icon

Je lacná zimná bunda dostatočne teplá?

Včera o 13:03

Myslíte si že by zimná bunda za 9-10€ mohla byť teplá?
Vyskakuje na mňa niekoľko reklám.
Viem pokukovala som po výpredajoch, lebo si nemôžem dovoliť momentálne kúpiť drahú.

Je lacná zimná bunda dostatočne teplá?
anonym_a31c76
Včera o 13:07

za mna je to taka prechodna budna, urcite nie do velkych mrazov

thereisabear
Včera o 13:08

Či teplá neviem, ale je krátka.

domkakvet
Včera o 13:11

@anonym_autor chod pozriet do obchodu, ked ju uvidis budes z toho vediet viac, ale ja nosim dlhsie bundy, mne by bola v kratkej bunde zima, ked je moc chladno.

anonym_450d1c
Včera o 13:12

Nekupila by som.. predpokladam, ze tam je ta "super" vypln, ktora sa po oprati zgcne do jednej guce, respektive do viacerych mensich. Aspon takato skusenost s detskou bundou odtial.
A este je aj kratka, uz len kvoli tej dlzke ti nemoze byt teplo v nej, ked ta bude hriat len po pas
Radsej pozri na bazare.. najdes tam aj nove

zabka79
Včera o 13:13

@anonym_autor ked som bola v sinsay tie bundy ma nepresvedcili, do mrazu nie.ale kupujem tam obcas

nyusika
Včera o 13:14

stopercentne nebude tepla, bude len vyzerat, ze tepla je

biba_18
Včera o 13:16

načo je komu taká krátka bunda? zvlášť ak nemá peniaze ...

autor
Včera o 13:17
@biba_18

načo je komu taká krátka bunda? zvlášť ak nemá peniaze ...

@biba_18 lebo v starej sa pokazil zips a výmena bude drahšia

biba_18
Včera o 13:19

@anonym_autor myslela som to tak, že si kúp dlhú a nie takú čo ani križe nemáš zakryté

anonym_2e9f26
Včera o 13:21

@anonym_autor
Ja najradsej kupujem v sekacoch tu mas branded Lee kvalitnu

autor
Včera o 13:22
@biba_18

@anonym_autor myslela som to tak, že si kúp dlhú a nie takú čo ani križe nemáš zakryté

@biba_18 deťom aj sebe kupujem v sekačoch, len nemali nič čo by mi sadlo a ako tak slušne vyzeralo

autor
Včera o 13:31
@domkakvet

@anonym_autor chod pozriet do obchodu, ked ju uvidis budes z toho vediet viac, ale ja nosim dlhsie bundy, mne by bola v kratkej bunde zima, ked je moc chladno.

@domkakvet u nás v meste nie je musela by som do okresného mesta, ale keď je to na figu tak zbytočne vhodné peniaze za lístok a zabitý čas

autor
Včera o 13:35

Akoze majú aj dlhšie,len mám pochybnosti

anonym_450d1c
Včera o 13:36

Sportissimo, tesco, nemate cosi tam? Ved bundy su vsade zlacnete teraz, ale teda dlhsiu prosim ta pozeraj, toto nie je bunda na zimu

autor
Včera o 13:37
@anonym_450d1c

Sportissimo, tesco, nemate cosi tam? Ved bundy su vsade zlacnete teraz, ale teda dlhsiu prosim ta pozeraj, toto nie je bunda na zimu

@anonym_450d1c Sportisimo tiež nemáme.v Tescu som bola ,

anonym_31c317
Včera o 13:38
@anonym_autor

@anonym_450d1c Sportisimo tiež nemáme.v Tescu som bola ,

@anonym_autor veď si pozri tu v bazári, možno ťa niečo zaujme a dohodneš sa s predávajúcou aby čo najrýchlejšie poslala, ak nemáš inú bundu

anonym_450d1c
Včera o 13:40
anonym_41cb2d
Včera o 13:47

Ja v sinsay nakupujem často a som spokojná. Teraz som objednávala dcérke 2 zimné bundy so 70%zlavou,spolu za 15 e a fakt sú super. S dospelackymi nemám veľmi skúsenosť, no tričká a šaty objednávam a som spokojná. Pozri recenzie na tie bundy, baby tam zvyknú aj odfotiť real

katulienocka999
Včera o 13:47

Skus keď pozrieť ešte vinted, ak sa dá ci nie je predávajúci z tvojho okolia a ci by nebol možný osobný odber co by ti to urychlilo

anonym_483ce1
Včera o 14:17

Kup si bundu, aka vyhovuje tebe a nie zenam na MK. ak rada nosis kratke bundy, tak kup taku. Ak npsos dlhsie, hladaj dalej. Teraz maju v sinsay este - 50% na zlavneny tovar. Nemam odtial bundy, ale ine veci a su v pohode. Bund mali cez vikend kopec a nevyzerali zle. 2 som aj skusala, ale farebne mi to nesedelo, inak by som brala na prestriedanie.

lin_a
Včera o 14:26
@anonym_autor

Akoze majú aj dlhšie,len mám pochybnosti

@anonym_autor to uz skor skus mohito alebo reserved, maju teraz tiez obrovske zlavy, len tie veci su elegantnejsie a zenskejsie, nasla by si dlhsi kabat/bundu, ktora urcite zahreje viac. Koniec koncov spolu so sinsay to je jedna firma, objednaj cez eshop, poskusaj doma a do 30 dni sa da vratit, keby nieco.
https://www.mohito.com/sk/sk/sale/bundy-kabaty-...

a0
Včera o 15:22

Minule som si kúpila 900€ kabát v sekáči za 2€. Predtým 250€ bundu na vin ted za 7€. Takže by som šla skôr tým smerom než do sinsay.

anonym_52f915
Včera o 15:25
@anonym_450d1c

Nekupila by som.. predpokladam, ze tam je ta "super" vypln, ktora sa po oprati zgcne do jednej guce, respektive do viacerych mensich. Aspon takato skusenost s detskou bundou odtial.
A este je aj kratka, uz len kvoli tej dlzke ti nemoze byt teplo v nej, ked ta bude hriat len po pas
Radsej pozri na bazare.. najdes tam aj nove

@anonym_450d1c zrgcne sa aj bez opratia. Raz som si tam kúpila bundu, a bolo to aj naposledy

bielasovicka
Včera o 17:40

Podľa mňa nie je pekná, a ešte aj krátka.

anonym_5ec923
Včera o 18:53

Mohito, Reserved majú dobré výpredaje. Treba pochodiť, mama si raz náhodou kúpila kabát zlacnený z 95€ na 15€. Ešte aj New Yorker, tam som videla slušné bundy okolo 20€. Prípadne skúsiť swap ak je niekde blízko