Je to náramok Pandora, alebo inej značky?
Je to Pandora, alebo iná značka?Veľmi sa mi paci a chcem si ho kúpiť
Pouzi Google lens
https://www.sofia.sk/sk/pandora-pozlateny-naram...
https://www.trendyol.com/sk/penti/kim-zlaty-nar...
niečo podobné,totožné som nenašla
Pandora ten vrchný
Môže to byť neobrandovaná vec z platforiem ako Aliexpress, Shein, Temu. Na Aliexpresse si občas kupúvam náramky a prívesky&korálky typu "pandora", bez brandu a klasického vyrytého puncu (iba s označením S925 na malom koliesku, na komponente náramku a na samotných korálkoch) . Sú väčšinou zo striebra, zliatín kovu, z ocele. Tie strieborné (môže to byť menej čisté striebro s malými až nepatrnými prímesami iných kovov) sú fakt kvalitné a cenovo pre mňa skvelé. Na Ali sa dajú ich ceny s kupónmi a coinami významne znížiť. Náramky sú v rôznych farebných povrchových úpravách, čiže aj vo farbách ako na obrázku.
Či sa tam dá nájsť konkrétne náramok z fotky, to neviem. Ale môžeš si kúpiť základný náramok, v bežnej dĺžke od tých cca 17cm do asi 22cm a k nemu dokupovať prívesky a aj malé gumené krúžky aby udržali prívesok na mieste (aby sa nevozil). Zapínania sú rôzne, také tie pandorácke, alebo karabínky (homárové zapínanie) + koncovka retiazka s ozdobou.
Budúci rok, možno aj tento by som si chcel dať 1 z tých strieborných náramkov len tak zo zvedavosti nechať otestovať v zlatníctve, či je to striebro len bez značky a preto lacnejšie. No vyzerá to v reáli fakt kvalitne a náramky nemenia farbu. Tie liatinové farbu môžu meniť. Nie som odborník, len laicky vyrábam bižu a milujem šperky a bižu. 🙏☮️😊
Môže to byť neobrandovaná vec z platforiem ako Aliexpress, Shein, Temu. Na Aliexpresse si občas kupúvam náramky a prívesky&korálky typu "pandora", bez brandu a klasického vyrytého puncu (iba s označením S925 na malom koliesku, na komponente náramku a na samotných korálkoch) . Sú väčšinou zo striebra, zliatín kovu, z ocele. Tie strieborné (môže to byť menej čisté striebro s malými až nepatrnými prímesami iných kovov) sú fakt kvalitné a cenovo pre mňa skvelé. Na Ali sa dajú ich ceny s kupónmi a coinami významne znížiť. Náramky sú v rôznych farebných povrchových úpravách, čiže aj vo farbách ako na obrázku.
Či sa tam dá nájsť konkrétne náramok z fotky, to neviem. Ale môžeš si kúpiť základný náramok, v bežnej dĺžke od tých cca 17cm do asi 22cm a k nemu dokupovať prívesky a aj malé gumené krúžky aby udržali prívesok na mieste (aby sa nevozil). Zapínania sú rôzne, také tie pandorácke, alebo karabínky (homárové zapínanie) + koncovka retiazka s ozdobou.
Budúci rok, možno aj tento by som si chcel dať 1 z tých strieborných náramkov len tak zo zvedavosti nechať otestovať v zlatníctve, či je to striebro len bez značky a preto lacnejšie. No vyzerá to v reáli fakt kvalitne a náramky nemenia farbu. Tie liatinové farbu môžu meniť. Nie som odborník, len laicky vyrábam bižu a milujem šperky a bižu. 🙏☮️😊
@tripetta tiež som si kúpila sklenené korálky a spravila sama prívesky.Maju tam krásne veci.
Je to influencerka myslím, že má niečo kvalitnejšie.
@tripetta
@anonym_autor
oplatí sa to ešte teraz?
@rozculena Mysliš po zrušení bezcolného limitu pre tretie krajiny (clá, poplatky) ? Pre mňa do blížiacej sa budúcnosti áno. Je to teraz o trochu komplikovanejšie nakupovať z Číny, ale lepšie než som očakával. Ak všetko pôjde ok, skúsim mať malý biznis a špeciálny čínsky materiál pre výrobu je pre mňa kvalitou aj cenou zásadný, alfa&omega mojej tvorby. Kupovať to isté z EU, GB alebo z USA je pre mňa absolútne nemožné.
@tripetta
@anonym_autor
oplatí sa to ešte teraz?
@rozculena ja som to kupovala ešte, keď neboli poplatky.Mne sa to oplatilo, lebo jeden sklenený náramok kúpený v predajni stal 10 eur ja som kúpila tri farby jeden aj pol m dlhý kúsok z každej farby spolu za cca 5 eur a to mám na veľa náramkov.Ja som sa chcela zabaviť a spravila som si aj také čo viac krát omotaju okolo ruky pekne sa lesknúť a pekne sú vyhradené, ale myslím si, že sa to stále oplatí ako kupovať u nás.
@tripetta mala som aj striebro a nevidela som rozdiel, ale nedávala som ho testovať.Pre teba to musí byť nákupný raj😉úžasná psychohygiena pekne hobby
@tripetta mala som aj striebro a nevidela som rozdiel, ale nedávala som ho testovať.Pre teba to musí byť nákupný raj😉úžasná psychohygiena pekne hobby
@anonym_autor Ah, presne... Je to raj, toľko tvarov a farieb, všelijakých korálikov, drobností, komponentov, látok, gombikov, stužiek, potrieb a nástrojov... Občas si pripadám ako keď stojím v obrovskej cukrárni a predo mnou tisíce lahodných zákuskov. No a teraz vyber si 😅
A už si našla ten náramok po ktorom túžiš? Btw, zamiloval som si na Ali značku Thaddaeus, majú také zvláštne nevšedné prívesky na tie pandorácke náramky, len sú drahšie, tak zbieram kupóny a coiny.
Pridávam fotky tohtoročných pokladov, svetlušiek z "čínskeho striebra" 😁 Milujem ich 😍 (Fotil som ich kvôli recenzii).

Chcem náramok s takým guľatým priveskom