Kde kúpiť kabáty pre vyššie ženy s dlhými rukami?
Ahojte, vyššie plnšie ženy s dlhými rukami. Kde kupujete kabáty a bundy?
Mám ten problém, že takmer vždy, keď mi je veľkostne bunda dobrá, tak potom rukávy sú mi krátke, a pri väčšom čísle , kde už sú mi rukávy takmer dobré , tak v tej bude plávam (a to nie som chudá). Mám cca 178cm, veľkosť asi 44-46. Veľkosti nosím cca XL ( niekde aj L alebo XXL, keďže všade majú iné číslovanie)
Mam 180, velkost XL, niekde L, niekde XXL. Kabaty kupujem v Primarku (L), konecne poriadne dlhy rukav. Nohavice, kosele napr. v Reserved, Lindex (L-XXL)
Ja mám 180cm a mám kabáty z reserved, kde sú mi dobré rukávy, z calvin klein, kde je mi rukáv ešte aj trošku dlhší a na venčenie som si kúpila minulý rok paperku z lidlu a tam je úplne super rukáv. Ale mám aj paperku už dlho noisy may a tam je mi rukáv krátky.
Treba hľadať a skúšať

@bikerka1105 to nie je problém len vysokých žien, to proste musíš skúšať kde ti čo sadne. Ja mám tento istý problém a to nie som ani vysoká, mám 165 cm, veľkosť 36, len mám širšie plecia a dlhšie ruky ako je obvykle šitá konfekcia. Ja zvyknem bundy kupovať v bonprix, tam mi sedia, ale zas v recenziách všetky nadávajú, že sú im pridlhé rukávy, pre mňa ideálne. skús čítať recenzie, a kde plačú že dlhé rukávy, to kupuj