icon

Hľadá sa čierna zimná bunda pre mamu

Dnes o 15:27

Žienky hľadá sa zimná bunda, výhradne čisto čierna predlžená vo veľkosti xxl, pre moju mamu, teplá už nás je dosť hladno. V cenovej kategorii aby jej to nenabúralo rozpočet, má iba polovičné id. Ja som som s ňou pobehala výpredaje ani bud 100€ a viac alebo hrozná kvalita

autor
Dnes o 17:39
@cristy

@anonym_autor ja som ju síce kúpila začiatkom zimy za 29 eur, ale v pohode som v nej "prežila" dcérine futbalové zápasy vonku (tie trvajú rozhodne viac ako hodinu...). Ja ťa nenútim aby si ju kúpila, chcela som len poradiť. Neni zač...

@cristy je zrejmé že nemáš 60 a leva funkčné srdce

anonym_36e639
Dnes o 17:45
@anonym_autor

cristy
Dnes o 18:39
@anonym_autor

@anonym_autor to mi je ľúto...ale je zrejmé že ti tu poradíme milión búnd, na všetkých ti bude niečo vadiť 🤷

autor
Dnes o 18:42
@cristy

@anonym_autor to mi je ľúto...ale je zrejmé že ti tu poradíme milión búnd, na všetkých ti bude niečo vadiť 🤷

@cristy 🙈

autor
Dnes o 18:44

Ďakujem každému kto pochopil že mama si nebude vyberať bundu za 100€ ani totálny brak za 7,90. Niečo si bude musieť vybrať, pravdepodobne zlatú strednú cestu

minenkaa
Dnes o 18:53
@anonym_autor

Ďakujem každému kto pochopil že mama si nebude vyberať bundu za 100€ ani totálny brak za 7,90. Niečo si bude musieť vybrať, pravdepodobne zlatú strednú cestu

@anonym_autor ten brak si si mohla odpustiť ,máš ísť a kúpiť máme paperku za 400€ ,tebe sa len všetko nepáči
Nechceš dať za poriadnu bundu peniaze ,ale čo ti ponúknu a dajú skúsenosť je podľa teba brak,si myslíš,že za 30-40€ kúpiš čo?

madla60
Dnes o 18:54

@anonym_autor , kúpila som si dlhšiu bundu v sportisime, skús v športových obchodoch.

katkaseiner
Dnes o 18:57

necitam komentare, ale nech pozrie v takko, ja som si v decembri kúpila ciernu dkhu pod kolena super kapucna, cca 59e stala, mega tepla je. Rozhodne najlepsia kupa za posledne roky. A to mi muz hovori nech si kupim niečo lepsie, ze taka z takko je onicom. Ja zimomriva pridem z hodinovej prechadzky so psom a totalne som prehriata. Sama by som neverila ze cena vs. kvalita ma tak prijemne prekvapi. Ci je nepremokava, to zial neviem, len v snehu a suchej zime som ju mala.

katkaseiner
Dnes o 19:03

zmizol mi komentar, z takka mam z novembra za 59e, mega tepla. Som fakt zimomriva a po hodine so psom sa konecne nerozmrazujem 2 hodiny. Muz nebol nadseny, vraj si mam radsej kvalitnejsiu kupit, ale tato je fakt mega tepla. Ci je premokava, to nemam odskusane, ale tepla je fakt velmi. Verim ze teraz je isto v zlave ak ešte ostali nejake

autor
Dnes o 19:09
@minenkaa

@anonym_autor ten brak si si mohla odpustiť ,máš ísť a kúpiť máme paperku za 400€ ,tebe sa len všetko nepáči
Nechceš dať za poriadnu bundu peniaze ,ale čo ti ponúknu a dajú skúsenosť je podľa teba brak,si myslíš,že za 30-40€ kúpiš čo?

@minenkaa isto je lepšie niečo čo je v zľave za 59 ako toto za sedem

autor
Dnes o 19:12
@katkaseiner

zmizol mi komentar, z takka mam z novembra za 59e, mega tepla. Som fakt zimomriva a po hodine so psom sa konecne nerozmrazujem 2 hodiny. Muz nebol nadseny, vraj si mam radsej kvalitnejsiu kupit, ale tato je fakt mega tepla. Ci je premokava, to nemam odskusane, ale tepla je fakt velmi. Verim ze teraz je isto v zlave ak ešte ostali nejake

@katkaseiner nemali vyhovujúcu veľkosť

katkaseiner
Dnes o 19:15
@anonym_autor

@katkaseiner nemali vyhovujúcu veľkosť

@anonym_autor tak to mi je luto

michaela329
Dnes o 19:16

Totálny brak za 7.9....ja momentálne kočíkujem na severe Slovenska v kose, v bunde z Mohita za 8€, ktorú som kúpila dva roky dozadu vo výpredaji a je to najlepšia bunda🤣 Nepremokne, neorefukne a nie je mi jej ľúto, že ju zamazem od blata a často periem. Niekedy ten brak milo prekvapí. Výpredaje sú všade teraz - RESERVED, MOHITO, LIDL, Decathlon vecí sú fajn.

autor
Dnes o 19:43
@michaela329

Totálny brak za 7.9....ja momentálne kočíkujem na severe Slovenska v kose, v bunde z Mohita za 8€, ktorú som kúpila dva roky dozadu vo výpredaji a je to najlepšia bunda🤣 Nepremokne, neorefukne a nie je mi jej ľúto, že ju zamazem od blata a často periem. Niekedy ten brak milo prekvapí. Výpredaje sú všade teraz - RESERVED, MOHITO, LIDL, Decathlon vecí sú fajn.

