Hodia sa šľapky Fila k elegantnému outfitu?
Ahojte. Podľa vás keď je na slapkoch nápis napr. Fila hneď su športové a nehodia sa do elegantnejsich outfitov.
Teraz sa kombinuje už asi hocičo, ale neviem si prestaviť šlapky typu Fila k elegantnejšiemu outfitu.
Fila k elegantnemu veru nie . Nosi sa síce uz hocico ale toto si neviem predstaviť.
Tak k riflovym sortkam a tielko v pohode prečo nie. Ja považujem za elegantný outfit saty príp nohavice
Záleží aký top aká kabelka
Nie, toto sú tenisky na pláž alebo k teplákom alebo doma na záhradu. Áno, nosí sa dnes všeličo, ale to neznamená, že tí ľudia nevyzerajú ako sedláci potom.
Na slapkoch?? Elegantne slapky?? To som este nepocula. 😂😂 Mozno v Hornej dolnej.
@stanulienkat Ešte si nepočula, to neznamená, že to neexistuje. Tak napríklad toto sú eleganté šľapky, ktoré k teplákom asi nedáš. A cesty v Hornej dolnej tiež asi nebudú. Hoci, viem si predstaviť ženy, ktoré by aj k tomuto dali ponožku a tigrované legíny. 😂
k romatickemu obleceniu by som si ich neobuvala. akoze k takemu nejakemu neutralnemu outfitu v pohode.
@melanta nič čo plieska o pätu a pohybuje sa, nie je elegantné. Ani keby tam namiesto sklíčok boli diamanty, stále sú to len šľapky. Ani diamant neurobí zo šľapky dámu 😃
Toto sú šľapky max na kupko alebo na doma. A ten nápis, otras. To aj niekto kupuje a nosí?

Tak k elegantnejšiemu outfitu šľapky asi nepasujú všeobecne a ak, tak elegantné. Šľapky s nápisom Fila, Nike, Adidas sa hodia k teplákom, legínam, bermudám.