icon

Inšpirácie na kabelky, poraďte

14. apr 2026

Ahojte ženy, aké kabelky ste vynosili na materskej? A do práce? Mne končí RD, pôjdem do práce ale som opäť tehotná takže materská ma čaká. Inšpirujte ma prosím.
A ako sa aj o seba začať trošku starať? Som na to asi lenivá 🫣 také typické babské veci mi chýbajú.

anonym_4fbe51
14. apr 2026

V akej cca cenovej kategórii?

biba_18
14. apr 2026

čím vačšie tým lepšie, dodnes nosím veľké kabelky do ktorých sa zmestí aj krava kebyže potrebujem. moj chlap tomu hovorí hermionina taška 😂

veronikah96
14. apr 2026
@biba_18

čím vačšie tým lepšie, dodnes nosím veľké kabelky do ktorých sa zmestí aj krava kebyže potrebujem. moj chlap tomu hovorí hermionina taška 😂

@biba_18 u nás je to naopak, nechápe ako sa mi do malej/strednej kabelky zmestí toľko vecí 😀 tiež ju volá hermionina, ale to skôr, lebo čarujem s priestorom 😀

fairyy
Včera o 06:14

ja odkedy mam deti nosim ruksaky/batohy vsade aj do prace ... take tie male/stredne kozenkove/kozene ... vadi mi nemat volne ruky...v praci 70% kolegyn nosi tieto ruksaky... ten zvysok su kabelky tie mega velke (take som nosila kedysi)...sem tam sa najde niektora s malou kabelkou

danka_123
Včera o 09:07

Ked mi končila materská tiež som túžila sa nahodiť a vyraziť do mesta na kávu a na chvilku sa citit ako "človek" :D. čo sa týka kabeliek tak ak chcete drahšiu ale slovenskú a zaujímavu tak odporučam Dajana Rodriguez, muž mi odtial kupil jednu na vianoce. Alebo ešte na topankove maju kabelky a teraz tam maju velke zlavy, ja som si odtial kupila sice iba topanky ale pokukovala som aj po kabelkach

domiklik
Včera o 11:31

@anonym_autor ľúbive model emily

domkakvet
Včera o 15:15

@anonym_autor vacsinou nosim velku kabelku.

anonym_3fb1c8
Včera o 16:33

Kabelku mam lubive, taku mensiu, kde zmestim svoje veci zakladne. Rozmyslam aj nad trochu vacsou este
A s detmi kozeny ruksak z novakabelka
oboje striedam roky, obzvlast batoh, ten je v stave, ze kludne aj do prace moze ist, aj po tych rokoch a noseni milion veci

simca06022011
Včera o 16:42

Tak ja som po materskej... objavila sashe, tam som si kupovala kabelky take "originalne" vtedy.. pamatam si ammyla znacku, dalsie si nepamatam, ale tam by som sa po originalnych kuskoch pozrela... ja idem nie po znacke, ale po "style", vzdy potrebujem nejaku mensiu crossbody tasku odkedy mam dceru, to hodim k hocijakemu outfitu, do mesta, na vylet mestsky.. na bezne dni mam velku kabelu.. minimlane A4 sa tam musi zmestit, v pripade nudze tam hodim papiere, pocitac, penazenku, a milion inych veci... ak nie, tak drobnosti z nakupu. Tuto tasku kupujem podla vyzoru a ceny = lebo samozrejme sa vygajda tym nosenim :D a potom napr desingual kabelky sa mi osvedcili, ale uz davnejsie som nevidela taku co by sa mi pacila...

anonym_f89636
Včera o 17:25

Veľké shopperky jednoznačne, teraz mám na striedačku MK, Coach a Boss. Ráno do kabely nahadzem veci do škôlok idem do prace tam urobím nákup a ten nahadzem zas do kabely. Malé a stredne kabelky som všetky popredala 😊