icon

Hľadá sa čierna zimná bunda pre mamu

Dnes o 15:27

Žienky hľadá sa zimná bunda, výhradne čisto čierna predlžená vo veľkosti xxl, pre moju mamu, teplá už nás je dosť hladno. V cenovej kategorii aby jej to nenabúralo rozpočet, má iba polovičné id. Ja som som s ňou pobehala výpredaje ani bud 100€ a viac alebo hrozná kvalita

Strana
z3
anonym_43321e
Dnes o 21:22
@anonym_autor

@cristy ako môže byť bunda za 8€ poriadne hrubá, teplá? Starým ľuďom býva zväčša dosť zime aj keď mladsím nie je.
Také lacné mali aj v sinsay a boli tenké ako papier.
Ona v tej bude bude sedieť hodinu aj pol v kostole, v dome smútku a pod na takýchto miestach však nekúri

@anonym_autor ja mám bundu zo shein za 10€ a je teplejšia ako všetky čo mám doma. Čiže o cene to nieje

anonym_fb8708
Dnes o 21:31
@anonym_autor

@cristy je zrejmé že nemáš 60 a leva funkčné srdce

@anonym_autor prepac, ale co ma chore srdce s vetrovkou?

anonym_1e074b
Dnes o 21:39

Načo chodi sedieť do domu smútku ? Vážne ma to zaujíma

anonym_36e639
Dnes o 21:52
@oli18

@anonym_36e639 to od kedy su bundy podla veku? Ja mam 72r a mam 3 svetle presivane bundy a kabaty. Cierne veci nenosim vobec, okrem rifli a ciziem.

@oli18 strih, niektore strihy si starsie neoblecu. Napriklad oversize starsie nenosia🤔, starsie maju radi prakticke vrecka, ku krku zapinanie, nech nie je zima, tu vobec nejde o farbu a je ok ze nosis blede farby, tato pani zhana ciernu.

oli18
Dnes o 22:31
@anonym_36e639

@oli18 strih, niektore strihy si starsie neoblecu. Napriklad oversize starsie nenosia🤔, starsie maju radi prakticke vrecka, ku krku zapinanie, nech nie je zima, tu vobec nejde o farbu a je ok ze nosis blede farby, tato pani zhana ciernu.

@anonym_36e639 Vsetky bundy mam podla cisel a som sa t.r.prave divila, ze mam aj 38, aj 42.

Strana
z3