Čižmy nad kolená do práce: Áno alebo nie?
Kočky, sú vhodné čižmy nad kolená do práce? Keď robíte s ľuďmi? Nosím väčšinou krátke sukne a nohavice a potrebujem čižmy na zimu, teraz ešte nosím lodičky. Klasické čižmy sa mi nepáčia. Mám buď kotnikove, "kovbojske" ale nie divoké a uvažujem nad takými jemne nad kolená, len teda neviem, či je to dostatočne seriózne 😅. Bežne na ulicu v pohode, ale do práce?
Väčšinou nosím buď kratšie šaty, alebo krátke gate, také suknove a sako, alebo krátku sukňu, sako. Najdlhšie tak 10 cm nad kolená, ale ja mám dlhé nohy (180 cm).
Uvažujem, či potrebujem ďalšie topánky 😄😄. Chápete, nie 🤣🤷♀️🙊.
@tilly ono to asi závisí na tom, ako to ladí a vyzneje s celkovým outfitom. Môže to vyznieť romantický ale aj eroticky. Podľa toho aký typ sukní alebo nohavíc máš.
nadkolenné môžeš kľudne nosiť, najlepšie, ak by neboli veľmi nad koleno, potom to kazí dojem a veľmi nad koleno je vhodné skôr na voľný čas. Samozrejme treba zvoliť kvalitný materiál - kožu a nie lakovaný. Inak, ja v poslednej dobe mám radšej čižmy , čo siahajú tak do pol kolena, ak sedí horná šírka, pôsobia krajšie a lepšie sa v nich sedí, ako v nadkolenných. Ešte nosím pod kolená - ale na ihličkách, ale to sú iný štýl, musí byť mierne nahrnutá sára a jemnejší materiál, ale to sú len také, prebehnúť z auta do interiéru a sú vhodné aj na spoločenské udalosti, ak sa nechcem prezúvať. Ale do práce ich nosím a véééľmi rada
@mk1111111111 u mňa asi tie veľmi vysoké nehrozia, teraz ma upozornila kočka, že pri mojej výške asi nezoženiem úplne vysoké. Jasne, jedine koža a kvalitná, na to si potrpím. A keď ich máš do polovice kolena, neodiera to?
Trošku mimo tému, keď si taká vysoká, tak asi máš aj väčšiu veľkosť topánok. Ja mám 176 cm a veľkosť topánok 42. A niekedy mi ani tie 42 nesedia, záleží aké topánky. V akých kamenných predajniach kupuješ topánky? Cez internet oblečenie a topánky nekupujem, potrebujem si vyskúšať na predajni. Takže nakupujem iba Deichmann alebo niekedy predajňa Gabor v Bánovciach n/Bebravou.
Určite sú vhodné čižmy nad kolená keď nosis rada sukne vyzerá to veľmi pekne aj s krátkymi nohavicami pekné hrubé pančuchy a budeš vyzerať štýlovo .Je v nich teplo neoziabu kolena môžem odporučiť z vlastnej skúsenosti .😊

@tilly ak to vhodné zladis, tak aj hej... Ale tak aké cizmy, do akej práce, mate dress code?