icon

Kde kúpiť kvalitné a cenovo dostupné značkové tričko?

19. máj 2024

Ahojte, viete mi prosím poradiť nejakú stránku alebo obchod, kde kúpim pekne značkové tricko ale nie veľmi drahé. Aby bolo kvalitné a dobre vyzeralo na postave. Ďakujem veľmi pekne

lucyluska
•
19. máj 2024

Ahoj, čo nieje veľmi drahe?
Aká veľkosť ?
Aké značky?
Mrknem na jednom obchode, ber registrácia ťa tam nepustia a zbytočne sa registrovať zatial.

gondyo
•
19. máj 2024

Tom tailor napr

kitycat
•
Odpoveď bola odstránená
•
kris_tin257
•
19. máj 2024

Dá sa kúpiť lacné aj na about you keď sa ti pošťastí, závisí ale čo považuješ za kvalitnú značku

marsmykkok
•
19. máj 2024

Gin Tonic napríklad alebo spomínaný Tom Tailor. Nejaký proste drahší obchod s ležérnou módou odporúčam-kamenný, nech tričko vidíš. Ja mám napríklad Levis z Abou You a top kvalita, ale v tých eshopoch je to risk, zase čo mám zo spordirectu a jedného športového eshopu tričká Puma tak kvalita nič moc.

kris_tin257
•
19. máj 2024

@marsmykkok čo sa týka Levis tričká oni sa vyrábajú v rôznych krajinách tie isté tričká, my na predajni sme mali jedno tričko z troch rôznych krajín a každé malo inú kvalitu 😊

simona1998
•
19. máj 2024

@kris_tin257 mala som tričko levis z About you za 50€ ešte keď to bola akože novinka . Prišlo mi to , na tričku napísané made in Turkey a keď som ho chytila a pozrel naň , tak som aj cez to tričko videla aký “kvalitný” materiál to bol . Potom na dovolenke v Turecku som kúpila to iste tričko 3ks za 10€ a kvalita lepšia o dosť

eliska13
•
19. máj 2024

Dnes som si kúpila na best secret Ralph Lauren za 35 eur popozerať neviem akú značku, štýl chces

noname12345789
•
3. jún 2024

gomez.eu, answear.sk…

tilly
•
3. jún 2024

BestSecret https://invite.bestsecret.com/V7F-LFT-8G9?c=sk&...

Ja kupujem 90% vecí tam. Musíš natrafiť, ale dajú sa občas aj s 80% zľavou. A na prvý nákup je 10%