🙂 A škrabem každé ráno.
@anonym_autor u nás bolo dnes ráno -3 stupne, na boso by som zamrzla, cez deň síce teplo, ale za mňa ešte na tenisky

@anonym_autor 😀
Ráno ešte mrzne, ešte aj pančuchy deťom dávam