Čo si obliecť na pohreb v lete
Dnes nás zastihla smutná informácia, čaká nás najbližšie dni pohreb, moja otázka znie co si obliecť keď je von 35+, jasne na jesen/v zime čierne elegatne nohavice,sako, lodičky.. co v tomto teple?
Akoze čo?však niečo čierne.bluzku, tričko ,šaty,sukňu ,tenké nohavice.🤦
Čierne nohavice a blúzku. Sako netreba. V kostole a v dome smútku je chladno. Pri hrobe chvíľu vydrzis aj v čiernom
čierne šaty, čiernu sukňu alebo nohavice a čiernu blúzku
čierne šaty, čiernu sukňu alebo nohavice a čiernu blúzku
@anonym_e420d1 čierne šaty by som si dala ale ja sa veľmi potim takže preto šaty a nie nohavice napríklad
Cierne saty po kolena alebo suknu a navrch nejaky top,bluzku,tricko. Ja som mala v juli v 40tkach cierne volnejsie saty a hlavne vodu do ruky. Vsetci sme mali vodu,bez toho sa nedalo vydrzat.
@anonym_autor
Ideálne šaty/nohavice a blúzka z liocelu alebo viskóza. Sú to tenké príjemné materiály a elegantné pôsobia.
Ja som mala uplne letne-tenke cierne saty. Take volne. Vzdusne.
@anonym_autor bola som na pohrebe ked bolo 32 stupnov v ten den. prvotne som mala nachystane take cierne krajkove saty puzdroveho strihu, podsite ale nastastie som si ich nevzala, bolo by mi v nich horuco. dala som si take jednoduche padave cierne saty z tenkej latky. niektore zeny mali suknu a nejaky top alebo aj cierne tricko, nikto to nejako neriesil, nohavice tusim ani nemala ziadna. za mna je lepsie si dat saty alebo suknu ako nohavice v tom horku. obut si kludne mozes aj sandalky alebo balerinky cierne, cierne pancuchy kludne vynechaj.
@anonym_autor mi sme tiez mali v auguste bolo teplo, cierne dlhšie saty z bavlny do kostola prekryt ramena sakom
@anonym_autor ja som kvôli tomu raz nešla. Nepodarilo sa mi zohnať adekvátne oblečenie, všade samé polyesterové handry a na ramienka, plachťáky nohavice, over size, otras. Ja čierne minimálne, tak smola, nezohnala som, nešla som. Druhý fakt, že horúčavy neznášam.
@anonym_autor bola som na pohrebe ked bolo 32 stupnov v ten den. prvotne som mala nachystane take cierne krajkove saty puzdroveho strihu, podsite ale nastastie som si ich nevzala, bolo by mi v nich horuco. dala som si take jednoduche padave cierne saty z tenkej latky. niektore zeny mali suknu a nejaky top alebo aj cierne tricko, nikto to nejako neriesil, nohavice tusim ani nemala ziadna. za mna je lepsie si dat saty alebo suknu ako nohavice v tom horku. obut si kludne mozes aj sandalky alebo balerinky cierne, cierne pancuchy kludne vynechaj.
@anonym_fba98d sandálky to možno, ale nemala by byť holá špiaca a päta, a k šatám aj silonky. Tak hovorí etiketa 🤦
@anonym_fba98d sandálky to možno, ale nemala by byť holá špiaca a päta, a k šatám aj silonky. Tak hovorí etiketa 🤦
@anonym_27a9a8 nejde na pohreb štátneho úradníka.Etiketa by sa mala dodržiavať, ale keď vidím ako chodia ostatní dala som topánky s prstami von
@anonym_27a9a8 nejde na pohreb štátneho úradníka.Etiketa by sa mala dodržiavať, ale keď vidím ako chodia ostatní dala som topánky s prstami von
@anonym_933a22 etiketa neplatí len pri štátnych úradníkoch. Však tak tí ľudia potom aj vyzerajú. Ako hastrmani a je jedno či pohreb, alebo svadba
Ja som mala na jednom čierne voľné krátke šaty z koselovej bavlny, dobre sa s nimi ovievalo a pofukovalo pod ne. Na svokrinom pred rokom čiernu hodvábnu blúzku a čierne ľahké široké nohavice a lodičky uzatvorené. Nie prsty von.
@anonym_27a9a8 nejde na ples ale na pohreb v 39 stupnoch. mna nemusis poucat co hovori etiketa. a ked uz tak pancuchy do sandalok su uplne mimo. dolezite je ze si pride uctit pamiatku zosnuleho v primeranom obleceni. to je posledne co si pozostala rodina bude vsimat ci ma alebo nema pancuchy, v ktorych by mozno bola aj jedina. ked vidim co su schopne si obliect nase "celebrity" na pohreby, tak autorka bez pancuch bude uplne ok. za normalneho pocasia su cierne pancuchy samozrejme. autorka si mozno da dlhu ciernu suknu po clenky.