icon

Kde kúpiť kvalitné fitness legíny za málo peňazí?

anastacia1103
26. apr 2026

ahojte baby, poradte prosim kde mam objednat leginy do posilovne a na fitness, aby mi krasne nadvihli a vyformovali zadok a boli by zaroven nie prilis "vulgarne" a vhodne aj na bezne pouzitie napr na rodinne vylety 🙂) nejake kvalitne a overene, idealne kebyze nestoja 40 eur....daju sa vobec zohnat za menej aj kvalitne ? dakujem

anonym_512110
27. apr 2026

@anastacia1103 pozri na temu ja mam odtial

anonym_4b60d7
27. apr 2026

Nike pro su dobra volba, kludne z Vinted, niesu tolko agresivne alebo vulgarne zaroven su robene na sport.

dadis
27. apr 2026

Tezenis

milanemila
27. apr 2026

Mne na cvicenie vyhovuje ta kolekcia move z hmka a aj su lacne. Supem ich do susicky a aj tak vyzeraju stale dobre.
Ak chces ale vylozene s tym push up efektom zadku, tak aj my protein take ma a tam kazdu chvilu ma nejaka influencerka zlavu, tak vtedy vychadzaju fakt lacno. Aj na gymbeam som videla teraz v akcii za nejalych 25e.

anonym_fca07d
5. máj 2026

kvalitne fitness leginy za malo penazi nekupis, ja mam najradsej leginy a celkovo sportove oblecenie od nebbia, oni maju aj skvele tvarujuce leginy, na bestform ich vies vychytat v zlave

lucia_nova8
15. máj 2026
@anonym_fca07d

kvalitne fitness leginy za malo penazi nekupis, ja mam najradsej leginy a celkovo sportove oblecenie od nebbia, oni maju aj skvele tvarujuce leginy, na bestform ich vies vychytat v zlave

@anonym_fca07d S týmto musím súhlasiť. Ak chce človek naozaj kvalitné legíny, ktoré nepresvitajú a držia tvar, tak si za ne musí priplatiť. A áno nebbia je presne jeden z týchto príkladov. Ale tie ich tvarujúce legíny sú tak super, že tá suma človeka ani až tak nemrzí 😄

anonym_6f183b
5. júl 2026

kvalitne, fitness leginy za malo penazi nemas sancu kupit, ak chces take co ti vydrzia tak chod do znacky nebbia, ja mam poniektore ich leginy uz par rokov a stale vyzeraju super 🙂 kupujem ich cez bestform