Kde kúpiť dámsky elegantný komplet?
Ahojte
O tyzden ideme na prve svate prijimanie a ja by som si chcela kupit komplet - nohavice, sako...
Pozerala som samozrejme na internete ale nejako je vsetko na tych strankach rovnake a v meste predrazene a slaby vyber. Viem ze tych stranok je vela odporucte mi prosim nejaku zameranu na taketo elegantne oblecenie.
Dakujem 🙂
@anonym_autor ahoj, vi..d si skúšala? Neviem akú veľkosť potrebuješ.
@dryada_dryada pozerala som sa, ale neviem ako spravne to mam tam hladat nakolko kazdy to zazve inak 🤔 neviem ci je na to osobitna kategoria
Myslis, ze do tyzdna ti to dorucia? Ja by som isla radsej osobne.
@dryada_dryada pozerala som sa, ale neviem ako spravne to mam tam hladat nakolko kazdy to zazve inak 🤔 neviem ci je na to osobitna kategoria
@anonym_autor dámsky kostým - mne to takto vyhadzuje. Alebo dámsky komplet - naozaj je to rôzne
Ja mám tiež ružový trojkomplet tam staroruzovy velskost S
reserved mohito zara ff
Butik Tiffany v Lc.Neviem odkiaľ ste síce . Nádherné šaty a ceny za mňa primerane
@anonym_autor Tak ja na tvojom mieste, kedze uz o tyzden mate to prijimanie, by som neskusala objednavat nic ale isla radsej do obchodu poskusat. V Reservede maju take pekne saka a nohavice a topy, co si vies podla velkosti sama nakombinovat a su to nove veci, nie drahe a vyuzijes na x prilezitosti, kludne aj do officu. Ak chces ale len objednavat, skus pozriet Orsay na nete. Alebo ten Reserved online shop.
@anonym_autor Na Vinted:
@patka06 Nic v zlom, ale toto mi pride ako pre starsiu pani a uz nemoderne
Ja som videla v mohito pekné kostýmy
@tilly súhlasím, mám doma 2 a v pomerne cena kvalita určite najlepšie, občas vyletí motika aj v new yorkeri. Neviem z akého si mesta ale ak z väčšieho tak len pobehaj nejaký obchodný dom a určite nájdeš, teraz sú trendy a majú ich všade. Ešte mi napríklad Reserved a Stradivarius napadli

@anonym_autor ahoj, vi..d si skúšala? Neviem akú veľkosť potrebuješ.