Čo si obliecť na pohreb v lete
Dnes nás zastihla smutná informácia, čaká nás najbližšie dni pohreb, moja otázka znie co si obliecť keď je von 35+, jasne na jesen/v zime čierne elegatne nohavice,sako, lodičky.. co v tomto teple?
Akoze čo?však niečo čierne.bluzku, tričko ,šaty,sukňu ,tenké nohavice.🤦
Čierne nohavice a blúzku. Sako netreba. V kostole a v dome smútku je chladno. Pri hrobe chvíľu vydrzis aj v čiernom
čierne šaty, čiernu sukňu alebo nohavice a čiernu blúzku
čierne šaty, čiernu sukňu alebo nohavice a čiernu blúzku
@anonym_e420d1 čierne šaty by som si dala ale ja sa veľmi potim takže preto šaty a nie nohavice napríklad
Cierne saty po kolena alebo suknu a navrch nejaky top,bluzku,tricko. Ja som mala v juli v 40tkach cierne volnejsie saty a hlavne vodu do ruky. Vsetci sme mali vodu,bez toho sa nedalo vydrzat.
@anonym_autor
Ideálne šaty/nohavice a blúzka z liocelu alebo viskóza. Sú to tenké príjemné materiály a elegantné pôsobia.
Ja som mala uplne letne-tenke cierne saty. Take volne. Vzdusne.
@anonym_autor bola som na pohrebe ked bolo 32 stupnov v ten den. prvotne som mala nachystane take cierne krajkove saty puzdroveho strihu, podsite ale nastastie som si ich nevzala, bolo by mi v nich horuco. dala som si take jednoduche padave cierne saty z tenkej latky. niektore zeny mali suknu a nejaky top alebo aj cierne tricko, nikto to nejako neriesil, nohavice tusim ani nemala ziadna. za mna je lepsie si dat saty alebo suknu ako nohavice v tom horku. obut si kludne mozes aj sandalky alebo balerinky cierne, cierne pancuchy kludne vynechaj.
@anonym_autor mi sme tiez mali v auguste bolo teplo, cierne dlhšie saty z bavlny do kostola prekryt ramena sakom