Či teplá neviem, ale je krátka.
@anonym_autor chod pozriet do obchodu, ked ju uvidis budes z toho vediet viac, ale ja nosim dlhsie bundy, mne by bola v kratkej bunde zima, ked je moc chladno.
Nekupila by som.. predpokladam, ze tam je ta "super" vypln, ktora sa po oprati zgcne do jednej guce, respektive do viacerych mensich. Aspon takato skusenost s detskou bundou odtial.
A este je aj kratka, uz len kvoli tej dlzke ti nemoze byt teplo v nej, ked ta bude hriat len po pas
Radsej pozri na bazare.. najdes tam aj nove
@anonym_autor ked som bola v sinsay tie bundy ma nepresvedcili, do mrazu nie.ale kupujem tam obcas
stopercentne nebude tepla, bude len vyzerat, ze tepla je
načo je komu taká krátka bunda? zvlášť ak nemá peniaze ...
načo je komu taká krátka bunda? zvlášť ak nemá peniaze ...
@biba_18 lebo v starej sa pokazil zips a výmena bude drahšia
@anonym_autor myslela som to tak, že si kúp dlhú a nie takú čo ani križe nemáš zakryté
@anonym_autor myslela som to tak, že si kúp dlhú a nie takú čo ani križe nemáš zakryté
@biba_18 deťom aj sebe kupujem v sekačoch, len nemali nič čo by mi sadlo a ako tak slušne vyzeralo
@anonym_autor chod pozriet do obchodu, ked ju uvidis budes z toho vediet viac, ale ja nosim dlhsie bundy, mne by bola v kratkej bunde zima, ked je moc chladno.
@domkakvet u nás v meste nie je musela by som do okresného mesta, ale keď je to na figu tak zbytočne vhodné peniaze za lístok a zabitý čas
Sportissimo, tesco, nemate cosi tam? Ved bundy su vsade zlacnete teraz, ale teda dlhsiu prosim ta pozeraj, toto nie je bunda na zimu
Sportissimo, tesco, nemate cosi tam? Ved bundy su vsade zlacnete teraz, ale teda dlhsiu prosim ta pozeraj, toto nie je bunda na zimu
@anonym_450d1c Sportisimo tiež nemáme.v Tescu som bola ,
@anonym_450d1c Sportisimo tiež nemáme.v Tescu som bola ,
@anonym_autor veď si pozri tu v bazári, možno ťa niečo zaujme a dohodneš sa s predávajúcou aby čo najrýchlejšie poslala, ak nemáš inú bundu
https://www.mohito.com/sk/sk/presivana-bunda-so...
https://www.mohito.com/sk/sk/presivany-kabat-53...
Oni tusim aj posielaju celkom rychlo
Ja v sinsay nakupujem často a som spokojná. Teraz som objednávala dcérke 2 zimné bundy so 70%zlavou,spolu za 15 e a fakt sú super. S dospelackymi nemám veľmi skúsenosť, no tričká a šaty objednávam a som spokojná. Pozri recenzie na tie bundy, baby tam zvyknú aj odfotiť real
Skus keď pozrieť ešte vinted, ak sa dá ci nie je predávajúci z tvojho okolia a ci by nebol možný osobný odber co by ti to urychlilo
Kup si bundu, aka vyhovuje tebe a nie zenam na MK. ak rada nosis kratke bundy, tak kup taku. Ak npsos dlhsie, hladaj dalej. Teraz maju v sinsay este - 50% na zlavneny tovar. Nemam odtial bundy, ale ine veci a su v pohode. Bund mali cez vikend kopec a nevyzerali zle. 2 som aj skusala, ale farebne mi to nesedelo, inak by som brala na prestriedanie.
Akoze majú aj dlhšie,len mám pochybnosti
@anonym_autor to uz skor skus mohito alebo reserved, maju teraz tiez obrovske zlavy, len tie veci su elegantnejsie a zenskejsie, nasla by si dlhsi kabat/bundu, ktora urcite zahreje viac. Koniec koncov spolu so sinsay to je jedna firma, objednaj cez eshop, poskusaj doma a do 30 dni sa da vratit, keby nieco.
https://www.mohito.com/sk/sk/sale/bundy-kabaty-...
Minule som si kúpila 900€ kabát v sekáči za 2€. Predtým 250€ bundu na vin ted za 7€. Takže by som šla skôr tým smerom než do sinsay.
Nekupila by som.. predpokladam, ze tam je ta "super" vypln, ktora sa po oprati zgcne do jednej guce, respektive do viacerych mensich. Aspon takato skusenost s detskou bundou odtial.
A este je aj kratka, uz len kvoli tej dlzke ti nemoze byt teplo v nej, ked ta bude hriat len po pas
Radsej pozri na bazare.. najdes tam aj nove
@anonym_450d1c zrgcne sa aj bez opratia. Raz som si tam kúpila bundu, a bolo to aj naposledy
Podľa mňa nie je pekná, a ešte aj krátka.
Mohito, Reserved majú dobré výpredaje. Treba pochodiť, mama si raz náhodou kúpila kabát zlacnený z 95€ na 15€. Ešte aj New Yorker, tam som videla slušné bundy okolo 20€. Prípadne skúsiť swap ak je niekde blízko

za mna je to taka prechodna budna, urcite nie do velkych mrazov