icon

Chodíte už naboso v momentálnom teplom počasí?

7. mar 2026

Vonku sú už teploty celkom vysoko, obúvate sa už naboso? šlapky, sandále..

Strana
z2
sagitta33
7. mar 2026

@anonym_autor 😀
Ráno ešte mrzne, ešte aj pančuchy deťom dávam

anonym_ddcf20
7. mar 2026
@anonym_c7ef85

@ika02 prosím??

@anonym_c7ef85 ja som tiež v plavkách na balkóne a opalujem sa 😊 už má aj opalilo

anonym_ada7de
7. mar 2026
@anonym_7c5d9f

Ano, dnes som mala oblecene letne saty a obute sandalky. Zimne a jarne topanky som uz odlozila. Uz len letna obuv.

@anonym_7c5d9f coze? A kde byvas? Ved rano na zimne topanky, kabat a sal. Na juhu.

anonym_edee28
7. mar 2026

@anonym_autor Už minulý týždeň som stretla viacerých v slapkach naboso, kraťasy, ale to sú tí pre mňa prírodní, alternatívni ľudia, príp. františkáni. My štandardní veru ešte nie. BA.

ivik4
7. mar 2026

Teploty celkom vysoko ? Naboso ? 😃
V tieni stale mrznem

bielasovicka
7. mar 2026

@anonym_autor a co si sa k koňom zrazila? 🤣🤣Naboso? Véd ráno a večer je zima.

fidorka7
7. mar 2026

@anonym_autor ano chodim. Naboso chodím celú zimu. Neznášam ponožky

anonym_8075fb
7. mar 2026

@anonym_autor Ak by som chcela byt chora, tak tak beham. Stale nosim zimne topanky a zimnu bundu, ale v tomto teplom pocasi rozopnutu..je to este zradne, rano a po zapade slnka je este zima.

marsmykkok
7. mar 2026

NIE, však ráno a večer je okolo nuly, ja ako mám dosť problémy s obličkami že rýchlo na ne prechladnem, nepotrebujem si ich oddrbať aby som bola sexi vo vykúkajúcej bosej nohe z topánok... Ja ešte stále nosím doma aj von teplejšie zimné ponožky, ešte som neprešla ani na klasické tenké bavlnené ponožky, nie ešte naboso, to bude level ak bude celý deň 23plus...

muminka27
7. mar 2026

Z leta 30°C ked sa ochladi na 17°C, ludia uz vytahuju kabaty a zo zimy 0 °C na 17°C, uz nosia kratase 🤦🏻‍♀️

billy_jean
7. mar 2026

Ja už ráno za úsvitu behám po lúke naboso a umývam si tvár v rannej rose.

nikoleta999
7. mar 2026

Čooo ? :D tak ja som dneska do práce mala ešte stále zimnú bundu :D nie to bosé nohy brrrr

doriiis
7. mar 2026

Mám dvojo ponožiek. Jedny hrubé. Spím v ponožkách aj lete. Keď si ich dám dole na noc, tak to už iný umierajú od tepla. Takže tak. Nohy v teple sú zaklad

vulka
7. mar 2026

@anonym_autor Ja nie. Vyzerala by som asi ako debil, keď vyrazím ráno naboso v šľapkách a škriabem auto od námrazy🙂 A škrabem každé ráno.

janickacrazy
7. mar 2026

@anonym_autor u nás bolo dnes ráno -3 stupne, na boso by som zamrzla, cez deň síce teplo, ale za mňa ešte na tenisky

ivicatolic
7. mar 2026

@anonym_autor tento prechod je najhorší, ráno zima, cez deň teplo, večer zima

niekto2hy
8. mar 2026

😎

Strana
z2