icon

Jesenné oblečenie do daždivého počasia pri ceste do práce

Včera o 12:19

Prosim co nosite do jesseneho uprsaneho pocasia do prace? Chodim autom, tak nemusi byt extra hrube len ten dazd a vietor. Som sakova, nosim saka + mam sportove bundy, ktore sa mi ale nehodia k pracovnemu outfitu. Akosi si to neviem dokombinovat.

anonym_d88e72
Včera o 12:20

Vsak sako, co ine? Ved este nemrzne, len prsi a je trosku chladnejsie

autor
Včera o 12:22

No, v sako a dazdnik dojdem casto cela mokra. U nas prsi celkom dost

anonym_b2dddb
Včera o 12:23
@anonym_autor

No, v sako a dazdnik dojdem casto cela mokra. U nas prsi celkom dost

@anonym_autor si daj balonak

biba_18
Včera o 12:28

to keď už sa niekto ani do auta nevie obliecť? 😒
kúp si baloňak, alebo takú balonovú bundu ...

anonym_144d2a
Včera o 12:29

Nohavice, sukna po/pod kolena, kosela, tricko s dlhym rukavom... K sukni vyssie kozene prechodne cizmy. V jednoduchosti je krasa. Ked si zoberiem dazdnik nikdy mokra nie som alebo mozes si dat navrch prsiplast aj tak ho potom po prichode do prace das dole

anonym_8f0631
Včera o 12:32

Hod do auta prsiplat a gumaky.

anonym_dafea8
Včera o 12:36

Prvý rok je u nás jeseň, či ako?

anonym_80e08e
Včera o 12:42

doteraz si chodila holá?

danica2711
Včera o 12:47

po prvý raz v živote zažívaš takéto - ničím výnimočné - počasie? Rozpamätaj sa, čo si nosila minulý rok...

euka210
Včera o 12:55
@anonym_dafea8

Prvý rok je u nás jeseň, či ako?

@anonym_dafea8 vidim, ze nielen moje deti osprostievaju kvoli mobilu a prazdninam, co mali vypnute mozgy, ale aj dospeli ludia 🤦‍♀️ vypnut internet na 1 den, aby sme zacali pouzivat rozum.

anonym_988b15
Včera o 12:57

Boze tu sa ludia rucaju ked je 40 stupnov a nasledne sa ochladi na 25, uz im je zima. Teraz prvy krat cely den prsi, tak panicka sa nevie dokombinovat do auta. To je naozaj vtipne. Kup si trenckot, alebo kozenkovy dlhsi kabat. To fakt niekomu nenapadne?
😶
Kozenka je nepremokava, vies?

anonym_d88e72
Včera o 13:39

https://www.decathlon.sk/p/324443-269268-turist...
ani uces ti nezmokne, len si to nezabudni obliect skor ako vyjdes na dazd

anonym_85b5fa
Včera o 13:41

koza a kozenka do dazda urcite nie... znici sa rychlo a je v dazdi nepohodlna na telo, ked sa premoci... uvaris sa. Trenchcoat s povrchom odolnym voci dazdu, ako robi burberry presne na take pocasie. Ozeta robi podobne, pozri aj v bazari, vies kupit za dobru cenu vodeodolny elegantny trenchcoat.

zuzinabila
Včera o 13:53

@anonym_autor trench coat.tym nikdy nic nepokazis

tilly
Včera o 13:57

Ja mám takú pláštenku, skoro až po zem. Nie je úplne športová, je taká zvláštna, hodí sa aj k saku a kľudne aj na kabát.

tilly
Včera o 14:07

@simsalabim ani jedno z tohto nie je vhodné do práce. Hlavne, ak nosíš sako a lodičky.

tilly
Včera o 14:12

Toto mám, len tie spodky ani rukávy nestahujem, tak to nie je také nariasené. Dá sa to na malé zložiť, mám v kabelke a vytiahnem, oblečiem na sako alebo sveter, kabátik. Nepremokne to. Kapucňa sa dá úplne stiahnuť. Lepšie ako dáždnik

simsalabim
Včera o 14:29
@tilly

@simsalabim ani jedno z tohto nie je vhodné do práce. Hlavne, ak nosíš sako a lodičky.

