Je vhodné nosiť legíny ako učiteľka v materskej škole?
Ahojte, je podľa vás v pohode, keď má učiteľka v MŠ legíny, za mňa je to v pohode, ale stretávam sa s rôznymi názormi. Ďakujem. 🙂
@anonym_6e58e2 nie rodicia zalozili temu...
@romanovic áno ja viem. Reagovala som na poznámku komentujúcej. A autorka tiež píše, že sa stretáva s rôznymi reakciami. Preto sa pýtam, či je oblečenie učiteľky najväčší problém rodičov.
@romanovic áno ja viem. Reagovala som na poznámku komentujúcej. A autorka tiež píše, že sa stretáva s rôznymi reakciami. Preto sa pýtam, či je oblečenie učiteľky najväčší problém rodičov.
@anonym_6e58e2 ja som sa napr. vyjadrila k leginam vseobecne, nie ako rodic.
A to mala mladsia dcera ucitelku, o ktorej som si kazde rano myslela, ze prisla od tyce, pretoze zasadne nosila flitrove topiky na snurkach, leskle leginy a ceresnicka bola vysoke cizmy do pol stehien na 10 cm opatkoch a kilo makeupu. Netusim, ci su normy na oblecenie uciteliek v skolke, ale z nej som bola fascinovana. Dodnes nechapem, ako to, ze tym malkacom nepostupala po prstekoch a vobec, ze v tom vedela chodit. Deti ju mali radi a tym padom aj ja.
Keďže je to práca s malými deťmi je dobré mať na sebe niečo pohodlné .A ak sú učiteľke pohodlné legíny prečo nie ??čo má byť celý deň v rifliach?

@anonym_f23ef2 naozaj ideme riešiť outfit učiteľky v MŠ?? hovoríme o módnej prehliadke, či o pracovnom oblečení ženy, ktorá je pol dňa na zemi na koberci, ktorá častokrát kŕmi, aj prezlieka pocikané, či pokakané dieťa, maľuje farbami, pracuje s plastelínou, pieskom, bublifukom (ten robí parádne škvrny) a aktuálne oblieka a vyzlieka niekoľko detí z overalov,...... fakt sú legíny najväčší problém rodičov?
@anonym_6e58e2 nie rodicia zalozili temu...