icon

Čo si obliecť na šaty do kostola?

9. máj 2024

Ahojte baby, budem mať šaty podobné tým na obrázku. K nim lodičky. Potrebujem aj silonky? A poraďte čo na ne. Niečo, čo buď ešte využijem alebo niečo lacné, čo mi nebude ľúto vyhodiť, prípadne nechať zapadať prachom v skrini. Ide o 1.sv.prijímanie, čiže niečo do kostola. Vďaka

Čo si obliecť na šaty do kostola?
lenkag21
•
9. máj 2024

K silonkám sa vyjadriť neviem,či je to nutnosť.Mne sa však páčia,pekne zjednotia farbu nôh,správne zvolené pekne vyzerajú.
Pozrela by som nejaký blejzer,ľahké sako,to sa dá vynosiť aj k rifliam potom .

misana84
•
9. máj 2024

Dlhšie, voľnejšie sako alebo aj rifľovú bundu

simca06022011
•
9. máj 2024

Sako, svetrík, hocičo co máš rada.. neutrálna farba napr biela/možno aj cierna.. otázne je koľko to budeš mať na sebe/ci ti to treba. Ak len na prebehnutie niekam tam fakt hocičo co.vyuzijes potom aj inak.
Aj koženka bunda čierna by sa dala, ak je to tvoj štýl.

autor
•
9. máj 2024

@simca06022011 vyskúšam to s koženkou alebo riflovkou. Budem to mať na sebe iba v kostole. Tam je to asi potrebné, asi nie je vhodné mať odhalené ramena

petronelag
•
9. máj 2024

Najlepšie by sa hodilo sako napr. biele, rifľovú bundu radšej nie, ešte ak by bola bielej farby. Modrú nie.

pinkgirl
•
9. máj 2024

Hm, je to spoločenská udalosť kam sa úrovňou riflova bunda vôbec nehodí. Zájdi do čínskeho obchodu, sekáča a nájdi si biele sako/sveter/bolerko. Biela farba je uni na takéto šaty. Ak nechceš investovať, opýtaj sa kamaratiek, kolegýň - možno ti niektorá vie požičať sako a pod.
Na nohy pančuchy v prípade že budeš mať lodičky. Ak plánuješ sandále, do nich sa pančuchy nenosia.

viestta
•
9. máj 2024

MOzes si prehodit cez ramena stolu, ked najdes taku co sa farebne hodi

lelelienka
•
9. máj 2024

Ja silonky nosim vzdy k slusnym satam, takze pre mna jasna vec. Dala by som si na vrch pekny kratsi svetrik - taky styl ako bolerko, len proste svetrik. A ten vynosis urcite. Riflovu ani kozenu bundu na krst isto nie, to sa mi zda nevhodne.

misana84
•
Autor odpoveď zmazal
•
misana84
•
Autor odpoveď zmazal
•
dadis
•
10. máj 2024

Na krst stolu, svetrik alebo sako. Ale inak vynosis aj s modrou riflovkou alebo kozenou bundou. Su velmi pekne. Ja by som silonky si k nim nedala, skor jemne sandalky na krst. Na bezne nosenie biele tenisky (napr. nizke conversy) alebo sandalky

martul
•
10. máj 2024

1. Silonky nie
2. Riflova bunda do kostola vôbec nie
3. Kúp si jemný tenký pletený svetrík bez vzoru

misana84
•
10. máj 2024

Mam pocit, že niektoré dámy sa zasekli v 90 rokoch…svetrik? Stola??? Ale každý má iný vkus. Ja napr. By som nedala ani tie saty… vôbec sa nehodia na takú udalosť ale keď už recesia tak trosku podčiarknut.

autor
•
10. máj 2024

@misana84 prečo sa nehodia?

misana84
•
10. máj 2024

Ja by som si ich obliekla na záhradnú párty, na dovolenku … ja som mala s dlhým rukávom, bez výstrahu- skôr elegantne do kostola…alebo kostýmové, poprípade kostym… ale keď date niečo moderne navrch bude to ok

autor
•
10. máj 2024

@misana84 ale však nebudeme len v kostole

martul
•
10. máj 2024

@misana84 a teda poradila si jej čo? Lebo ona sa nepýta, či sú vhodné ale že čo k nim obliecť, obuť.

misana84
•
10. máj 2024

@martul ja som jej tu poradila vyššie čiže spokojne