@tilly ved to je - ako som pochopila - na presun od auta k dveram.

anonym_988b15
Včera o 14:49
@anonym_85b5fa

koza a kozenka do dazda urcite nie... znici sa rychlo a je v dazdi nepohodlna na telo, ked sa premoci... uvaris sa. Trenchcoat s povrchom odolnym voci dazdu, ako robi burberry presne na take pocasie. Ozeta robi podobne, pozri aj v bazari, vies kupit za dobru cenu vodeodolny elegantny trenchcoat.

@anonym_85b5fa pane boze zeny citajte. Ona chodi autom a treba sa jej len presunut z auta do prace. Nebude sa v tom varit cely den preboha. Ja nosim jar, jesen len kozenku, aj ked prsi aj ked neprsi. Univerzalne, nepremokave a nic sa nenici ani sa v tom nevarim, to ty o com pises?

tilly
Včera o 15:04
@simsalabim

@tilly ved to je - ako som pochopila - na presun od auta k dveram.

@simsalabim tak som to pochopila aj ja, preto myslím, že skôr niečo, čo prehodí na sako.

anonym_988ae1
Včera o 16:07

@anonym_autor kúp si vrece, vrecovina sa hodí na celý rok😎

amalka07
Včera o 16:42

Ja by som ti určite odporúčila nejakú peknú parku, alebo trenchcoat z nepremokavé materiálu. Dajú sa nájsť pekne elegantné. Hľadaj hlavnr na stránkach ako napríklad reserved, mohito, zalando a určite rýchlo nájdeš to, čo hľadáš.

autor
Dnes o 08:33
@anonym_988b15

@anonym_85b5fa pane boze zeny citajte. Ona chodi autom a treba sa jej len presunut z auta do prace. Nebude sa v tom varit cely den preboha. Ja nosim jar, jesen len kozenku, aj ked prsi aj ked neprsi. Univerzalne, nepremokave a nic sa nenici ani sa v tom nevarim, to ty o com pises?

@biba_18 viem sa obliecť, len už dlhšie niečo elegantnejsie zháňam a neviem čo. Balonak sa mi veľmi nehodí.
@anonym_988b15 ty si aká chytra. Bola som poobede s deťmi na tréningu, čakal som ich na ihrisku. A prestav si, vytiahla som zimnú bundu a vyššie topánky. Nie je 25C.

Ďakujem všetkým za norlmane odpovede, len som hľadala inšpirácie čo nosíte. To fakt sa nemôže človek poradiť s inými ohľadom módy a obliekania?
@amalka07 ďakujem, pozriem
@anonym_988b15 ďakujem, tak som myslela, mam to cca 10 min pešo od auta.

biba_18
Dnes o 09:35
@anonym_autor

@biba_18 viem sa obliecť, len už dlhšie niečo elegantnejsie zháňam a neviem čo. Balonak sa mi veľmi nehodí.
@anonym_988b15 ty si aká chytra. Bola som poobede s deťmi na tréningu, čakal som ich na ihrisku. A prestav si, vytiahla som zimnú bundu a vyššie topánky. Nie je 25C.

Ďakujem všetkým za norlmane odpovede, len som hľadala inšpirácie čo nosíte. To fakt sa nemôže človek poradiť s inými ohľadom módy a obliekania?

@anonym_autor parka alebo trenčkot sa ti hodí a baloňák nehodí? zvláštne…

anonym_7c0526
Dnes o 10:51
@anonym_autor

@anonym_autor zimnú bundu? Ved to ešte ani v Námestove nie je počasie na zimné bundy. 🙄