icon

Kde kúpim kvalitné čierne zvonové nohavice?

30. jan 2026

Kde kúpim čierne zvonové nohavice na výšku 174 cm a dlhé nohy? Mala som z HM ale vydrali sa mi medzi nohami😞
A aby boli z dobrého materiálu a nerozširovali.

nyusika
30. jan 2026

@anonym_autor
mam z manga, jedny BOSS...ale to su skor take rovne, nie uplne zvonace. a jedny zo ZARY

autor
30. jan 2026
@nyusika

@anonym_autor
mam z manga, jedny BOSS...ale to su skor take rovne, nie uplne zvonace. a jedny zo ZARY

@nyusika a ste vysoka? ja potrebujem L na 174 cm

nyusika
30. jan 2026
@anonym_autor

@nyusika a ste vysoka? ja potrebujem L na 174 cm

@anonym_autor 173 cm, velmi dlhe nohy, velkost 34

compra
30. jan 2026

@anonym_autor vcera som videla krasne v HM. Elasticky material a vyzerali elegantne.

biba_18
30. jan 2026

to je to používanie slovenských výrazov v móde ... jaké su zvonáče? flared? alebo wide legs?

anonym_2fd9f1
30. jan 2026
@biba_18

to je to používanie slovenských výrazov v móde ... jaké su zvonáče? flared? alebo wide legs?

@biba_18 aspoň nepoužíva anglické výrazy. To je v móde, že slováci nevedia poslovensky a používajú anglické výrazy 😂

biba_18
30. jan 2026

@anonym_2fd9f1 lenže to sú 2 rôzne nohavice - a slovensky sa obom hovorí že zvonáče...

amalka07
30. jan 2026
@biba_18

@anonym_2fd9f1 lenže to sú 2 rôzne nohavice - a slovensky sa obom hovorí že zvonáče...

@biba_18 wide legs určite nie sú zvonáče. To sú proste široké nohavice, pod pojmom zvonáče si určite wide leg nepredstavín

biba_18
30. jan 2026

@amalka07 ty nie a kopec iných ľudí áno. napríklad tuto:

dundulica
30. jan 2026
@biba_18

@biba_18 asi bootcut, ja mám také najradšej

soldi
Včera o 08:52

Ja mam od VeronikaIn. Ma rozne strihy aj farby. Velkost aj dlzku si volis pri objednavke.
https://www.veronikain.sk/womans-power-new/noha...

biba_18
Včera o 09:14

@soldi jeeej, ja som od nej kupovala ešte keď začínala na sashe ☺️

soldi
Včera o 10:16
@biba_18

@soldi jeeej, ja som od nej kupovala ešte keď začínala na sashe ☺️

@biba_18 anoo. Aj ja som dlhorocny verny zakaznik 😀 pamatam si casy ked mavala modne prehliadky v TN a sila v detskej izbe