@michaela329 ad jedna to.co si pred 2r.kúpa.za.8€ dnes už nekúpiš,
ad dva veľkou pravdepodobnosťou nie si 60 ročná chorá žena ktorej nevládze srdce a keď nevládze si musí sadnúť a sedí v nevykúrenom.kostole a v dome smútku, v kaplnke.
Hádam dospelá súdna žena vie porovnať rozdiel keď mladá baba je v pohybe (kočíkuje) a 60r vážne chorá páni sedí hodinu aj viy na lavičke v nevykurovaných priestoroch

michaela329
Dnes o 20:06
@anonym_autor

ad dva veľkou pravdepodobnosťou nie si 60 ročná chorá žena ktorej nevládze srdce a keď nevládze si musí sadnúť a sedí v nevykúrenom.kostole a v dome smútku, v kaplnke.
Hádam dospelá súdna žena vie porovnať rozdiel keď mladá baba je v pohybe (kočíkuje) a 60r vážne chorá páni sedí hodinu aj viy na lavičke v nevykurovaných priestoroch

@anonym_autor mám 40, tá bunda je čierna vatovana klasika a každá súdna žena si vie tie obchody pozrieť aj sama a nemusí zakladať tému, kde prakticky každú radu zhodí - a vie pochopiť, keď niekto reaguje na konkrétny komentár. Nehovoriac o tom, že tú v akcii za 50 a za 8 šijú v tej istej Bangladéšskej fabrike.

cristy
Dnes o 20:25
@michaela329

@anonym_autor mám 40, tá bunda je čierna vatovana klasika a každá súdna žena si vie tie obchody pozrieť aj sama a nemusí zakladať tému, kde prakticky každú radu zhodí - a vie pochopiť, keď niekto reaguje na konkrétny komentár. Nehovoriac o tom, že tú v akcii za 50 a za 8 šijú v tej istej Bangladéšskej fabrike.

@michaela329 presne tak 👍

strelkyna1
Dnes o 20:27

Chod do cinskeho obchodu, vsetky starsie panie tam nakupuju. Za 30 ecok kup s kozusinkou podteplenu, bez blocka aj za 25.

autor
Dnes o 20:27
@michaela329

@michaela329 tak si si mohla prečítať že tie obchody sme pochodili

autor
Dnes o 20:28
@strelkyna1

Chod do cinskeho obchodu, vsetky starsie panie tam nakupuju. Za 30 ecok kup s kozusinkou podteplenu, bez blocka aj za 25.

@strelkyna1 nehľadám nič v čom bude máme zima

autor
Dnes o 20:29

Tu dnes každému chýba schopnosť čítať s porozumením?

mucuinka
Dnes o 20:31

@anonym_autor paci sa. Je to perie a paperie, cierna, dlha a da sa zapnut az ku krku. Zo zary paperku mam ja aj mamina. A su fakt teplucke. A cenovo vo vypredaji velmi fajn
https://www.zara.com/sk/sk/dlhy-presivany-anora...

minenkaa
Dnes o 20:35

@mucuinka počkaj aj teba zdrbe lebo velkost čo hľadá je vypredana

tilly
Dnes o 20:40

@mucuinka táto vyzerá super. Tie traky, ukončenie rukávov, vrecká na zips. Praktické veci

anonym_68ddd3
Dnes o 20:42

Lenze ty chces za malo penazi, vela muziky 🤷‍♀️ nic co ti poradili ti nie je dobre. Na kazdeho si prijemna ako rakovina….ako sorry, ale trosku sa ukludni. Pozri about you, zalando, lounge by zalando…..

klotildabazarik
Dnes o 20:42

@anonym_autor genesis?

anonym_abda35
Dnes o 20:54
@anonym_autor

@anonym_autor keby bola taká chorá ako ju opisujes tak isto by nevysedavala hodiny v zime v kostole..... Ženy ti tu poradili milión búnd ale ty len pindas na všetko a ďalšia vek to 60 rocna žena je ozaj taká stará ???? Nech sedí doma má zadku a nebude jej treba extra super bundu za neviem akú sumu keď 100 je veľa a 10 už je to brak🤦

anonym_cc3de5
Dnes o 21:06
@anonym_autor

@anonym_36e639 áno vek sedí, ale jej srdce nevládze pumpovať krv, čaká ju operácia, má ruky nohy studené ako ľad, u nej ona 25st a sedí v mikine prikrytá dekou

@anonym_autor pozri tento. Je mega teplý a ľahký. Je to ako obliecť si paplón.
https://www.tchibo.sk/products/109268894735/pre...

janababana
Dnes o 21:07

@anonym_autor odporucam sportissimo - pozri online a daj jej dorucit bud na adresu alebo do alzaboxu/packety. Maju super ceny, snad este nemaju vsetko vypredane (2t dozadu mali kopec). Ja som tam zatial zlu bundu nemala, zimne niektore byvaju aj celkom velke.

oli18
Dnes o 21:19
@anonym_36e639

@anonym_autor tvoja mama je taka stara? Sorry, sme pridavali bundy pre mladsie zeny, tak na max 50, 60 rokov.

@anonym_36e639 to od kedy su bundy podla veku? Ja mam 72r a mam 3 svetle presivane bundy a kabaty. Cierne veci nenosim vobec, okrem rifli a ciziem.